Skocz do zawartości

The Order:1886

Zwyrodnialec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

grałeś już?

czlowieku przeciez to bedzie korytarzowe pif-paf w stylu gyrosow czy uncharted(czyli z oslonami) gdzie w przerwach pomiedzy kill roomami bedziesz mogl obejrzec tone cutscenek przerywanymi qte lub minute pospacerowac sie(na wzor np spaceru po tej wiosce w gorach w U2) - nawet tworcy mowia od samego poczatku, ze na tych grach sie wzoruja

Opublikowano

w gameplayu i prowadzeniu rozgrywki w uncharted/gyrosach stawiasz znak rownosci z tlou? przeciez te gry jedyne co maja podobne to widok z perspektywy 3 osoby

Opublikowano (edytowane)

w Gearsy nie grałem a między Uncharted i TLoU stawiam mały znak równości

chyba jestem jakis nienormalny

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Ta na tle stoczni super, klimat zaje.bisty się wylewa. Reszta na statycznych obrazkach średnio, geometria obiektów słaba i ta mgła oraz pasy psują wrażenia, ale i tak póki co najlepiej wygladająca gra na konsole się szykuje.

Opublikowano

Moim zdaniem podobienstw do TLOU bedzie wiecej niz sadzicie. Jak kiedys o tym napisalem to mnie Ficuś wysmial, ale ja widze to w ten sposob. Poruszanie sie postacia, kamera, interakcja z otoczeniem bedzie bardzo podobna, skradanie sie, cover system, finiszery. W zasadzie to co bedzie The Order od TLoU roznic to strzelanie (ktore wiadomo duzo bardziej dynamiczne na poziomie Gearsow). Jak na te chwile nic co widzialem z The Ordera nie bylo wczesniej w The Last of Us. Roznica polega na tym, ze momenty, w ktorych tracimy kontrole nad postacia jest wiecej. Jakie bedzie tego natezenie w pelnej wersji nie wiemy i licze caly czas, ze nie bedzie brakowac takich bardziej otwartych przestrzeni

the-order-screen-3.jpg

Do tego jezeli bedzie wiecej eksploracji i narracji wzorem z TLoU to bedzie genialnie. Znajdzki, ktore sa gazetami z pelnymi artykulami do przeczytania? My, God, immersja!

Gość yaczes
Opublikowano

:obama:

No to czekamy! Polaczenie gearsow i tlou, mamy gre generacji :banderas:

Opublikowano

Tak z tym, że skradanie masz tylko w określonych sekwencjach czyli to już dyskwalifikuje The Order jako grę podobną do The Last of Us jeśli chodzi o gameplay, może być dużo podobieństw w niektórych rozwiązaniach jak mechanika strzelania lub to jak będzie wpleciona masa cutscenek i odbierania graczowi kontroli nad postacią skoro RaD tak bardzo chciało zrobić grywalny film. 

Opublikowano

Z tym skradaniem jak w TLOU to chyba puściły lejce wyobraźni,ale jakby sie nagle okazało,że sa chociaz momenty gdzie nie jest to wymuszone i rzeczywiscie można rozgrywac cos po swojemu to nic,tylko sie cieszyc

• Plusik 1
Opublikowano

ten polski dubing jest okromny, nie bede z tym grał, idealnie byłoby eng + pl napisy

wszędzie widze pisze tylko POLSKA WERSJA JEZYKOWA

ktoś interesował sie tym dokładnie, tam da sie na pewno zmienić na angielski i napisy pl?

Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

-

Chyba szykuje się jeden z lepszych dubbingów jakie słyszałem.

żeby w polsce nie było zadnego nowego voice actora. ciągle te same głosy w lokalizacjach. Jim Raynor kuy=rfa brakuje tylko boberka

Edytowane przez Orzeszek