Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe czy wyjdzie w Europie, bo pierwsze info mówiło, że tylko dla rynku amerykańskiego.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Garnitury kupujesz u Armaniego, a żałujesz dwadzieścia funtów za największą podnietę tej generacji. Chyba faktycznie coraz gorzej powodzi się rodakom w Wielkiej Brytanii. Pora wracać do rodzimego kraj

• Chcialem sie przekonac do Ordera, wmawialem sobie po zakupie ze moze jednak mi sie spodoba, a moze bedzie dobrze, po ograniu sandboxow a la Dragon Age 3, Far Cry 4, GTA V czy Dying Light przyda mi sie

• Takiego nawału januszostwa i tłumaczenia samemu sobie dlaczego wydałem 250zł na twór pokroju The Order 1886 to ja w życiu nie widziałem. I jeszcze te oceny 8.5/10, 8/10 xD To chyba jakaś specjalna ska

Opublikowano

Skoro BB przeslozone na marzec to poslizgu the Order sie nie spodziewam (w sumie logiczne ze to BB poszlo na marzec skoro bo The Order bedzie gra duza krotsza i wyglodniali gracze szybciej sprawdza tego shooterka przed BB niz w odwrotnej kolejnosci).

Opublikowano

Potwierdzenie oczywistego na PSE zupełnie nowy gameplay.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Nezmiennie czekam z wypiekami na każdy kolejny materiał o tej grze, bo klimat Londynu bardzo mi leży.

Opublikowano

trche o audio, zatrudnili całą orkiestre

Opublikowano

bez szalu te dwie foty, wrzucili je na twitter?

Opublikowano

teraz tak zauważyłem... czy ona nie ma oczu?  jest niewidoma lub coś z nią nie tak, bo nie wydaje mi sie, że przypadkowo by to pomineli

The-Order-1886-trailer.jpg

Opublikowano

bFSTS1B.png

do tego wielu insajderow hapuje, ze to co maja zaprezentowac jest serio fajne, epickie i ma super fizyke

jestem bardzo ciekaw, chyba jak zadna inna gra wlasnie order ma najwiecej do udowodnienia po tej krytyce jaka spotkalo dotychczasowe demo tej produkcji

Opublikowano

Mam nadzieje bo po tym co pokazywali tylko ich krytykowali. Ciagłe strzelanie w korytarzu.

Opublikowano

znowu z Hiszpanii, coś tam gadają i kilka scenek jest

na razie jeszcze nic specjalnie wartego uwagi

igTkucbnkOICc.gif

otkfxn.gif

afuini.gif

Opublikowano

wiesz wszystko o tej grze? :)

z tą niewidomą nie wiedziałem, napisz jak masz jeszcze jakieś ciekawostki

Opublikowano

moj insajder twierdzi ze model jazdy bedzie gorszy niz w driveclub, a calosc bedzie wygladac tak dobrze, ze nawet nie ryszyla by na kompie kindappy

Opublikowano

Fanek, z tą niewidomą to był słaby żart :P

A o tym, że to staroświecki build pisał insider na gafie, który chyba trochę o tej grze wie.

Opublikowano

żart żartem, ale możliwe że trafiłeś :D

ona chyba serio nie widzi na oczy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek, kadr który wrzuciłeś pochodzi z pierwszego trailera, weź go obejrzyj jeszcze raz, szczególnie początek.

Opublikowano

Już ci chciałem dziękować za brak stosownego komentarza, ale końcówka ładnie ich podsumowała.

Opublikowano

i dalej jestesmy w martwym punkcie - o tym ze grafa kosmiczna to wiedmy od dawna ale niech oni wreszcie pokaza cos z gameplaya