Velius 5 709 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) Skończyłem gierkę, do platyny brakuje mi 3 trofików za znajdźki i co muszę teraz skakać po chapterach na pałę, bo nie wiem, które pominąłem? Gierka zayebista, ale brak jakiegokolwiek licznika/statystyk to porażka. Odpal Chapter 11 archives bo tam masz duzo znajdzkow i nie mozna wszystkich podniesc przy pierwszej wizycie z powodu licznika czasowego. Podnies te ktorych nie zdazyles. Edytowane 22 lutego 2015 przez Velius Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Ha skończyłem i platyna wpadła przy pierwszym podejściu a nawet do poradników nie zaglądałem (nie interesuje mnie to) Specjalnie na komórce czas liczyłem i ok 12 h zajęło mi przejście. Podsumowanie: Gra na raz ale za to bardzo fajna gra na raz. Fajny klimat cudowna grafika i dźwięk (w oryginale) . Bardzo fajne znajdźki. Strzelanie mi też się podobało ale... za mało tego było. Za mało skradania i strzelania za dużo rozmowy. Niestety gra to najwyżej na 6/10. Za to w kategorii film 8/10 daje Krakowskim targiem daję the order 1886 7/10 i gdybym w czwartek wiedział to co teraz to i tak bym kupił bo się naprawdę dobrze bawiłem. Teraz wracam do Yakuzy 4, metroid trilogy i AC Unity Pozdrawiam, Janusz 4 1 Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Jeszcze raz warto wspomnieć ze jak na tak filmowa grę to zakończenie powinno być zdecydowanie lepsze Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 No zakończenie w stylu końca sezonu serialu liczę na kontynuację Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Wg Pessino (CEO RaD), już jutro wracają do pracy nad kolejnym projektem Jest też świadom, że gra odbiega od "ideału". Myślę że poprawiony sequel ma potencjał... 2 2 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 5 misja na hardzie jak na razie gra sie bardzo fajnie.Tego co podczas produkcji gry stwierdzil ze nie robia multi i klasycznej hordy to bym za jaja powiesil.Przecież ta gra w tym settingu z tym felingiem strzelania to bylyby gearsy na ps4 Cytuj
DDGaming 2 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Dla niezdecydowanych jeszcze jeden gameplay, tym razem z komentarzem: 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. balon 5 343 Opublikowano 22 lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 lutego 2015 (edytowane) Ja jestem obecnie w 10 rozdziale (5 h grania dość dokładnego, powolnego), no jestem wje.bany na maksa w tą historię, ten klimat (mega sugestywny, brudny, wyjątkowy) , jak to wygląda, jak się rusza, jak brzmi, poezja... Co do gameplayu to jak już jest to też jest dobrze, soczyste strzelanie, oczywiście bez aim assist daje radę. Dla mnie na razie jako gra z 7,5 na luzie, jako film/opowieść/wkrętka to mocne 9/10, całość spokojnie 8/10. Naprawdę raz na jakiś czas taka gra dla mnie to lekarstwo. Tak samo miałem z Heavy Rain. Po lajtowym growo Orderze taki Blodborne i Wiesiek będzie jeszcze lepiej smakował (nie mógłbym ciągle grać w tak wymagające i czasochłonne gry). Ja zostawiam w kolekcji, raz że naprawdę mi się podoba, a dwa nie chcę uczesniczyć w tych transakcjach z hejterami- koneserami, którzy najwięcej narzekają, a mają tak naprawdę mega cisnienie na gierkę i skutecznie zaniżają cenę, strasząc: "panie dam 140, bo niedługo będzie po 100!" Edytowane 22 lutego 2015 przez balon 12 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 lutego 2015 Opublikowano 22 lutego 2015 Ups to ja chyba troszkę cenę zaniżyłem ale pisałem tu w temacie że za 170 zł będę sprzedawać a nie lubię kłamać Przepraszam wszystkich którzy też zamierzają sprzedawać na allegro cały czas stoi po 200 to był taki januszowy upust forumowy. Ja wyrosłem z kolekcjonowania gier ale the order byłby jedynym exem na razie który mógłbym zostawić w kolekcji : The order > (pipi) obesrane > infamous > driveclub > Killzone > kilometr mułu > Knack The last of us nie liczę bo to remaster i nikogo. Może gra krótka ale nie nudziłem się ani sekundy, takie Killzone wyłączyłem po 1h i nigdy nie wróciłem Zgadzam się z tobą balon że na taki rodzaj gry jest tak samo zapotrzebowanie jak na dragon age czy bloodborn. Ja też miałem ochotę na krótką acz treściwa grę bo naokoło mam same sandboxy ostatnio. W tym roku Dying Light , Yakuza 4, AC Unity, Xenoblade (skończyłem wreszcie!) a zaraz Bloodborn co sandboxem nie jest ale będzie pewnie tak rozbudowana gra na 100 h jak dark souls. 3 1 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ja zostawiam w kolekcji, raz że naprawdę mi się podoba, a dwa nie chcę uczesniczyć w tych transakcjach z hejterami- koneserami, którzy najwięcej narzekają, a mają tak naprawdę mega cisnienie na gierkę i skutecznie zaniżają cenę, strasząc: "panie dam 140, bo niedługo będzie po 100!" No to jest dopiero wąsate januszostwo: jak najszybciej i jak najtaniej kupić, jak najszybciej przejść, jak najszybciej zhejtować na forumku, jak najdrożej sprzedać używkę i jedziemy z następnym hitem! I tak dalej... Ja The Order, jak Balon, kupię do kolekcji, możecie mi zazdrościć Yanushe 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Rowniez do kolekcji przygarne ale w swoim czasie. Nie mam parcia na wszystkie nowosci. Edytowane 23 lutego 2015 przez KoBik Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Kupione, wszystko zgodnie z planem. Najprawdopodobniej zostanie w kolekcji Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Ja też zostawiam, idealny tytuł do pokazywania na spotkaniach z niedowiarkami odnośnie mocy ps4 albo dla znajomych Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 trochę beka, ale dostałem maila od euro rtv ze jutro bede miał preorder do odebrania xd, wczas tak bardzo Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 ktoś grał w Ordera na starszych/ pierwszych rewi.zjach? głośno chodzi? u mnie na 4B ciszej niż w AC Unity 2 Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 (edytowane) Konsola kupiona tydzień po euroepsjkiej premierze, chodzi cichutko, przy TLoU głośniej chodzi. Myślałem, że przy takiej grafice PS4 będzie się unosić, a tu pełna kultura, jak na Nadkonsole przystało. Edytowane 23 lutego 2015 przez YETI 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Moja to przy kazdej grze chodzi cicho, myslalem ze to norma. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Moja kupiona na premierę i tak jak u Veliusa, zawsze cicha jak myszka. Chyba że za daleko siedzę i przy kinie nie słyszę. Moja kupiona na premierę i tak jak u Veliusa, zawsze cicha jak myszka. Chyba że za daleko siedzę i przy kinie nie słyszę. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Moja kupiona na premierę i tak jak u Veliusa, zawsze cicha jak myszka. Chyba że za daleko siedzę i przy kinie nie słyszę. Moja kupiona na premierę i tak jak u Veliusa, zawsze cicha jak myszka. Chyba że za daleko siedzę i przy kinie nie słyszę. U mnie podobnie... premierowa(3C), ciche brzmienie, jak szum oceanu spokojnego . Giera zostaje w kolekcji, jednakże poluje na steel-book'a. 30e sobie wołają Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Za samego boxa? Uaaa. Dla mnie ta gra to idealna pozycja dla kogoś komu podobał się HR ale np było komuś za mało gameplayu (mi tam było ok bo to taki typ gry). W Order jest go jednak o wiele więcej, przy tym nadal mamy prowadzenie fabuly jak w HR. Cytuj
MEVEK 3 552 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Tak, za sam case. Opakowanie to pikuś, za przesyłkę wołają po 20e. Napaliłem sie i szukam. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 To uważaj chłopaki z WC czuwają Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 To uważaj chłopaki z CW czuwają Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 lutego 2015 Opublikowano 23 lutego 2015 Bym wstawił trola ale na komórce nie umiem:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi