Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

jest kilka nowych ujec

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Garnitury kupujesz u Armaniego, a żałujesz dwadzieścia funtów za największą podnietę tej generacji. Chyba faktycznie coraz gorzej powodzi się rodakom w Wielkiej Brytanii. Pora wracać do rodzimego kraj

• Chcialem sie przekonac do Ordera, wmawialem sobie po zakupie ze moze jednak mi sie spodoba, a moze bedzie dobrze, po ograniu sandboxow a la Dragon Age 3, Far Cry 4, GTA V czy Dying Light przyda mi sie

• Takiego nawału januszostwa i tłumaczenia samemu sobie dlaczego wydałem 250zł na twór pokroju The Order 1886 to ja w życiu nie widziałem. I jeszcze te oceny 8.5/10, 8/10 xD To chyba jakaś specjalna ska

Opublikowano

Całkiem ok, ale i tak, ang dubbing plus polskie napisy. Jedyne rozsądne ustawienie w grach i filmach (oprócz Wiedzmina i bajek Pixara).

Opublikowano

Oby dali najbardziej słuszne combo w grach ever (nie licząc Wieśka i bajek pixara :) )  czyli eng. dub + napisy PL.

Opublikowano

w Infamous SS była taka opcja i w TLoU też, to tutaj wydaje się że też powinna być taka opcja

Opublikowano

Będą do wyboru napisy i dubbing, info z facebooka PS Polska.

Opublikowano

ten czlowiek sie rozlecial na kawalki po tym shotgunie? :D

Opublikowano

Buahah jak mielenie lucdulta :teehee: 

Opublikowano

oglądając rozgrywkę przeszło obok mnie deja vu, kopnęło w doopę i powiedziało, że Gears of War się nazywa... 

Opublikowano

Wygladalo to zacnie. Oby gunplay byl na poziomie, choc juz po fragmentach gameplayu widac, ze o kapiszonach nie moze byc mowy, a shot rozpier.dala konkretnie. 

Opublikowano

no kapiszony to nie beda to wielki plus, te rozczlonkowanie tez swietne, zostaje odwieczne pytanie ktorego odpiwiedzi nie poznamy az do czasu jak ktos w to z nas nie zagra - czy gameplay bedzie znosny czy to jednak beda cutsceny i qte co 2 metry

Opublikowano

Pozostaje pytanie czy w EU nie będzie cenzury jakiejś.

Opublikowano

oskalpujcie mnie, ale pograłbym w takim settingu w multi...

W drugiej części na pewno będzie multi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

W sensie, ze niby bedzie druga czesc?

Opublikowano

Najlepszy shotgun w grach,  wmawianie sobie, widzę, że macie to w krwi. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

W sensie, ze niby bedzie druga czesc?

Zobaczymy jaka bedzie fabula i zakonczenie. Sprzedazowo mysle, ze bedzie na tyle dobrze, zeby marke kontynuowac.

Opublikowano

Najlepszy shotgun w grach,  wmawianie sobie, widzę, że macie to w krwi.

najlepszy shotgun w grach to dopalony shotgun Leona w RE2.

Opublikowano

0AUxhoV.jpg

:banderas:

Po ostatnim gameplayu japońskim i trailerze, stwierdzam, że to nawet całkiem fajna giera może być.