II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 oskalpujcie mnie, ale pograłbym w takim settingu w multi... W drugiej części na pewno będzie multi. Eh - magii czar. Aż dziw bierze, że w Order braknie multi. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 No gra musi miec mechanike, zeby miec multi. Gral ktos w multi tomb raider? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Mechanika byłaby dobra, ale po primo pasy ikspirjens to wyklucza a po drugie, Epic zrobiło multi ot tak i to wyszło. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Po ostatnim gameplayu japońskim i trailerze, stwierdzam, że to nawet całkiem fajna giera może być. Mam nadziej, że ktoś to nagrał i coś wypłynie do internetu. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Mechanika byłaby dobra, ale po primo pasy ikspirjens to wyklucza a po drugie, Epic zrobiło multi ot tak i to wyszło. W sensie, ze noname'y od order to tez mistrzowie strzelanin online? Aha. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Nie. Epic przyznało, że zrobiło multi dla hecy i to była jedna z lepszych decyzji. Cytuj
Daffy 10 629 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 jak ta gra bedzie miazdzyc klimatem Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Mechanika byłaby dobra, ale po primo pasy ikspirjens to wyklucza a po drugie, Epic zrobiło multi ot tak i to wyszło. W sensie, ze noname'y od order to tez mistrzowie strzelanin online? Aha. Te no name'y od Ordera zrobily zaje.biste God of Wary. Naughty Dog tez bylo studiem typowo singlowym, a jak wzieli sie za multi to od razu swego czasu najlepsze multi na PS3. Wiec to wcale nic nie znaczy. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Mechanika byłaby dobra, ale po primo pasy ikspirjens to wyklucza a po drugie, Epic zrobiło multi ot tak i to wyszło. W sensie, ze noname'y od order to tez mistrzowie strzelanin online? Aha. Te no name'y od Ordera zrobily zaje.biste God of Wary. Naughty Dog tez bylo studiem typowo singlowym, a jak wzieli sie za multi to od razu swego czasu najlepsze multi na PS3. Wiec to wcale nic nie znaczy. ND nie miało zbyt silnej konkurencji, można więc powiedzieć, że stworzenie najlepszego multi na PS3 było ich obowiązkiem Epic wsadziło multi do gearsów w ostatniej chwili, ale tak jak Jaczes napisał, nie ma co porównywać doświadczenia i umiejętności Epic do Ready at Dawn, które w swojej najnowszej grze wybitnie koncentruję się na singlu ( brak naturalnego dla tego typu gry co - opa) Co wsadzania multi do gry na ostatnią chwile to historia zna wiele takich sytuacji, kiedy multiplayer robiony od czapy czasami przez jedną osobę stawał się kultowy ( Gearsy, Halo) Co ciekawe w wyniku nieprzemyślanego balansu gra stawała się wtedy zupełnie inna niż zaplanowali sobie to twórcy ( przewaga gnashera w gowie i magnuma w Halo) Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Asax a czy ty grałeś w To multi? Czy tak se teoretyzujesz? Na ps3 pojawiło się także Bad Company 2, MW4 czy bardzo udane Resistance 1 i KZ2. A i wśród osób się nim jarających były też boty. Także ten. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Nom właśnie to. Ale kończę ten offtop zanim wykopie nas Square. <dyplomatycznie wycofuje się rakiem> Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 M na multi kompletnie nie zależy. Zresztą jak marka się przyjmie to w kontynuacji pewnie będzie, a zarzuty o to, że RaD to "no name" są z czapy, większość osób pracujących tam to weterani branży. Zatrudnić nowe nazwiska to też raczej nie problem (szczególnie jeśli Sony rzeczywiście wykupi studio). Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Dobra, wiem że mówiłem to (i nie tylko to) 100 razy, ale biorąc pod uwagę pasy i teren działań wymuszony przez tę oprawę; pvp teraz, czy w ewentualnej (godnoł) kontynuacji kompletnie by się nie sprawdził. Kooperacja na dwóch jeszcze, jeszcze, ale nie tryb gdzie na ekranie zmaga się nawet 8 graczy na raz. Cytuj
Krolik85 32 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Multi-srulti. Dywagujecie w temacie, a w tej grze nie będzie multi i bardzo dobrze. Nie wszystkie gry muszą go posiadać. Ja czekam na klimatycznego singla z dobrą fabułą i zabawa bronią, która pewnie będzie syta sądząc po tym co twórcy pokazują w filmikach. Edytowane 30 stycznia 2015 przez Krolik85 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 (edytowane) Pasy to nie problem, w trybie multi pewnie by ich nie było, gorzej z oprawą względem single player, zachować zbliżoną jakość nawet przy meczach 4 vs.4 byłoby raczej nieosiągalne. Styl i wybór umiejscowienia kamery też by przeszkadzał. Ja bardzo cenię ekipę za to co próbują zrobić (odpowiednie kadrowanie, filtry, symulacja obiektywów etc.) i dobrze, że na siłę nie wpakowali trybu multi. Edytowane 30 stycznia 2015 przez Hendrix Cytuj
Figuś 21 258 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Ale czy multi to od razu musi oznaczać PvP, wystarczył by głupi tryb hordy i wcale by nie wykluczał klimatycznego singla z dobrą fabułą i zabawa bronią 1 Cytuj
Figaro 8 302 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Ktoś powiększył zdjęcie, dla waszych oczu: Offscren, przybliżone, a i tak wygląda niedorzecznie pięknie. Serio bym ograł całość. Mi się demko podobało gdy grałem. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) jeszcze duzy gif http://gifyu.com/images/Galahad-HUGAH.gif Edytowane 31 stycznia 2015 przez Square Cytuj
Arkady 1 032 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Płakać za multi specjalnie nie będę, tak samo nad czasem singla. Liczę natomiast na to, żeby gra miała to coś, aby skończyć ją kilka razy. Od trzech generacji konsol, większość gier kończyłem raz i na drugie podejście nie miałem ochoty, dopiero gry od Naughty Dog to zmieniły, trylogie Uncharted skończyłem kilka razy tak samo z The Last of Us, trzymam kciuki i tutaj. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 (edytowane) Edytowane 31 stycznia 2015 przez YETI Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Jezeli chodzi o swobode poruszania sie na tym obrazku to od razu mi sie przypomina Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Dobrze, że nie mam zwyczaju jak 80-90% tego forum jechać gierki po pierwszych fotkach czy skrawkach gp, bo teraz bym musiał zmieniać zdanie. Widzę, że planowanie zakupu w okolicach premiery to nie była zła decyzja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi