Opublikowano 18 stycznia 201510 l Też uważam, że jak na liniowy singiel to 8, do 10 godzin GÓRA. Inaczej zaczyna się robić nudno Jeśli gra jest dobra to czas się nie dłuży. Dead Space 1&2 starczyły na 11-14h. TLOU na 12-15, były dla ciebie nudne? Są wyjątki Dead Space 2 muszę przejść, jedynka była świetna, TLOU też mi się nie dłużyło ani trochę, ok ok.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Z najświeższych The Evil Within - 17 h, a przez większość czasu d.upa na krawędzi fotela. Stary Shinji potrafi.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l msaa tylko nie wiem czy 4 czy 8 @DonSterydo mozesz strescic ? Tak. Zalety: grafika. Wady: cała reszta. Obowiązkowe QTE, cutscenki co parę kroków. W niektórych momentach trzeba nawet strzelać do ludzi w odpowiedniej kolejności bo inaczej gra nie pozwala. Coś w tym stylu.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l dzieki. wciaz mam nadzieje ze cos z tego bedzie... umiera ostatnia Edytowane 18 stycznia 201510 l przez dApo
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Są wyjątki Dead Space 2 muszę przejść, jedynka była świetna, TLOU też mi się nie dłużyło ani trochę, ok ok. No właśnie sporo jest tych wyjątków imo: RE4, U2, TR, TEW, wspomniane 3 gry.
Opublikowano 18 stycznia 201510 l @Ludwes Drugi Un był moim pierwszym zetknięciem z serią. Na normal pękł mi w około 12.5h z czego 1.5h zajęły filmiki (zebrałem ~40 skarbów). W multi i co-op'ie doszły dziesiątki h. Pozostałe osłony miały faktycznie 1-2h krótsze kampanie. @Suteq Pozory c'nie
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Nigdy żadna gra nie wywoływała u mnie tak skrajnych uczuc. Z jednej strony kapitalna otoczka, klimat no i te trailery robia genialna robote a z drugiej strony patrze na gameplay no i cos mi nie pasuje. Ale i tak zagram.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l dokładnie, świetnie wygląda graficznie, mega klimat, ale wydaje mi sie coś dużo tam cut-scenek jest
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Story trailer: Ten desing, ten klimat, ta grafika, teraz pozostaje pytanie, zwykła wersja czy limitka? PS. Odpadajace kończyny, bardzo ok.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Story trailer: Ten desing, ten klimat, ta grafika, teraz pozostaje pytanie, zwykła wersja czy limitka? PS. Odpadajace kończyny, bardzo ok. /10 U mnie zwykla, trzeba zbierac budzet na jesien
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ja rozważamy steel boxa, tą najdroższą wersję odpuszczam, bo oczywiście Europa została olana przez Sony. Ameryka ma figurkę, a nam dali jakąś (pipi)nie.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Grałem w preview the order. Strzela się bardzo przyjemnie aż żal ze ta gra nie będzie miała multi
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Grałem w preview the order. Strzela się bardzo przyjemnie aż żal ze ta gra nie będzie miała multi cos wiecej mozesz napisac kolego? fragment ten sam co na tym demku z grudniowego eventu? ja tam(pipi) na hejterow i biore na pewno pod koniec lutego/marzec - jak bedzie balas to najwyzej zaraz jak skoncze po 2 dniach to sprzedam i tyle, a przynjamniej pojaram sie co potrafi ta generacja
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Nowy trailer obejrzałem już jakieś 5 razy i matko boska - przecież ten klimat urywa kończyny jak przeciwnikom. I te giwery Oby było też dużo smaczków i nawiązań historycznych. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Rozi
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Jak myślicie jest szansa na cenę 199zł na premierę albo chociaż 219? Na razie najtaniej znalazłem za 226zł: http://www.karen.pl/product/233697/Elektronika/Strefa_Gier/The_Order_1886_PS4_.html
Opublikowano 21 stycznia 201510 l ja też szukałem i nie znalazłem taniej, jeszcze w grudniu widziałem oferty po 199zł ale podniesli cene