kubson 3 189 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Dawno nie spotkałem sie z dubbingiem w którym żaden głos nie pasuje do postaci Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Kurde, nawet jeśli w PL jest ograniczona pula aktorów głosowych, to chyba mogą grać inną maniera, inną modulacją głosu, cokolwiek. Przecież głos tej laski z trailera w każdej grze brzmi tak samo, jakby hurtowo odrabiala panszczyznę. W tym przypadku to wręcz od czapy. Dubing jest koszmarny, koszmarny! Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Oby w Polskiej wersji można było wybrać ang wersję językową Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Juz te ruskie pirackie dubbingi na psxa miały wiecej emocji niz ten z Ordera. Kogo oni tam zatrudniaja do tej (pipi)ozy to nie wiem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 ktoś napisał że to najlepszy polski dubbing? może i najlepsy ale nadal ogromnie (pipi)owy i nędzny. psuje cały klimat, jest mocno oderwany od rzeczywistości gry nie mam obecnie ps4 ale jak kupie i będę chciał ograć gierke to mam nadzieje że będę mógł to zrobić po angielsku bo szlag mnie trafi jak bym musiał grać po polsku nowy trailer jest spoko, pokazuje pare nowych scen, ogolnie gra zapowiada się ciekawie a grafika pięknie, ale ten dubbing to jest jakaś masakra. jeśli sony nie da wyboru języka w tej grze to ja to (pipi)e, nie będę grał w jakieś popłuczyny z nędznie dogranym dubbingiem.. co za szajs! chociażby fragment "natychmiast.. opanuj sie" naprawde słabo zaakcentowany i brzmi jak: natychmiast! opanu sie! tak jak by te 2 słowa były odrębnymi zdaniami, zamiast jedną całością gdzie baba krzyczy "opanuj się natychmiast!" - no kurde nawet akcentowanie potrafią z(pipi)ać. ja wiem że są osoby które nie znają angielskiego i lubią polonizacje - ale powtarzam to 50 raz - nauczcie sie anglika i nie opierajcie się na tych nędznych tłumaczeniach, bardzo dużo tracicie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 (edytowane) Obejrzałem ten pl trailer i jeszcze nie ma tragedii, bywały znacznie gorsze. To jest jeszcze poziom średni, dobry to poziom Uncharted, a znakomity Wiedźmina. Aczkolwiek wiadomo, że eng+pl sub najlepsza opcja. Edytowane 3 lutego 2015 przez suteq Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Gdyby nie bylo pasow byloby idealnie. Juz drugi tytul psuje mi doznania zanim zagram. TEW mialem i tragedyja. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ej ale wiecie, że nie musicie grać z dubbingiem? Serio, nie musicie. Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 a ty nie musisz pisać o tym Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Widać muszę, bo seria postów była o tym, ale wiadomo, trzeba ponarzekać. Cytuj
Ludwes 1 690 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ale chuyowy ten dubbing, chyba sobie przez niego odpuszczę tę gierę. Trochę szkoda, bo połączenie TLoU i Gearsów to musi być coś. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Ej, nie bylo mowy o zadnej cenzurze na eu right? Jedna wersja dla wszystkich. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ej ale wiecie, że nie musicie grać z dubbingiem? Serio, nie musicie. pod warunkiem że będzie wybór języka. pare gier od sony nie dawało wyboru, a szukanie angielskiej wersji albo sprowadzanie z UK to sporo zabawy, chociaż pewnie i tak będe się w to "bawił" jeśli naprawde nie będzie jezyka do wyboru. nie mam zamiaru grać po polsku. już god of war3 zepsułem sobie gdy drugie przejście zrobiłem po polsku żeby przetestować dubbing - tak bardzo mnie to wkurzyło że już potem nie wróciłem do GOW3 Cytuj
kacprzak1991 196 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ej ale wiecie, że nie musicie grać z dubbingiem? Serio, nie musicie. pod warunkiem że będzie wybór języka. pare gier od sony nie dawało wyboru, a szukanie angielskiej wersji albo sprowadzanie z UK to sporo zabawy, chociaż pewnie i tak będe się w to "bawił" jeśli naprawde nie będzie jezyka do wyboru. nie mam zamiaru grać po polsku. już god of war3 zepsułem sobie gdy drugie przejście zrobiłem po polsku żeby przetestować dubbing - tak bardzo mnie to wkurzyło że już potem nie wróciłem do GOW3 Wystarczy zmienić język domyślny konsoli i masz np. angielski Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) ja zawsze mam w konsoli ustawiony angielski, ale niektore gry i tak są tylko po polsku, to różnie bywa i zależy od gry Edytowane 4 lutego 2015 przez Yano Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Czasem sa po... np po rosyjsku jak masz ustawiony angielski. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Czasem sa po... np po rosyjsku jak masz ustawiony angielski. Mialem tak z dishonored na 360ce totalny bezsens. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) BĘDZIE wybór języka. jest jakieś oficjalne info? pytałem wczoraj w jednym sklepie to odpisali tylko POLSKA WERSJA i jak to rozumieć,aby na sam polski dubbing nie trafić Edytowane 4 lutego 2015 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 tydzien temu na facebooku nawet samo playstation pisalo ze bedzie i nawet w tym temacie ktos o tym wspominal Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Oficjalne info jest takie, że we wszystkich grach z polskimi wersjami będzie można mieszać język z napisami. Już nie panikujcie. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) jeśli tak to OK ! btw na Karen wczoraj podnieśli cene teraz jest 239zł, żałuje, że zwlekałem z tym tak patrze jeszcze na euro i pisze Wersja językowa: polska (dubbing), nic o angielskiej, po pracy napisze jeszcze dopytam z tym, aby muki nie było http://www.euro.com.pl/gry-playstation-4/sony-the-order-1886.bhtml Edytowane 4 lutego 2015 przez Fanek Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Bo zawsze tak pisze, tak jak chocby na TLoU. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 kur.va Fanek rozpie.rdalasz mnie ja mam znajomka w euro to mi pisal ze oni beda mieli eklsuzywna wersje jedynie z jezykiem pl, ja bym bral z tego powodu gdzie indziej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi