Opublikowano 12 lipca 20204 l W dniu 11.07.2020 o 11:05, Kmiot napisał: Tej grze można wybaczyć wiele, ale za zakończenie to należałoby nasrać twórcom na talerz. Myślałem, że to temat TloU2, a to jednak Orderek XD
Opublikowano 16 lipca 20204 l W dniu 12.07.2020 o 22:59, Masorz napisał: Jeden z najgorszych eksów w historii gejmingu, o jezu. Mi się podobała. Rysownik co projektował ogólny design tej gry to jakiś magik z Disneya był i trzeba przyznać, że zrobił przekozak widoczki. Dwójeczke chętnie bym równiez przytulił - za 70zł oczywiście
Opublikowano 16 lipca 20204 l W dniu 12.07.2020 o 22:59, Masorz napisał: Jeden z najgorszych eksów w historii gejmingu, o jezu. Chyba w Ryse nie grałeś.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Nie, no już trzeba być naprawdę zaślepionym, żeby tak twierdzić, bez kitu. Po dwóch misjach odinstalowałem Ryse, klepanie tego samego kombosa przez cały czas, genialny setting zaprzepaszczony durnym gameplayem. W Orderku miałeś różne bronie, niesamowity klimat, mega przyjemne strzelanie. Błagam. I mogłeś robić coś takiego: Edytowane 16 lipca 20204 l przez Rozi
Opublikowano 16 lipca 20204 l mam tak samo jak wezyr #teamryse duzo lepsza gra niz 1886, klimat ta gra miala jedynie na artworkach imo, w grze sie wszystko rozmylo, ale koniec koncow to "gry" sa bardzo zblizone do siebie Edytowane 16 lipca 20204 l przez kubson
Opublikowano 16 lipca 20204 l Nie grałem w ryse ale order to największe ścierwo tej generacji. 5 godzin męczarni A czułem się jakbym cierpiał przez 30. Dzięki @Bansai
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ryse to kikut po Kinect, to było widać i czuć, nawet nie ma co porównywać.
Opublikowano 16 lipca 20204 l 29 minut temu, Rozi napisał: W Orderku miałeś różne bronie, niesamowity klimat, mega przyjemne strzelanie. Błagam. Miałem to nieszczęście, że Orderka wypróbowałem w 2019, mając PROsię podłączone pod 4K. Obraz, bez porządnego upscallingu ani nawet patcha wygląda, nie przesadzam, obleśnie. W dodatku cała początkowa sekcja gry byłą ślamazarnie poprowadzonym walking simulatorem. Sam klimat nie przemówił do mnie w żaden sposób i w sumie jakoś tak chęć na ogranie Orderka umarła. Nie twierdzę, że nie może się podobać, ale u mnie nagromadziła się po prostu masa czynników odbierających mi fun z gry. Chociaż moją edycję w steelbooku trzymam na półce. Chyba nawet kupione od @Bansai. Edytowane 16 lipca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 16 lipca 20204 l Zgadzam się trochę z Vezyrem, przecież brak żadnego ulepszenia dla pro to skandal, już sama implementacja HDR wiele by zmieniła w odbiorze grafiki. Imo ten sam poziom co syn rzymu, chociaż tam w sumie jeszcze był fajny tryb areny xD a tu kończysz singla w 5h i nara.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Ja The Order bardzo dobrze wspominam. Grze mocno dostało się za sterylność otoczenia, dużo chodzenia i oglądania, średnie strzelanie i pasy ale jako całość to była naprawdę fajna przygoda z genialnym settingiem i klimatem. Miała pomysł na kontynuację, której niestety nigdy nie zobaczymy.
Opublikowano 16 lipca 20204 l Gra z potencjałem, ale zmarnowanym niestety. Za dużo walking sima, obracania karteczek w dłoniach, parszywy recykling walki z jednym wilkołakiem na krzyż, bezjajeczne strzelanie i te koorevskie pasy... Ale bohater, klimat, setting, nawet poniekąd historia super i też bym chciał zobaczyć kontynuację, tyle że z poprawionym wszystkim tym, co wymieniłem najpierw. W sumie sytuacja podobna do Hellblade (zachowując wszelkie proporcje, bo tam to już w ogóle nie było gameplayu) i jeśli "dwójka" dorzuci grywalność do pakietu grafa/klimat to może być hicior. Tu przynajmniej jest opcja się o tym przekonać, a kontynuacja Ordera pewnie nigdy nie powstanie niestety...
Opublikowano 17 lipca 20204 l Jak zagrałem w Orderka po kilku latach od premiery z czystym umysłem bez żadnych uprzedzeń to bawiłem się naprawdę dobrze. To nie jest żaden hit, ale gra ma wiele rzeczy zrobionych naprawdę dobrze (klimat, postaci, strzelanko, bronie, czas akcji), a strona wizualna to dalej jest poezja. Jak czytam, że powtarzalny do bólu Ryse jest lepszy to Wytrzymałem z tym ścierwem od Cryteka 30 minut.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Niektóre ujęcia, to do dzisiaj fotorealizm. Z nowych IP najbardziej zmarnowany potencjał generacji i aż żal ściska, że pewnie nikt się już za to nie weźmie, bo wiele nie trzeba, żeby wprowadzić tę markę na salony.
Opublikowano 17 lipca 20204 l Wow, niektóre ujęcia są ładne, trzeba powrócić do tej marki Godzinę temu, SlimShady napisał: bo wiele nie trzeba, żeby wprowadzić tę markę na salony. nom, starczy jakiś gameplay
Opublikowano 17 lipca 20204 l 1 minutę temu, Figaro napisał: Wow, niektóre ujęcia są ładne, trzeba powrócić do tej marki nom, starczy jakiś gameplay Post sutqa wyczerpuje temat, jak się mocno postarasz, tak na 101% swoich możliwości, to może uda ci się powiązać strzelanie z gameplayem.
Opublikowano 17 lipca 20204 l gra do pifka i pokazanie nie_graczowi, że medium GRY DLA DZIECI to w sumie nieprawda. Tylko tyle i aż tyle, a wysyłka po weekendzie.
Opublikowano 17 lipca 20204 l 39 minut temu, SlimShady napisał: Post sutqa wyczerpuje temat, jak się mocno postarasz, tak na 101% swoich możliwości, to może uda ci się powiązać strzelanie z gameplayem. strzelanie w tej grze jest okropne
Opublikowano 17 lipca 20204 l robisz pif paf = dobra giereczka Gearsy z 2006 roku miały lepszy, bardziej mięsisty gunplay Edytowane 17 lipca 20204 l przez Figaro