Opublikowano 5 lutego 201510 l czcionka powinna byc wzorowana ma TLoU Remastered. Taka powinny miec wszystkie gry. O pasach juz nie gadam ale nie powinno ich byc. Psuje ogolny odbior. Filmy to co innego, choc tez psuje efekt.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle.
Opublikowano 5 lutego 201510 l dostalibyśmy 3x lepsze bebechy, to poszli by w fotorealizm z pasami w 30 fps.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle. Bredzisz. To jak wygladalby TEW ? Rozmazane i obrzygane, posypane limonczelka?
Opublikowano 5 lutego 201510 l W sumie oprocz ciekawej wizji tworcow można je potraktowac tez jako metafore zycia. Pasy na dole symbolizuja pieklo,pasy na gorze symbolizuja niebo,z kolei wlasciwy,grywalny srodek ekranu jest czyśćcem i tylko od poczynan gracza i tego jak sobie poradzi zalezy,gdzie trafi na koniec. A mowia ze gierki sa dla dzieci
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle. Dobrze, że na poprzednich generacjach nie było coś za coś, i tak, patrząc na poziom techniczny gier na PS4 i Xone, to microsoft wydał bardzo słaby sprzęt, na szczęście dla graczy, Sony postanowiło dostarczyć next gena.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle. kurrrva czy wy sie nigdy nie nauczycie ze tak bedzie zawsze, zawsze jak konsola to bedzie zamknieta architektura tak bedzie zawsze, nawet jak konsola bedzie miala milion ramu i trilion rdzeni procesora to zawsze dev bedzie mial do wyboru zrobic gre w hiper rodzielczosci w 60fps czy w mniejszej w 30fps ale za to o wiele ladniesza
Opublikowano 5 lutego 201510 l W sumie oprocz ciekawej wizji tworcow można je potraktowac tez jako metafore zycia. Pasy na dole symbolizuja pieklo,pasy na gorze symbolizuja niebo,z kolei wlasciwy,grywalny srodek ekranu jest czyśćcem i tylko od poczynan gracza i tego jak sobie poradzi zalezy,gdzie trafi na koniec. A mowia ze gierki sa dla dzieci xDDD
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle. kurrrva czy wy sie nigdy nie nauczycie ze tak bedzie zawsze, zawsze jak konsola to bedzie zamknieta architektura tak bedzie zawsze, nawet jak konsola bedzie miala milion ramu i trilion rdzeni procesora to zawsze dev bedzie mial do wyboru zrobic gre w hiper rodzielczosci w 60fps czy w mniejszej w 30fps ale za to o wiele ladniesza Jakie były gry z pasami na poprzednich generacjach? Bo ta się dopiero zaczęła i mamy już dwie.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Gdyby nie pasy gra wyglądałaby sporo gorzej, na tej generacji zawsze będzie coś za coś, grafika za 60fpsów, grafika za pasy, grafika za 900p, słabe maszynki dostaliśmy tym razem i tyle. kurrrva czy wy sie nigdy nie nauczycie ze tak bedzie zawsze, zawsze jak konsola to bedzie zamknieta architektura tak bedzie zawsze, nawet jak konsola bedzie miala milion ramu i trilion rdzeni procesora to zawsze dev bedzie mial do wyboru zrobic gre w hiper rodzielczosci w 60fps czy w mniejszej w 30fps ale za to o wiele ladniesza Jakie były gry z pasami na poprzednich generacjach? Bo ta się dopiero zaczęła i mamy już dwie. RE4, Dragons Dogma, to tak na szybko.
Opublikowano 5 lutego 201510 l w erze ps2 to wiele palowskich zrozum ze moc konsoli nie ma nic do rzeczy, ps3/x360 mogly kazda gre renderowac w full hd i 60fps, mogly? oczywiscie ze mogly i to bez pierdniecia, czemu tak zatem nie bylo? bo gierki zapewnie wygladaly by jak tytuly z ps2 kazde urzadzenie z zamknieta architektura na zawsze bedzie stawialo problemy, czy zrezygnowac z czegos kosztem czegos
Opublikowano 5 lutego 201510 l w RE4 był tez obraz 4:3. problem z jego pasami w 16:9 zniknął wraz z remasterem HD. Edytowane 5 lutego 201510 l przez nobodylikeyou
Opublikowano 5 lutego 201510 l W sumie oprocz ciekawej wizji tworcow można je potraktowac tez jako metafore zycia. Pasy na dole symbolizuja pieklo,pasy na gorze symbolizuja niebo,z kolei wlasciwy,grywalny srodek ekranu jest czyśćcem i tylko od poczynan gracza i tego jak sobie poradzi zalezy,gdzie trafi na koniec. A mowia ze gierki sa dla dzieci
Opublikowano 7 lutego 201510 l kolejny gameplay, pracownia Tesli, połowa tutaj to cut-scenki, wszystko po włosku wiec raczej nie ma spoilerów https://www.youtube.com/watch?v=cHoAZ90m6R4
Opublikowano 7 lutego 201510 l Fanek rozumiem, że jesteś na 100 % przekonany do Ordera i bierzesz go na premierę ? W takim wypadku po co oglądasz i wyszukujesz kolejne geamplaye z niego ?
Opublikowano 7 lutego 201510 l nie wyszukuje, sam na mnie wszedł, miałem nie oglądać, wyszło jak wyszło szukałem czegoś innego i pojawił sie nowy materiał z Order Edytowane 7 lutego 201510 l przez Fanek
Opublikowano 7 lutego 201510 l nie wyszukuje, sam na mnie wszedł, miałem nie oglądać, wyszło jak wyszło Sam na Ciebie wszedl? Do premiery juz niedaleko, radze sie wstrzymac z takimi materialami. Edytowane 7 lutego 201510 l przez Bansai
Opublikowano 7 lutego 201510 l Im wiecej o tej grze czytam tym jestem bardziej przekonany ze tego nawet za 100 zl nie kupie tylko przejde Speedruna na YT w HD
Opublikowano 7 lutego 201510 l A ja jak sobie postanowiłem po pierwszych materiałach, że wezmę na premierę lub w jej okolicach tak tylko się w tym utwierdziłem po materiałach. Gierka jest dokładnie tym czego oczekuję. Idealnie się w pasuje bo teraz już 40 h gram dość rozwleczonego nowego Dragon Age na zmianę ze słodziakiem Toadem. Będzie to idealna odskocznia. Intensywnie, filmowo, ładnie. Lubię bardzo raz na jakiś czas takie gierki (byle nie w FPP).
Opublikowano 7 lutego 201510 l U mnie to samo, kilka gier trzeba dokończyć (i dalej pomęczyć Seraphic Gate w Valkyrie Profile), ale The Order to typ gry, która idealnie uzupełni resztę lutego i początek marca.
Opublikowano 9 lutego 201510 l A ja jak sobie postanowiłem po pierwszych materiałach, że wezmę na premierę lub w jej okolicach tak tylko się w tym utwierdziłem po materiałach. Gierka jest dokładnie tym czego oczekuję. Idealnie się w pasuje bo teraz już 40 h gram dość rozwleczonego nowego Dragon Age na zmianę ze słodziakiem Toadem. Będzie to idealna odskocznia. Intensywnie, filmowo, ładnie. Lubię bardzo raz na jakiś czas takie gierki (byle nie w FPP). Pewnie. Też jestem za takimi grami raz na jakiś czas. Zwłaszcza, że dziś wszyscy pchają się w otwartą strukturę. Developer ma u mnie ogromny kredyt zaufania, więc jestem spokojny o solidną jakość.
Opublikowano 9 lutego 201510 l Gierka musiałaby dostać z 4-5/10 bym zrezygnował. Na szczęście się na to nie zanosi. Nie oczekuję cudów, grafika już mnie złechtała na poziomie nextgenowym a jeśli będzie wygrzew na poziomie to mi wystarczy. Ich God of War'y na PSP były przemiodne.
Opublikowano 9 lutego 201510 l No ale od ocen ważniejsza jest chyba treść recenzji na którą się składa werdykt? Plus czyje 4-5/10, czy chodzi o ogół Metacritica, który uwzględnia taki plankton jak PlayStation OM (niesławne 95/100 dla niedziałającego DriveClub), czy jakiś konkretny serwis?