Square 8 510 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wow klimatycznie nie ma co. Oby sama gra dała radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 wyglada to kosmicznie dobrze ale wiemy to juz od pierwszego pokazu, co ciekawe mignely mi fragmenty z gameplayem w jakis juz racjonalnych korytarzach - oby to jednak bylo najwieksze zaskoczenie pierwszej polowy 2015 i nie wyszlo z tego kupsko - ten klimat i stylistyka sa po prostu miazdzace Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ostatni urywek sceny w tym trailerze to zupelnie niepotrzebny spoiler przed premiera moim zdaniem. A klimat miazdzacy. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 bo te zwiastuny to ogólnie jeden wielki spoiler fabularny Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Szczęka gdzieś na podłodze. Troche przypomina Bioshock Infinite z tymi chmurami i Sterowcem ale o wiele lepsza wizualizacja nadchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nBZQWnFqeAY Z nowymi fragmentami Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 po tym gamepleu patrząc to order może być lepszy niż się spodziewałem, mam nadzieję, że mało będzie bezmyślnego strzelania a trochę więcej fabuły, skradania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja się pytam, dlaczego nie ma multiplayera w tej grze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bo by musieli przełożyć premierę na grudzień 2015. Stawiam, że będzie, ale w drugiej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=nBZQWnFqeAY Z nowymi fragmentami Ten gameplay spowodował ze mam znów nadzieje na dobry tytuł. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Graficznie jest niesamowicie. Gameplayowo... Ten pasek adrenaliny? Ten sztywny podział na rozpyerdol i skradankę? Te pasy? No nieźle! Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja się pytam, dlaczego nie ma multiplayera w tej grze A musi być w każdej gierce ? robią tytuł pod singla i tyle takie ma założenia ten tytuł i tego się trzymają.Już mi się rzygać chce od tego stękania o multi przy każdej gierce mimo że potem wychodzą potworki typu multi TR Będą chcieli zrobić multi to pewnie zrobią przy sequelu ale tu raczej bym się spodziewał dodanie co-opa aniżeli tradycyjnego multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 planuje ktoś już preorder? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Trochę wyżej masz temat premier, tam pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) @Karas W takim wypadku gra powinna pozwolić na min. 17h kampanii. Nawet bez pvp - który wrzucony na siłę, mógłby być przecież crapem, dedykowany tryb co-op dla choć dwóch graczy byłby doskonałą rekompensatą. Ta gra płaci gameplayowo wysoką cenę za to jak wygląda. Tak samo jak Ryse. @Fanek A nie lepiej poczekać na opinie graczy i recenzje? Edytowane 7 Stycznia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) nobodylikeyou - gdyby sie dało kupiłbym i jutro przy tym tytule jakoś nie chce mi sie specjalnie czekać na recenzje Bartoszku - jak masz pisać takie posty, aby pisać, nie związane zupełnie z tematem to nic nie pisz, to nie CW Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jest grafika. Jest preorder. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 nobodylikeyou - gdyby sie dało kupiłbym i jutro przy tym tytule jakoś nie chce mi sie specjalnie czekać na recenzje nawet jak będzie trwała 7h bez filmików i bez żadnych bonusów zachęcajacych do powtórnego przejścia? Przypominam; blisko ćwierć tysiaka złotych. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A musi być w każdej gierce ? robią tytuł pod singla i tyle takie ma założenia ten tytuł i tego się trzymają.Już mi się rzygać chce od tego stękania o multi przy każdej gierce mimo że potem wychodzą potworki typu multi TR Będą chcieli zrobić multi to pewnie zrobią przy sequelu ale tu raczej bym się spodziewał dodanie co-opa aniżeli tradycyjnego multi. Nie, nie musi być w każdej gierce, i nikt nie stęka i za często nie widzę tego stękania , ale już było parę razy tutaj wspominane że ta gra się prosi o tryb multiplayer albo chociaż co-op o którym wspomniałeś. Co do TR to się zgodzę że tam był na siłę wciśnięty tak samo jak do MP3. Ten tytuł na premierę powinien kosztować tyle co remaster Metro a w cenie 60$ powinien być season pass na wszystkie przyszłe dlc (jeżeli w ogóle takowe będą), bo śmiem wątpić że gra starczy na dłużej niż 10-12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Gdyby nie ten multi w TR to z miejsca wbiłbym platynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja się pytam, dlaczego nie ma multiplayera w tej grze Właśnie z powodu braku multi wiem, że to będzie zacny tytuł. W 100% skupili się na tworzeniu dobrej gry w singlu i oczekuje, że gra wciągnie mnie na długie godziny Po obejrzeniu ostatniego trailera, klimat wylewa się z tej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 No ale coop jak w pysk by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Właśnie z powodu braku multi wiem, że to będzie zacny tytuł. W 100% skupili się na tworzeniu dobrej gry w singlu i oczekuje, że gra wciągnie mnie na długie godziny Po obejrzeniu ostatniego trailera, klimat wylewa się z tej produkcji. Ten tytuł na premierę powinien kosztować tyle co remaster Metro a w cenie 60$ powinien być season pass na wszystkie przyszłe dlc (jeżeli w ogóle takowe będą), bo śmiem wątpić że gra starczy na dłużej niż 10-12 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Niby dlaczego? Bo nie ma multi? Co za bullshit. To, ze gra jest singlowa nie umniejsza jej wartosci w zaden sposob. Kiedys gry byly tylko i wylacznie singlowe. Bardzo mozliwe, ze gra jest dluga, a obcowanie z singlem byc tak samo dlugie jak np w przypadku TLoU, czego nie wykluczam (mowie tu o kolejnych przejsciach, znajdzkach i ogolnym maksowaniu.). The Last of Us gdyby nie mialo multi to jego wartosc bylaby taka sama. Ratchety nie maja multi i co, maja kosztowac na premiere mniej od gier, ktore je maja? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ratchety nie maja multi i co, maja kosztowac na premiere mniej od gier, ktore je maja? W sumie to tak, koszt wytworzenia gry powinnien być wprost propocjonalny do jego ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi