KOMARZYSKO 373 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 A mnie się podobają bokobrody Galahada Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 (edytowane) Nom, Galahard ma za(pipi)biste PKSy. ^_^ Edytowane 20 lutego 2015 przez walek Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 te falujące włosy :love: Yeti robisz smakulca, jak przejdziesz daj znać Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Trofeum 30 ogłuszeń z broni M2 ‘Falchion' jak to zrobić? to chodzi o ten drugi tryb broni czy po prostu pare strzałów w typka i tak jakby sie chwieje? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Przeszedłeś już grę, Fanek? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 @Fanek Chodzi pewnie o ten strumien powietrza ktory oglusza jak sie nim kogos trafi z bliska. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 20 lutego 2015 Opublikowano 20 lutego 2015 Gre skonczylem, swoja poprzednia opinie podtrzymuje, nie podobalo mi sie, jednak gra na pewno jest solidną rzemieslniczą robotą jesli chodzi o szczegoliki i ogolne szlify. Animacje sa ladne, bugow nie ma, oprocz kilku zgrzytow z DoFem pod wzgledem techicznym nic "grze" zarzucic nie moge, wiec jak ktos jest fanem tego typu "rozgrywki" lub nie przeszkadza mu malo gry w grze, na pewno bedzie sie dobrze bawil. Karny kutas za fabule leci, bez polotu oraz wiekszosc watkow nie zostala zamknietych, czuje sie jak po wyjsciu z kina z 1 czesci wladcy pierscieni, czyli spory niedosyt. Grze brakuje rowniez jakiegos trybu multi, bronie sa wymyslne, maja fajne zastosowania i idealnie nadawalyby sie na jakies potyczki online, w szczegolnosci mam tu na mysli horde gdzie odpieramy wrogow i inne cudactwa przy pomocy zabawek Tesli. To uczucie potegowane jest tez faktem ze w samej grze nie mielismy za duzo okazji aby nacieszyc sie tymi pukawkami, wizja przewodnia tworcow niestety bardziej skupia sie na trzymaniu analogu do gory z zablokowanym bieganiem niz na fajnych strzelaninach. No ale gusta gusciki, jestem pewien ze komus taka wizja bardziej przypasuje niz mi. A, bylbym zapomnial o ocenie, grze daje: 4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Czas gry ? Ja dopiero jestem w 6 chapterze nie mam czasu na granie ale już 4,5 h z tytułem w dwa dni spędziłem. Zastanawiam się czy za 1 h koniec tak jak internety mnie straszyły. 6 chapter to daleko ? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) Ładne animacje ? Szczególnie głównego bohatera, gdy biega bez broni i wyglada jakby grał postać z Plants vs Zobies No coż - zaspokoiłem swoją ciekawość i powiem szczerze, że naprawdę trudno mi cokolwiek pozytywnego napisać - nawet pomimo faktu, że spodziewałem się gry filmowej, z małą dawką gameplay'u. Jedyne co mi się podoba, to fakt, że jedna z bohaterek nosi ksywe easy Ta gra to taki kasztan, że Havy Rain wydaje się przy nim dziełem Hitchcocka .Nawet jak juz odzyskamy na moment kontrolę nad rozgrywką to jest mega nudno i bez wyrazu, do tego dubbing wola o pomste do nieba. Grafa, którą się tutaj tak wszyscy podniecają jest miejscami mega rozmazana, a milion ziarnistych filtrów i pasy na pół ekranu powodują, że wydaje się gorsza niż w Ryse! Ba - nawet jak z kumplem w miedzy czasie odpaliliśmy Forze Horizon 2 to czuliśmy się jakbyśmy zrobili przeskok w generacji Chyba przez pasy głównie zacząłem grać na normalu, bo za każdym razem gdy próbuję schować łeb za jakimś murkiem, to niestety nie widziałem co się dookoła dzieje Blantman 6-8 chapter to zaledwie pare minut. Sam jestem w 9 po jednym wieczorze na normalu. Nawet nie wiem jaka ocene wystawic... Ogolnie polecam omijac szerokim lukiem! Edytowane 21 lutego 2015 przez easye 7 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Ładne animacje ? Szczególnie głównego bohatera, gdy biega bez broni i wyglada jakby grał postać z Plants vs Zobies No ten jego truchcik mogliby lepiej zrobic, ale chodzilo mi o caloksztalt, pod tym wzgledem sie spisali. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) @easye rozumiem twoje zarzuty poza jednym. Jak możesz grać w to w wersji z dubbingiem pl? Przecież przez to odbierasz tej grze klimatu a i fabuła byłaby lepsza gdybyś się wczuł. Edytowane 21 lutego 2015 przez blantman Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) ot tak, chcialem sprawdzic, bo bardzo duzo osob czesto psioczy, jakby po prostu nie lubili rodzimego jezyka. Zaden dubbing im nigdy nie pasuje i jeszcze rozumiem, jak ktos pisze o takich przypadkach jak z Killzona. Tak czy siak, szczerze watpie, by jezyk angielski jakos zmienil moj poglad na gre. Podobnie jak ostatnie 7 chapterow... Edytowane 21 lutego 2015 przez easye Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 W ryse też grałeś z polskim dubbingiem? Serio dobrze radzę wlaczylem dubbing i przeszedłem prolog. Potem zacząłem jeszcze raz po zmianie języka w dashu jest różnica i to znaczna. Jak gra jest robiona z pełnym mo cap aktorów to trzeba grać w oryginalną wersję. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Nie bylo, ale nawet bez dzwieku gameplay z Ryse postawilbym znacznie wyzej 2 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Trofeum 30 ogłuszeń z broni M2 ‘Falchion' jak to zrobić? to chodzi o ten drugi tryb broni czy po prostu pare strzałów w typka i tak jakby sie chwieje? Tak, strzelasz R1. Można to powtarzać na jednym przeciwniku. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) tak przeszedłem, wpadło mi te trofy za broń, ale do platyny brakuje mi 4 trofy za znajdzki wydawało mi sie, że nic nie ominąłem, przeszukiwałem wszystko, ale widać coś ominąłem Bansai a jak u Ciebie ile trofy brakuje czy jest platyna? Mi przejście zajęło na pewno 12h lub więcej, nie śpieszyłem sie, gra w sumie zaczęła podobać mi sie gdzieś od 10 chapteru, wcześniej jakoś mnie nie porwało, ale końcówka fajna, niezła sieka pod sam koniec acha ocena: 7+/10 dodałem troche za grafike bo jest niepowtarzalna Edytowane 21 lutego 2015 przez Fanek Cytuj
walek 96 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Mam nadzieje, ze nie bedzie rozdzialow, takich jak II. Ci co graja, wiedza o co chodzi. Narazie jestem w Chapter 3, gram na Hard, z wylaczonym aim assist. Doszedlem, do etapu, gdzie jest gruba sieka z rebeliantami. Trudno jest, ale wymiana ognia, ostrzal przeciwnika, feeling ze strzelania (szczegolnie snajpa), naprawde mocarny. Polecam tym, ktorzy chca z gry czerpac maksymalna frajde. Bardzo szkoda, ze nie ma multiplayer'a. Kurcze, w to by sie fajnie gralo! A mowi, to czlowiek, ktory olewa cieplym moczem multiki z prespektywy trzeciej osoby. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Bansai a jak u Ciebie ile trofy brakuje czy jest platyna? Nie wiem, nie patrzalem na trofea, kilka wpadlo podczas grania ale mam na to wybite. @Walek Beda beda. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 (edytowane) ja mam 82% trofy po przejściu, brakuje mi 4 za znajdzki do platyny, chyba jutro je dozbieram acha po przejściu w opcjach nadal niedostepna jest ZBROJOWNIA, a na pewno miałem wszystkie bronie bo wpadło mi za to trofy ktoś wie jak to odblokować, co tam jest? Edytowane 21 lutego 2015 przez Fanek 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Mam nadzieje, ze nie bedzie rozdzialow, takich jak II. Ci co graja, wiedza o co chodzi. Sa jeszcze gorsze - jak np. chapter X(d) Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Czas gry ? Ja dopiero jestem w 6 chapterze nie mam czasu na granie ale już 4,5 h z tytułem w dwa dni spędziłem. Zastanawiam się czy za 1 h koniec tak jak internety mnie straszyły. 6 chapter to daleko ? Przeciez Chapter VI trwa okolo 3,5 minuty.... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 No i ? Wyłączyłem grę jak do niego doszedłem:). Nie mam w ten weekend czadu grać. Inne sprawy wygrywają z graniem niestety Cytuj
scoobydoo 4 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Dobra żeby nie było raz a konkretnie. Jak wygląda dźwięk jest to 5.1 czy nie ma. Jak gra działa na Headsecie 2.0. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Jest pełnoprawny kozacki dźwięk przestrzenny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi