Opublikowano 12 listopada 201410 l Ciekawe czy wyjdzie w Europie, bo pierwsze info mówiło, że tylko dla rynku amerykańskiego.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Skoro BB przeslozone na marzec to poslizgu the Order sie nie spodziewam (w sumie logiczne ze to BB poszlo na marzec skoro bo The Order bedzie gra duza krotsza i wyglodniali gracze szybciej sprawdza tego shooterka przed BB niz w odwrotnej kolejnosci).
Opublikowano 19 listopada 201410 l Potwierdzenie oczywistego na PSE zupełnie nowy gameplay. Edytowane 19 listopada 201410 l przez YETI
Opublikowano 20 listopada 201410 l Nezmiennie czekam z wypiekami na każdy kolejny materiał o tej grze, bo klimat Londynu bardzo mi leży.
Opublikowano 2 grudnia 201410 l teraz tak zauważyłem... czy ona nie ma oczu? jest niewidoma lub coś z nią nie tak, bo nie wydaje mi sie, że przypadkowo by to pomineli
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Tak, jest niewidoma i używa echolokacji. Jest też doskonałym snajperem... Edytowane 2 grudnia 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 grudnia 201410 l do tego wielu insajderow hapuje, ze to co maja zaprezentowac jest serio fajne, epickie i ma super fizyke jestem bardzo ciekaw, chyba jak zadna inna gra wlasnie order ma najwiecej do udowodnienia po tej krytyce jaka spotkalo dotychczasowe demo tej produkcji
Opublikowano 4 grudnia 201410 l Mam nadzieje bo po tym co pokazywali tylko ich krytykowali. Ciagłe strzelanie w korytarzu.
Opublikowano 4 grudnia 201410 l znowu z Hiszpanii, coś tam gadają i kilka scenek jest na razie jeszcze nic specjalnie wartego uwagi
Opublikowano 4 grudnia 201410 l wiesz wszystko o tej grze? z tą niewidomą nie wiedziałem, napisz jak masz jeszcze jakieś ciekawostki
Opublikowano 4 grudnia 201410 l moj insajder twierdzi ze model jazdy bedzie gorszy niz w driveclub, a calosc bedzie wygladac tak dobrze, ze nawet nie ryszyla by na kompie kindappy
Opublikowano 4 grudnia 201410 l Fanek, z tą niewidomą to był słaby żart A o tym, że to staroświecki build pisał insider na gafie, który chyba trochę o tej grze wie.
Opublikowano 4 grudnia 201410 l żart żartem, ale możliwe że trafiłeś ona chyba serio nie widzi na oczy Edytowane 4 grudnia 201410 l przez Fanek
Opublikowano 4 grudnia 201410 l Fanek, kadr który wrzuciłeś pochodzi z pierwszego trailera, weź go obejrzyj jeszcze raz, szczególnie początek.
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Już ci chciałem dziękować za brak stosownego komentarza, ale końcówka ładnie ich podsumowała.
Opublikowano 6 grudnia 201410 l i dalej jestesmy w martwym punkcie - o tym ze grafa kosmiczna to wiedmy od dawna ale niech oni wreszcie pokaza cos z gameplaya