Soban 4 044 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niby dlaczego? Bo nie ma multi? Co za bullshit. To, ze gra jest singlowa nie umniejsza jej wartosci w zaden sposob. Kiedys gry byly tylko i wylacznie singlowe. Kiedy? Oj tam się szczególiku czepiasz. Pewnie kolega miał na myśli,że większość starych dobrych gier to singlówki. Tendencja do wciskania wszędzie multi na siłę pojawiła się z generacją poprzednią. Z gigantów to najlepiej to widać po ubiszrocie,który pakował do asasynów,watch dogsów,far cry'a i chyba nawet splinter cella(nie grałem) gówniane multi bez polotu na które każdy miał wy(pipi)ane jaja poza aczi (pipi)mi. Ten cały order to nadal wielka nie wiadoma,ale cieszę się,że jest w bundlu to pewnie poleci na łeb na szyję z ceną jeśli wyjdzie,że to samograj na 5h Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Całe szczęście, że ta gra nie ma multi. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Dedykowany co-op na dwóch mieć by jednak powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Niby dlaczego? Bo nie ma multi? Co za bullshit. To, ze gra jest singlowa nie umniejsza jej wartosci w zaden sposob. Kiedys gry byly tylko i wylacznie singlowe. Kiedy? Oj tam się szczególiku czepiasz. Pewnie kolega miał na myśli,że większość starych dobrych gier to singlówki. Tendencja do wciskania wszędzie multi na siłę pojawiła się z generacją poprzednią. Z gigantów to najlepiej to widać po ubiszrocie,który pakował do asasynów,watch dogsów,far cry'a i chyba nawet splinter cella(nie grałem) gówniane multi bez polotu na które każdy miał wy(pipi)ane jaja poza aczi (pipi)mi. Ten cały order to nadal wielka nie wiadoma,ale cieszę się,że jest w bundlu to pewnie poleci na łeb na szyję z ceną jeśli wyjdzie,że to samograj na 5h Splinter Cell od czasów Pandora's Tomorrow posiada multi a to z Chaos Theory jest dla wielu graczy kultowe, mam ziomka, który siedział w community z mp Splinter Cella, które ożyło przy okazji Blacklista i sam jak mówił grało się zaje.biscie. Ono już w założeniach brzmi dobrze, a przy zgranej ekipie mecze 2 na 2 były srogie Pie.rdolenie o co-opie, sropie czy multi w przypadku The Order to zbędna dyskusja gdyby gra okazała się dobra w singlu to nikt by się o dodatkowe tryby nie pruł, a jak wyjdzie to juz zobaczymy po premierze. I tak już za samą grafikę 7 będę hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 nowy trailer z nowymi fragmentami gameplayu http://youtu.be/_-Qd3UTfyU0 chyba trailer poszedl bez konsultacji z sony bo juz est prywatny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 wszyscy tylko o grafice gadają lol Cytuj Odnośnik do komentarza
masta_g 63 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ta gra oferuje tylko grafike i bedzie na poziomie Ryse ,chociaż ma jeszcze jedna zalete klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 gra ma status gold już nic sie nie stanie https://twitter.com/TheOrder1886/status/556241609826648064/photo/1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 no teraz łatki na premierę szykują Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 W tym nowym trailerze jest kilka ujęć z większymi lokacjami. http://a.pomf.se/eimyys.gif + Dodał MODERATOR większego gifa się nie dało wrzucić? I dawajcie to w spoiler, nie każdy ma ochotę oglądać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bym sie śmiał gdyby gra okazała sie czarnym koniem :-) Nie ma szans, za dużo killerów w tym roku. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Bym sie śmiał gdyby gra okazała sie czarnym koniem :-) Nie ma szans, za dużo killerów w tym roku. Do konca pierwszego polrocza wychodzi tylko The Order, Bloodborne, Wiedzmin i Batman. 4 gry. A potem koncowka roku taka jak zwykle. Coroczne gry + Uncharted. The Order jezeli spelni oczekiwania to niejedno GOTY dostanie. Zeby tylko nie okazalo sie czarnym koniem jak Cien Mordoru... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 kupic, przejsc jarajac sie grafika, ktora gniecie i sprzedac - taki cel bede mial na jakis lutowy/wczesno marcowy weekend Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Oby to nie był tylko kolejny nadmuchany pif-paf. A historia dobrze opowiedziana i wciągająca to strzelanie można odłożyć na drugi plan. Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Porównanie jak Order się zmienił : 2014 http://i2.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2015/01/theorder.gif?resize=640%2C352 2015 http://i2.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2015/01/theorder2.gif?resize=640%2C312 2014 2015 http://i1.wp.com/gearnuke.com/wp-content/uploads/2015/01/theorder3.gif?resize=640%2C300 + Dodał MODERATOR max 10MB na post, nie nadużywać, gify dawać w spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Frredy 33 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Render przerywników między prawdziwą rozgrywką Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 przejście całej gry, metodą "byle przed siebie" zajmie około 8-10 godzin, zaś osoby lubujące się w eksplorowaniu, nawet liniowych lokacji, dostaną materiał na 10-12 godzin zabawy. czyli normal na dzisiejsze standardy http://m.ppe.pl/news-33380-the_order__1886_jest_liniowe__ale_starczy_na_10_12_godzin_zabawy.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 ciekawe ile z tego to beda cutsceny i qte 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli niezbyt ciekawa informacja, biorąc pod uwagę, że to tylko singiel. Liczyłem na jakieś 15h minimum. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 cholernie ciezko zrobic liniowego do bolu singla (a taki bedzie) na 15h bez efektu nudy - chyba tylko nielicznym w historii branzy to sie udalo czas optymalny choc i tak ta gra to dla mnie dalej gigantyczna niewiadoma, dopiero pierwsze wrazania graczy cos wiecej mi o niej powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 8-10 to najlepszy czas na gierkę czysto singlową, powyżej to już się odczuwa nudę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Ja po cichu liczę że dostanie powyżej 80 na mc. Myślę że dużo od długości zależy, jesli będzie to krótki tytuł to strzelałbym w 75-77. Taka rozgrzewka przed marcowym killerem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Też uważam, że jak na liniowy singiel to 8, do 10 godzin GÓRA. Inaczej zaczyna się robić nudno Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Jak gra jest ciekawa to nie ma czegoś takiego jak nuda w singlu, nie przy pierwszym przejściu. Ja i tak zawsze przechodzę dłużej grę niż podają inni, właśnie przez maksymalną eksplorację. Podobnie jak Ficuś, jestem ciekaw pierwszych opinii graczy po przejściu Ordera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Czyli na moj styl gry to 12 godzin, bo bede lizal sciany i gre odpalal od razu na najwyzszym poziomie trudnosci. Ale szczerze mowiac liczylem na te 15 godzin i ze uda sie dobic do wyniku Aliena, ale tam posilali sie backtrackingiem, zeby to osiagnac. Coz, nie beda obchodzic mnie opinie czy fabula jest fajna czy nie. Jedyne co chce wiedziec to czy najwieksi hejterzy tego, ze jest tam za malo grania beda sie tego dalej trzymac. Zobacze jak bedzie wygladac sprawa z sesja i 20 lutego postaram sie byc tym, ktory bedzie relacjonowal jak The Order 1886 prezentuje sie w ostatecznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi