Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 31 lipca 2019 Opublikowano 31 lipca 2019 To ciekawe, zawsze miałem ich za 1st party Sony. Stąd moje zdziwienie, że nie było nic o nich słychać od tak dawna (zwłaszcza, że nie kręci mnie VR). Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 lipca 2019 Opublikowano 31 lipca 2019 Taki ruch w temacie, ze juz mialem nadzieje na The Order 1887 =[ Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2019 Opublikowano 31 lipca 2019 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: To ciekawe, zawsze miałem ich za 1st party Sony. Stąd moje zdziwienie, że nie było nic o nich słychać od tak dawna (zwłaszcza, że nie kręci mnie VR). No nie, po The Order zaczeli robić gry multiplatformowe a teraz rekrutują pod kątem jakiejś gierki AAA z perspektywy trzeciej osoby ale nie jest to sequel The Order Cytat Clicking through to the "Join the Team" link, we get a little bit more information on the upcoming project. It is, reads the Ready At Dawn website, "A new, third-person AAA action console title, based on a brand-new, original IP." Not a sequel to The Order, then Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 sierpnia 2019 Opublikowano 4 sierpnia 2019 A samo IP nalezy chyba do Sony prawda?. Dac robic gre jakiemus ogarnietemu devovi i moze byc z tego naprawde dobra kontynuacja. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 1 października 2019 Opublikowano 1 października 2019 Ogolnie spodziewalem sie duzo gorszej gry. Samo strzelanie wypada przyjemnie choc system przykleja do oslon taki se. Gierka leci na mocnych schemacie kill romow i dla mnie za duzo bylo tych wszystkich czynosci typu wychyl anolog itp. Ale skonczylem z przyjemnoscia (potrzebowalem takiej linowej gierki po tych open worldach) bedac ciekawy jak to sie wszystko skonczy. Historia i klimat to najmocniejsze punkty produkcji. Chcialbym zobaczyc jeszcze jakas gierke w tym uniwersum. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 7 grudnia 2019 Opublikowano 7 grudnia 2019 Dubbing którego nie da się wyłączyć w tej grze jest taki że człowiek chce sobie bębenki przebić żeby tego nie słuchać . No i gierka to takie 5/10 i totalnie zmarnowany potencjał. Ale w kontynuacje gdyby poprawić błędy zagrałbym . Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 7 grudnia 2019 Opublikowano 7 grudnia 2019 8 minut temu, Ma_niek napisał: Dubbing którego nie da się wyłączyć w tej grze jest taki że człowiek chce sobie bębenki przebić żeby tego nie słuchać . Zmień sobie język konsoli na angielski i powinno śmigać. Cytuj
Wredny 9 577 Opublikowano 11 grudnia 2019 Opublikowano 11 grudnia 2019 Dokładnie - to nie Diablo III, albo pierwszy inFamous, że nie masz wyjścia - oryginalna ścieżka dźwiękowa jest jak najbardziej dostępna. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Opublikowano 19 kwietnia 2020 Przechodzę ponownie i powiem wam, że do tej gry trzeba dojrzeć. Na premierę lekko mnie rzeczony gameplay odrzucił tak gdzieś w połowie. Ale teraz jest gicior. 1 1 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 20 kwietnia 2020 Opublikowano 20 kwietnia 2020 (edytowane) Swoją drogą ta gra miała potencjał, aby zostać wielką serią. Kapitalna oprawa, klimat zachwycały, tylko ze podczas grania miało się wrażenie, ze to tech-demo pokazujące możliwości konosli pod kątem oprawy wizualnej. Tak jakby przy produkcji tej gry odział odpowiedzialny za gameplay miał jednego pracownika. Szkoda, liczyłem na coś podobnego do Assassin Creed. Pierwsza odsłona to petarda graficzna, ale gameplay ubogi. Natomiast druga część w tych dwóch kwestiach, to petarda I liczyłem na to samo w sequel'u The Order 1886, którego niestety nie ujrzeliśmy. Jeszcza raz, wielka szkoda. Edytowane 20 kwietnia 2020 przez walek Cytuj
orion50 632 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Opublikowano 21 kwietnia 2020 Ja skończyłem jakiś czas temu i będę musiał przejść jeszcze raz, bo bardzo mi się podobało. Grafika, SETTING, klimat, gunplay, no wszystko mi pasowało w tej produkcji. Szkoda, że nie doczekaliśmy się sequela. 1 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Najbardziej zmarnowane ip i setting tej generacji. Ip nalezy do Sony wiec gdyby dac to komus ogarnietemu mogla by powstac dobra gierka. Cytuj
_Red_ 12 023 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Grałem w to dawno, ale miło wspominam. Właśnie takiej produkcji było mi swego czasu trzeba - na kilka godzin, na szynach po korytarzu, ze strzelanką typu cover & shoot i jakimiś cut scenkami QTE chyba. Niespecjalnie miałem się na co krzywić, bo szukałem szybkiego odchamiacza, a nie kolejnego sandboxa. 3 Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Oj, szybciutko pękła... No, szkoda. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 czerwca 2020 Opublikowano 23 czerwca 2020 (edytowane) Szkoda że Sony ich nie wzięło pod swoje skrzydła. Zdolna ekipa https://ithardware.pl/aktualnosci/facebook_gaming_kupilo_ready_at_dawn_tworcow_the_order_1886-12589.html Edytowane 23 czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 23 czerwca 2020 Opublikowano 23 czerwca 2020 W dniu 22.04.2020 o 19:16, _Red_ napisał: Grałem w to dawno, ale miło wspominam. Właśnie takiej produkcji było mi swego czasu trzeba - na kilka godzin, na szynach po korytarzu, ze strzelanką typu cover & shoot i jakimiś cut scenkami QTE chyba. Niespecjalnie miałem się na co krzywić, bo szukałem szybkiego odchamiacza, a nie kolejnego sandboxa. Tak jak plague tale. Z tym ze przy the order takie a plague tale to sandbox, no i ze dwa razy dluzsze A szkoda bo naprawde podobal mi sie ten gu play zza winkla orderowski. Prawie jak w jakis gearsach Pamietam ze na tym sterowcu juz skonczyla sie scenka a ja stoje dalej jak piz.da xd Takze taka graficzka ze nawet nie zauwazylem ze cutscenka sie skonczyla Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 23 czerwca 2020 Opublikowano 23 czerwca 2020 Klimat, design, postacie, VA, graficzka to top generacji jak dla mnie. Mam nadzieję, że jednak ktoś wysmaży kontynuacje na PS5. Uniwersum z mega potencjałem. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 23 czerwca 2020 Opublikowano 23 czerwca 2020 (edytowane) 14 minut temu, balon napisał: Mam nadzieję, że jednak ktoś wysmaży kontynuacje na PS5. Pytanie do kogo należy sama marka. Do Sony czy do nich. No i co to jest koorwa Facebook Gejming Bo jak ten dziwny twór przejął też prawa do tytułu to kontynuację zobaczysz prędzej na telefonie niż na PS5 Edytowane 23 czerwca 2020 przez Ryo-San Cytuj
Ukukuki 7 009 Opublikowano 23 czerwca 2020 Opublikowano 23 czerwca 2020 Ja ich kojarzę tylko z genialnych części God of War na PSP. The Order to mi się nawet dłużył Cytuj
Snake_Plissken 924 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 13 godzin temu, Ryo-San napisał: Pytanie do kogo należy sama marka. Do Sony czy do nich. IP należy do SONY. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 13 godzin temu, balon napisał: Klimat, design, postacie, VA, graficzka to top generacji jak dla mnie. Mam nadzieję, że jednak ktoś wysmaży kontynuacje na PS5. Uniwersum z mega potencjałem. Kontynuację - tak, ale brońcie gejmingowi bożkowie przed remasterem. Ta gra już na premierę wyglądała, jak zajebisty remaster. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 Szkoda jakby to przepadlo tak jak drajwklap Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 Szkoda, kijowa informacja. Ciekawe jak czuja się tam deweloperzy wiedząc, że zarząd podjął decyzje żeby przejął ich Facebook. Bedą kręcić teraz do usranej śmierci (pipi)y na VR. A kontynuacja The Order mogłaby być czymś zayebistym. Wielka szkoda, to marka z dużym potencjałem. Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 24 czerwca 2020 Opublikowano 24 czerwca 2020 4 minuty temu, - V - napisał: (...) Ciekawe jak czuja się tam deweloperzy wiedząc, że zarząd podjął decyzje żeby przejął ich Facebook (...) Pewnie cieszą sie, że mają pracę 1 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 11 lipca 2020 Opublikowano 11 lipca 2020 Tej grze można wybaczyć wiele, ale za zakończenie to należałoby nasrać twórcom na talerz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi