Voytec 2 761 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Czemu oceniacie gameplay skoro pokazano go tak malo i tak naprawde nie wiadomo jaki gra ma feeling? To trzeba sprawdzic samemu. Nawet jak gra bedzie miala powiedzmy sredni gameplay to moze byc warta premiery jezeli grafika bedzie taka jak na prezentacjach, bardzo dobra fabula, dlugi singiel i nieziemski klimat. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 dokladnie tak jak Voytec, serio oceniacie gre po jednej akcji z kuchni? oczywiscie wina Sony, e wybrali akurat taki fragment a nie cos bardziej ciekawego czekam bardzo na ten tytul Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Obstawiam 70 % na gamerankings, czyli za stówkę można kupić Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Materiałów pokazano już sporo, a to że nie ma tam dużo gameplay'u tylko pokazuje jak słaby marketing posiada ta gra. QTE festival przeplatany okazjonalnym gameplay'em, są poważne obawy że cała gra tak będzie wyglądać. Ja się zbytnio nie czepiam bo mi się ta gra mimo wszystko podoba - raz na jakiś czas taki tytuł robi każdemu dobrze, do tego świetna tematyka. Graficznie to jest kosa, nic tak nie wygląda na ten moment. No, ale co z tego skoro sami twórcy nawet nie chcą mnie przekonać do Ordera serwując ciągle w materiałach taki sam typ rozgrywki w ciasnych miejscówkach. Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 dokladnie tak jak Voytec, serio oceniacie gre po jednej akcji z kuchni? oczywiscie wina Sony, e wybrali akurat taki fragment a nie cos bardziej ciekawego czekam bardzo na ten tytul Jak mam wierzyć w ten tytuł, skoro od zapowiedzi nie pokazano nam żadnego porządnego kawałka gameplayu. Przez miesiące karmią nas cutscenkami przeplatanymi sekundowymi fragmentem strzelania, gdy w końcu wczoraj pokazano trochę więcej "z gry" to gra okazała się do bólu standardowa i schematyczna (so 2007). Wyjścia są dwa albo gra posiada najgorszy na świecie marketing albo jest wydmuszką którą trzeba wcisnąć januszom Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 kazda miejscowka jaka pokazali taka sama - metr na metr, bez jakiegos pomyslu, betonowe otoczenie itp - serio to wyglada gameplayo jak gra na przenosniaki, ktore wiekszych przestrzeni nie pociagna lub pozycja jak piszecie sprzed kilkunastu lat - placze bardzo bo grafa i klimat jest niesamowity ale serio szykuje sie taki ryse na ps4 - ladny ale kupiasty, z ta roznica ze w porzadnej rozdzielczosci i framerate Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Klimat The Order ma fajowy, oprawa także na wysokim poziomie. Obawiam się jednak, że coś może nie zagrać i gra podzieli los Lair - oby nie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Czemu oceniacie gameplay skoro pokazano go tak malo i tak naprawde nie wiadomo jaki gra ma feeling? To trzeba sprawdzic samemu. Ludzie nie oceniają całej gry tylko to co pokazali, to chyba oczywiste. I czemu mam niby im ufać, skoro to nie jest pierwsza prezentacja tej gry, która wygląda tak beznadziejnie? Obok Girsów to nawet nie stało. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 RaD nigdy nie powinno opuścić szeregów twórców, robiących gier na konsole przenośne. Tyle w temacie. Kłamstw w postaci nieziemskiej fizyki, materiału rozwalającego się na drzazgi, nie rozumiem. Po co komu, to było potrzebne? Kupi sie za 30 zł od Ficusia, którą sam pewnie dorwie za 60 na allegro lub pchlim. 1 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 ano ano, tez uwazam ze mogliby robic cos na vite, wtedy taki totalny korytarz bylby inaczej postrzegany majac na uwadze sprzet i specyfike konsolki jeszcze te przemowienie - jak wczoraj gadal o fizyce itp, a tu jeeeb i gameplay gdzie mozna zestrzelic patelnie w kuchni made in ps2 Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Czyli, co umowa stoi, dorwiesz ją za te 3 dychy a potem mi ją opchniesz? Lub na odwrót? Tematyka, mimo wszystko jest ciekawa. Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Najbardziej to we mnie uderza, że idealny miks w moich wyobrażeniach - epoka wiktoriańska + steampunk zostały tak doszczętnie zrujnowane tym gameplayem Cholera no - grafika na gifach czy screenach potrafi być oszałamiająca, ale cała reszta jest tutaj co najwyżej na 5/10. Wielka szkoda. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 A na ign zachwalaja nowe demo. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Na IGN, z(pipi)ali też Aliena za wady, których nie zauważyłem. Dziękuję. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) A co te gry maja wspolnego?. Nie tylko na ign chwala ale co tam, wy wiecie juz ze bedzie gunwo obesrane. Edytowane 7 grudnia 2014 przez Ma_niek Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Bo IGN jest prowadzone przez jednego kolesia. I nie tylko oni zachwalają. No ale oni grali. Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 A na ign zachwalaja nowe demo.Nie tylko IGN, ogólnie płyną bardzo pozytywne wrażenia, największe spusty oczywiście nad grafiką. Nadal jestem pewien, ze to będzie dobra gra, pewnie ze względu na wcześniejsze dokonania RAD, jak Dexter czy przenośne GoW. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 dokladnie tak jak Voytec, serio oceniacie gre po jednej akcji z kuchni? oczywiscie wina Sony, e wybrali akurat taki fragment a nie cos bardziej ciekawego czekam bardzo na ten tytul A nie przyszlo ci do glowy, ze wybrali wlasnie najciekawszy fragment? Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 A na ign zachwalaja nowe demo.Nie tylko IGN, ogólnie płyną bardzo pozytywne wrażenia, największe spusty oczywiście nad grafiką.Nadal jestem pewien, ze to będzie dobra gra, pewnie ze względu na wcześniejsze dokonania RAD, jak Dexter czy przenośne GoW. Też tak sądzę. Co do gameplayu to takie Gearsy ale z lepszym dla mnie klimatem i otoczką. Nic rzucającego na kolana ale też bez przesady, żeby to jakoś hejtować. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Hahhhahaha, lepsze gearsy, tak trzymac! 2 4 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Z lepszym klimatem i otoczką, a nie lepsze gearsy. Wolniej czytaj. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 NIE MOW MIE PANIE JAK MAM CZYTAC 1 2 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 No multi Gearsów pewno 10/10 (nie grałem ani sekundy), jednak singiel był dobry ale bez przesady. Nie trzeba zrobić wcale jakiejś wybitnej gry żeby go przebić. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Gearsy miały lokalnego coopa, przez co gra była tylko lepsza i lepsza. A w order nie ma nic więcej i to mnie wkurza. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Girsy multikem stoją, więc jakim prawem porównujecie grę, gdzie feeling w potyczkach wieloosobowych był priorytetem( co potem przełożyło sie na singiel) do gry nastawionej na kampanię i to jeszcze filmową? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi