Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (pipi) co gra z jezykiem polskim to non stop jak bumerang wraca temat czy bedzie do wyboru w polskiej wersji j.angielski. BEDZIE! Fanek, od kiedy ty kupujesz gry? Jedynym pytaniem moze byc to czy bedzie pelna lokalizacja polska (jak Dying Light czy Killzone 2) ktora dostosowuje sie do jezyka dashbordu czy mozliwa do skonfigurowania. Jesli zdarzyloby sie inaczej to zjem instrukcje zawarta w pudelku z gra. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Już nie dają instrukcji w pudełkach z grami cwaniaczek Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Moze skonczyla się era gier za 189,99 w ME ? Sprzedając za tyle nic nie zarabiają, tylko nagrywają sobie klientów. To tak, jak nowopowstałe firemki z dofinansowaniem 20 K na rozbudowe działalnosci tez puszczają bez zysku, zeby zyskac klientow własnie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Już nie dają instrukcji w pudełkach z grami cwaniaczek Tam zawsze sa jakies karteczki i je moge zjesc Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 @Voytec Sony deklarowało, że sytuacja z Killzone 2 czy inFamous nie będzie miała już miejsca w ich grach. Można mieszać dowolnie audio z napisami. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 chyba zapomnieliscie jak sony polska wyruchało graczy z god of warem wstąpienie dali gre za 279zł z Polską wersją i na potega gracze ściągali z angli i czech bez polskiego języka po 180zł xd nie dam głowy ale tez tak bylo chyba z Beyondem Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) @Voytec Sony deklarowało, że sytuacja z Killzone 2 czy inFamous nie będzie miała już miejsca w ich grach. Można mieszać dowolnie audio z napisami. To zależy czy developer da taką możliwość i deklaracje SCEP nie mają nic do tego. Np. w Killzone Shadow Fall masz wszystko po angielsku lub po polsku, nie da się ustawić dialogów ang + pl napisy. Źle to wróży na przyszłość dla tego niezapowiedzianego RPG które tworzą jeśli dalej nie będzie możliwości ustawienia tylko polskich napisów. Edytowane 4 lutego 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 @Voytec Sony deklarowało, że sytuacja z Killzone 2 czy inFamous nie będzie miała już miejsca w ich grach. Można mieszać dowolnie audio z napisami. Moze deklarowalo, ale sytuacja sie powtorzyla. Daleko nie szukac bo jak Szczurek mowi tak bylo tez w Killzone SF. Nie pamietam czy w ogole we wszystkich Killzonach tak nie bylo wlacznie z Killzone 3. Dlatego nie mamy pewnosci jak bedzie, choc obstawiam, ze bedzie jak wiekszosci - napisy i dubbing do modyfikacji wg uznania. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 chyba zapomnieliscie jak sony polska wyruchało graczy z god of warem wstąpienie dali gre za 279zł z Polską wersją i na potega gracze ściągali z angli i czech bez polskiego języka po 180zł xd nie dam głowy ale tez tak bylo chyba z Beyondem z TLoU było podobnie Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 No chyba coś ściemniacie, bo brałem Wstąpienie na premierę w Euro i mam wszystkie wersje językowe i można mieszać. Cena była większa, ale dawali Plusa na trzy miechy. Poszedł do sprzedania za 50 złociszy (pozdrowienia dla Kyo). Przerzucę później te posty do osobnego tematu. Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) To jest wersja przeznaczona tylko na rynek amerykański? PS. Tak, to tylko na US, kolejny raz europejscy gracze zostali wydymani (TLoU). Edytowane 4 lutego 2015 przez YETI 1 Cytuj
balon 5 372 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Wstąpienie i Beyond brałem na premierę z polskiej dystrybucji. Jedna i druga gra miała mieszanie ścieżek z napisami jak się podoba m.in. audio eng. + napisy PL. Cytuj
Figuś 21 259 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Z tym mykiem SCEPu to było tak, że polska ścieżka dźwiękowa była wycięta z TLoU i Wstąpienia z czeskiego rynku które oferowała utima i muve 30 zł taniej od polskiej dystrybucji, w efekcie oba sklepy internetowe wysyłały polskie wydania. Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ktoś skończył grę i wyskoczyło mu ponad 10 godzin. Cytuj
Figaro 8 303 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Czy takie trollowanie prosto z CW jest zabronione tylko w dziale Xbox One? 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Ale to nie jest trollowanie, opinia tylko. 10h to jest serio ok czas, ale nic wiecej w tej grze nie ma wiec na weekend i mozna czekac na bb. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 No w tych czasach to jest optymalny czas, zwłaszcza, że lubię wiele gatunków gier i nie mam czasu przykładowo na RPGi jak kiedyś. Bo zawsze liznę, zostawiam, wracam i zapominam co się działo w fabule. Wyjątek postawię na Wieśku 3. WRACAJĄC DO TEMATU: Order zapowiada się na zacny kawałek kodu, bomby graficznej i prawdy Syjonu. Będzie dobrze, choć najbardziej ciekawi mnie historia. Otoczka fpytę. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Bedzie strasznie dlugie 10h, po ryse mam dosyc takich wydmuszek. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Jak fabuła będzie fajna to biorę w piątek i wysyłam do nowego właściciela w poniedziałek O taki dobry seans w kinie za 40 zł Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 No w tych czasach to jest optymalny czas, zwłaszcza, że lubię wiele gatunków gier i nie mam czasu przykładowo na RPGi jak kiedyś. Bo zawsze liznę, zostawiam, wracam i zapominam co się działo w fabule. Wyjątek postawię na Wieśku 3. WRACAJĄC DO TEMATU: Order zapowiada się na zacny kawałek kodu, bomby graficznej i prawdy Syjonu. Będzie dobrze, choć najbardziej ciekawi mnie historia. Otoczka fpytę. Mnie też ale 249 zł za 10 godzin zabawy ?? Fuck NO !!! Liczyłem na co najmniej 20. Do tego Co-op jak np. w Resident Evil 5,6 tyle że lepszy. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 lutego 2015 Opublikowano 5 lutego 2015 Kazdy myslacy czlowiek wiedzial czego sie spodziewac, wiec pretensje mozesz miec tylko do siebie. 20h bylo nierealne ze wzgledu na schematyczny oparty na skryptach gameplay Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi