szejdj 2 804 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) pojde do saturna i obsmaruje psim guwnem pudelka z ta gra na polkach, tak zrobie, serio Edytowane 16 lutego 2015 przez Szejdj 4 1 Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Dobrze że to ostatni taki syfiasty eks Sony na ten rok. Choc po pierwszych trailerach tak napalony bylem na ta gre Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Ale jak pisałem wcześniej, że gra nie będzie warta tej ceny przez swoją zawartość(raczej jej brak) to hurr durr bo klimat, bo trzy razy przejdę dla calaka wcale bym się nie zdziwił jak reszta gry będzie jako wypaśne DLC za 25$ Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 No tak ale za to 250 zl mozesz zapewnic dobra zabawe na 5 godzin calej rodzinie a nie tylko sobie Niech sie Sony w dupe pocaluje za wydawanie balasow. Bloodbornie nadchodz Właśnie dlatego będę czekał aż trafi się za max 100 złotych. Uważam że gry z takim czasem (i rodzajem rozgrywki) powinny nosić miano interaktywnego filmu. Wtedy wiadomo czego się spodziewać a tu twórcy ewidentnie ukrywali czas rozgrywki aby sprzedać jak najwięcej zamówień przedpremierowych. Tak ja to odbieram. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 @Maniek Po The Order pojawi się Interaktywny film Until Down, oraz konwersja z żenująco prostego Tearaway, wzbogacona kilkoma h zabawy więcej. Jedyne duże exy Sony jakie dają radę na ten rok to japońskie produkcje third party. U4 to kwestia indywidualna. Dla mnie seria się wypaliła, ale zapowiedź rozwiązań z ich poprzedniej produkcji, większa swoboda, oraz facet zajmujący się multi nastrajają optymistycznie. Podobnie jest z rebootem Ratcheta. 3 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Gość z tego 5,5 na YT gra na normalu, nie wiem czy ma włączony auto aim czy nie, ale nie sądzę, bo normalnie sam celował z pistoletu/maszynowego, a nie od razu mu namierzało. Gość nie rashuje jak niektórzy sądzą, wręcz przeciwnie. Łazi po jakiś zaułkach nie wiadomo po co, czasem się miota bez powodu, w jednym rozdziale zginął co najmniej kilka razy. Jest tylko jedna ścieżka, którą musimy iść i przeważnie jak są jakieś drzwi to ze średniego dystansu widać małą ikonkę, że tam należy się udać, a często typ w ogóle łazi obok i próbuje gdzieś indziej gdzie chyba nikt inny nie próbowałby tego robić. Ogólnie gra jak totalny noob więc wnioskuję, że jakby grał ktoś ogarnięty to by zszedł spokojnie do 4,5h nie rashując. Ogólnie komedia. I trochę bawi mnie to gadanie, że najlepiej grać na hardzie. Dlaczego? Żeby sztucznie wydłużyć i tak krótki czas rozgrywki? To nie TLOU gdzie granie na hardzie bez nasłuchu(pozdro niktcieniekocha ) naprawdę dawało frajdę. Aha, AI jest strasznie tępe. Typy wychylają się zza osłony i czekają jak jakieś kurwa chomiki aż strzelimy im headshota. XD Nie mogę się doczekać recek. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi ten tekst o Tearaway, nobody. Choć wykorzystanie funkcji Vity - fantastyczne. Co do The Order już pisałem: kupić za góra 25 zł. Nie wspieracie w ten sposób tego raka a możecie się jeszcze fajnie zabawić. Tym bardziej, że ceny biletów do kin, są w podobnej cenie. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Myslę, że do czasu gry nalezy doliczyc czas wyświetlania creditsów, niekiedy to nawet 0,5 h, więc robi różnicę. A oglądanie creditsów jak najbardziej należy do cinematic experience Jedno trzeba przyznać, angielski dubbing jest momentami przegenialny. Dlaczego, ach dlaczego nie zostawiono go. Wystarczyłyby w zupełności polskie napisy, a tak trzeba cierpieć te koszmarne polskie "teatrzyki". 1 Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 pewnie na krócej będzie przyciągać do konsoli niż GZ Cytuj
Gość Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Nie mogę się doczekać recek. W PE pewnie 10- Cytuj
Gość suteq Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) Jedno trzeba przyznać, angielski dubbing jest momentami przegenialny. Dlaczego, ach dlaczego nie zostawiono go. Wystarczyłyby w zupełności polskie napisy, a tak trzeba cierpieć te koszmarne polskie "teatrzyki". Przecież wystarczy ustawić angielski dashboard i masz eng głosy+pl napisy. Obejrzałem końcowego bossa i zakończenie. Moja reakcja: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: Coś czuję, że będzie DLC z prawdziwym zakończeniem. xD Ogólnie poczytajcie komentarze: https://www.youtube.com/watch?v=yr5dYAUdybA&list=PLlBoxwve3-ZEy3pPYBI4xlQ6dCcXmWwfX&index=18 Tyle prawdy. Edytowane 16 lutego 2015 przez suteq Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Bedzie kontynuacja. Był kiedys wywiad z nimi i mowili ze nie skonczy sie na jednej czesci. Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Chyba najnudniejsza walka z finalowym bossem ever, tragedia, fabula tez super poziom widac, obstawialem 70%, ale po tym co zobaczylem to dalbym 5/10. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Bedzie kontynuacja. Był kiedys wywiad z nimi i mowili ze nie skonczy sie na jednej czesci. Kontynuacja jak kontynuacja ale na wypaśne dlc dodające tak z 2-3h "gameplayu" ważące jakieś 1-2MB to już kase szykujcie. Będzie więcej cinematkiekspirjens. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dee 8 816 Opublikowano 16 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 16 lutego 2015 Druga częśc ma byc exclusivem dla YouTube 12 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 xD obejrzałem fragment tej walki. patrząc na resztę gameplayu widzę że twórcy nie mogli się zdecydować czy parodiują Uncharted, czy festiwal QTE Davida Cage'a. This is an embarrassing time for games.... these AAA games need to get their shit together this is the stuff that is destroying the industry.What good is advancing graphical fidelity if these developers and publishers are going to forget about what made games fun to begin with... how about giving us an actual challenge instead of checking off spread sheets of what you know makes a game sell to underage children... someone needs to fight this fucking poor display of game making we need more devs to turn their backs on these stupid quick buck schemes of game making. smutne. po prostu smutne. powodzenia ze stratą ceny biletu do kina na pchlim targu. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Ja wiem panowie ze beka prawila etc. c'nie, ale nie zapominajcie ze to nie jest CW. 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 widze ze moderacja zrobila juz porzadek bo i moj post i spokoj i powrot botkow do CW tez polecial Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 nie wiem co w tym momencie jest w stanie uratować tę grę... może fabuła? może humor? może jakaś krew, seks, gore? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 nie wiem co w tym momencie jest w stanie uratować tę grę... może fabuła? może humor? może jakaś krew, seks, gore? Na te i inne pytania postara się odpowiedzieć stream startujący o 19:00! www.watch2gether.com/rooms/me41evqlwjpim35nJE Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Chyba najnudniejsza walka z finalowym bossem ever, tragedia, fabula tez super poziom widac, obstawialem 70%, ale po tym co zobaczylem to dalbym 5/10. Od siebie dodam ze jak ogladalem ktorys z pierwszych chapterow i tez byla walka z podobna kreatora to wygladala ona identycznie - nawej miejscowka byla prawie taka sama xD. Wielka szkoda bo klimat i setting bardzo mi sie podoba. Dla mnie mogli by zrobic kalke Gearsow 1:1 ze steampankowymi pukawkami, coopem i wariacja hordy i bym juz lecial po PS4. Zmarnowany potencjal i tyle 1 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 (edytowane) też miałem taką podjarę po pierwszych newsach n.t. 4-osobowego odzdziału walczącego z piekielnym pomiotem w XIX wiecznym Londynie. pierwsza - dawno nie aktualna myśl: Nightmare Creatures spotyka Gears Of War 1! kampania na dwie osoby, oraz osobna horda z wilkołakami rozpalała wyobraźnię... ale dev wolał pójść w epicką epickość. Edytowane 16 lutego 2015 przez nobodylikeyou Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 mialem to samo gdy zobaczylem pierwsze arty od razu mialem nadzieje na nowe Nightmare Creatures <3, szkoda ze im nie wyszlo bo setting jest mega. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Nobody z tego co widze ogladajac gre na yt tam nie ma zadnej epickosci tylko cinematic ikspiriens co 3 sekundy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi