Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 261,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Garnitury kupujesz u Armaniego, a żałujesz dwadzieścia funtów za największą podnietę tej generacji. Chyba faktycznie coraz gorzej powodzi się rodakom w Wielkiej Brytanii. Pora wracać do rodzimego kraj

• Chcialem sie przekonac do Ordera, wmawialem sobie po zakupie ze moze jednak mi sie spodoba, a moze bedzie dobrze, po ograniu sandboxow a la Dragon Age 3, Far Cry 4, GTA V czy Dying Light przyda mi sie

• Takiego nawału januszostwa i tłumaczenia samemu sobie dlaczego wydałem 250zł na twór pokroju The Order 1886 to ja w życiu nie widziałem. I jeszcze te oceny 8.5/10, 8/10 xD To chyba jakaś specjalna ska

Opublikowano

No do Warszawy trochę jednak mam ale za taką cenę to brałbym bez żadnego ale. 

Opublikowano

może im sie pomyliło i wrzucili the order do działu filmy :D

Opublikowano

No (pipi)a, za tyle to bym wziął razem z LBP. Gazetka z mojego MM wygląda przy tym jak mały gutas :/

No i ten, jakby ktoś kupił i przeszedł to mogę po weekendzie odkupić :lapka:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Niestety nie ma już Ordera w żadnym z warszawskich MM :(

LBP3 nadal jest :)

Edytowane przez Dobos

Opublikowano

No niezła okazja. A order polecam. Bardzo fajny samograj na raz. A motywy strzelankowe przyjemniejsze niz w TLOU. Szkoda ze tak ich mało.

Opublikowano

Ja dzis grę wyrwałem za 8 dyszek i narazie nie żałuje. Po tych wszystkich wiedzminach, gta, infamousach miałem smaka na cos liniowego i teraz zaspokajam swoje potrzeby ;) gra wyglada mega chyba nie widzial nic ładniejszego choć wiadomo wiele chytrych sztuczek twórcy zastosowali. Jestem w 3 akcje i wsumie nawet nie wiem kiedy do niego dotarłem bo grałem malutko ale przyjemnie ;) przejdę 2 razy pożyczę kumplowi i może pójdzie w świat wie jak cos bez strat ;)

No i gra skończona. Szczerze trochę szybciutko sie to skończyło a szkoda bo grało mi sie przyjemnie. Po przejrzeniu trofeów widzę ze nie trzeba nawet gry robic na trudnym poziomie trudności wiec po średnim wskoczę chyba jeszcze raz w świat gry doszukam znajdzki i zbiorę kilka trofikow zeby mieć ta platynke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez kacprzak1991

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja teraz gram i jest MEGA grafa robi swoje czuje sie tego next gena liniowosc mi nie przeszkadza a kolejne rozdzialy bardzo plynnie i szybciutko sie przechodzi

Opublikowano

Przyszedł do mnie w piątek Order 1886. Zadowolony po robocie jadę na pocztę odebrać avizo, potem po piwko i siadam do gry. Zacząłem o 18... jakoś koło 22 wyłączyłem na IX rozdziale. Dziś nie grając wiele wbijam platynę. Chyba takiego przypadku to dawno nie miałem i mieć nie będę. :)

Opublikowano

Rozdziałów jest 16, ale jak już zapewne zdążyłeś zaobserwować, nie są one równe. Mało tego - rozj...ło mnie jak niektóre rozdziały są w całości cutscenką :)

Opublikowano

No fakt troche oszukane jak dla mnie ogolnie to za malo strzelania fabula tez mialka jak piasek na zanzibarze ale grafa ratuje te tytul

Opublikowano

Wielka prośba - czy ktoś mógłby podać numer CUSA (ten z grzbietu pudełka), z polskiej wersji językowej gry?

Opublikowano

CUSA 00076 - gra z bundla.  

Serdeczne dzięki, dobry człowieku.

Opublikowano

Na steelbooku nie znalazlem a nie bede sie schylal zeby wyciadz plyte bo wylewu dostane ;)

A generalnie pudelko mam po niemiecku a gre po polsku badziewiem jest to ze nie mozna zmienic jezyka dzwieku w grze

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

Zmień menu konsoli na angielski to gra odpali się w tym języku.

Opublikowano

Kupiłem chyba z miesiąc temu za 70 zł, leżała i czekała i się doczekała. Zaczynam.

20150915_112016.jpg

Opublikowano

Platyna zrobiona wymienilem na far cry 4 troche zlapalem w(pipi) ze gra sie skonczyla w srodku i mnostwo watkow niewyjasnionych

I musisz poprawic foto bo 12h to stanowczo a duzo

Edytowane przez spencer13

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gra mnie wynudziła :( Ale plusem jest że tanio kupiłem i że męczarnia długo nie trwała. 

Opublikowano

No ja jak ogralem to tez po pierwsze niedosyt akcji a po drugie niedosyt fabularny odczulem jedyny plus ze grafa w miare spoko i latwiutenka platyna

Opublikowano

Te nie wyjaśnione wątki otwierają drogę dla The Order 1886-2 albo The Order 1887?