Opublikowano 22 lipca 201311 l Autor Post za postem, w wyniku glosowania do grona nowych zawodników dołączy seksowna wampirzyca <3
Opublikowano 22 lipca 201311 l super kolejny mangowy dziwoląg z pokracznym stylem mogli by zrobić jakieś judo na wzór goha zamiast tych pajaców Edytowane 22 lipca 201311 l przez Kazub
Opublikowano 22 lipca 201311 l Dlatego jak macie okazje siegnijcie po VF: Final Showdown. Cale 3 osoby z foruma graja wiec bedzie mozna zrobic jakas lige czy cos.
Opublikowano 23 lipca 201311 l Dlatego jak macie okazje siegnijcie po VF: Final Showdown. Cale 3 osoby z foruma graja wiec bedzie mozna zrobic jakas lige czy cos. Ktoś zaczął znów? Bo ja przestałem, i przerzuciłem się na TTT2, które jest ch*jowe, ale co zrobić skoro ludzie tylko w to grają :confused: Ps. Ta zombie bride to byłoby wspaniałe podsumowanie drogi jaką obrał ostatnio Tekken... A co do aktualizacji to ponoć 24.07 w Europie.
Opublikowano 23 lipca 201311 l No to teraz graja tylko dwie. Mendrek czemu przestales? Nie chcieli z toba grac czy osiagnales StormLorda?
Opublikowano 23 lipca 201311 l Co raz rzadziej spotykałem znajomych graczy z VFDC, a potem kupiłem za taniochę TTT2 i zobaczyłem jak wielu ludzi gra, to postanowiłem się zacząć uczyć w TTT2, bo nie lubię czekać zbytnio na to aż zjawi się ktoś do gry w ranked w VF5: FS. Mimo wszystko po zobaczeniu że TTT2 ssie pałkę, wróciłem do VF5: FS i trudno mi było się przerzucić znowu. Ostatecznie wróciłem znów do TTT2. Może kiedyś znowu uruchomię VF5: FS i przypomnę sobie jak się gra. Bo dla mnie to najlepsza bijatyka tej generacji, tylko niemieckie sucze pewnie nie mogły w niej wygrywać tanimi sposobami i męczyć bezbronnego przeciwnika na ziemi przez pół minuty, więc gra jest tak mało popularna...
Opublikowano 24 lipca 201311 l a mnie właśnie brakuje w vf okizeme w tekken revolution nie da się już jugglować rollującego w tył przeciwnika, co jest fajne mendrek w tekkenie jest pełno sposobów na wstawanie z gleby i z bycia gnębionym można przejść do gnębienia po ograniu troche tematu, stwierdzam, że special arts wcale nie są przegięte. fajna ciekawostka w systemie, tyle że krzywdząca postacie z postawami. miał być apdejt dziś i nie ma
Opublikowano 24 lipca 201311 l Od kogo ta nowa postać będzie mieć skopiowane ciosy? Bo jakoś wątpię, że będzie mieć swoje. Fajny ten Tekken, ale liczyłem, że tu ucięli wszelkie dziwactwa, aż do walki z Kazuyą. Typo od raz zmienił się w devil kazuyę i napierdalał tylko i wyłącznie laserem z oczu i do tego miałem wrażenie, że częstotliwość z jaką może to na(pipi)ać jest większa niż Devil Jin w poprzednich Tekkenach, ale mogę się mylić. Jasne to idzie unikać i jak podbiegłem do typa to już tak miło nie było, no ale (pipi)a, w T7 pewnie Bryan będzie napieprzał z CKM.
Opublikowano 24 lipca 201311 l W VF okizeme jest, ale jest bardzo wyrównane i dopracowane: - rising mid kick ma ogromny priorytet, z wyjątkiem reversali, oraz niektóre ciosy na just frame hit mogą przebić risinga. Rising nie jest bezpieczny, gdyż na bloku można otrzymać karę, ale to nie w postaci juggle'a za pół paska, ale dwa szybkie punche. Niby nic, jednak kara. Dopiero w przypadku whiffa możemy wyłapać ostrego combosa. - rising low kick podobnie jak powyżej, w dodatku wywraca i jest bezpieczny na bloku, lecz jest podatny bardzo na wszystko co podskakuje, no i whiff też kończy zabawę... - back roll jest w miarę bezpieczny, ale w VF taki ruch to oddanie pola przeciwnikowi, co akurat przy niedużych arenach i RO jest niezbyt pożądane. - ukemi pozwala uciec przed dobitkami często, ale też nie daje niczego ofensywnego, za to przeciwnik może zrobić offensive move by dobrze się względem ciebie ustawić. Tym samym walka w VF odbywa się głównie w stójce, a nie że jeden leży i zgaduje której z tych bazyliona opcji użyć (z czego 3/4 jest nieprawidłowa i będzie kosztowała pół paska), a drugi mashuje nad leżącym, bo ciosy mają niezwykłą przebijalność i "podnoszalność". W TR ciosy już tak nie męczą leżących, i to jest ktok w dobrym kierunku. Back roll jest w końcu do czegoś przydatny.
Opublikowano 11 sierpnia 201311 l chodz malo czasu poswiecam na nowego tekkana(gram do pierwszej przegrany w walkach rankingowych) to i tak jestem z siebie dumny. wczoraj walczylem z goscmi z gornej polki : asuka 3600 walk, 2 paski pelne i 3 ledwie ruszony, lili 2100 walk, 1 pasek pelny, 2 w polowie. tego drugiego rozszarpałem 3:1, ale ten pierwszy mnie zgnoił 2:3 poty co niech sie ciesza, bo jak jak ja bede mial takie statysyki to sie nie dam ugryzc Edytowane 11 sierpnia 201311 l przez MEVEK
Opublikowano 12 sierpnia 201311 l Orientujecie się może co sie dzieje z instalka tej gry? Ciągle mi wyskakuje błąd przy 15%.Szlag już mnie trafia.
Opublikowano 20 sierpnia 201311 l Orientujecie się może co sie dzieje z instalka tej gry? Ciągle mi wyskakuje błąd przy 15%.Szlag już mnie trafia. To ściągnij jeszcze raz:)
Opublikowano 30 sierpnia 201311 l Postacie odblokowujesz zdobywając gift poity, a te punkty dostaje za walki online i arcade. Lista za ile pkt odblokowuje się postacie: 1.000 - 1-wsza postać 7.000 - 2-ga postać 30.000 - 3-cia postać 60.000 - 4-ta postać i co każde następne 30.000 kolejna postać
Opublikowano 10 września 201311 l za to odkrywanie postaci jest zupełnie przypadkowe, right ? kumpel dopiero zaczął i juz mu wpadł Brytan, a ja wciąż go nie mam, a gram juz dluugo
Opublikowano 11 września 201311 l Jakby co to lada chwila (Japońce już mają) będzie dostępna Nina i Feng. Następni w kolejce do dodania są Miguel i Kuma. Dojdzie też możliwość kupowania postaci w sklepie.
Opublikowano 11 września 201311 l Skoro planują Soul Calibur w wersji f2p, bez versusa, to i zapewne tutaj, o versusie możemy sobie tylko pomarzyć Mevek, postacie odblokowujesz losowo, u góry podpowiedź nad Twoim postem.
Opublikowano 12 września 201311 l Na us store jest dostępny Dead or Alive w wersji ftp, dostępnych jest chyba 6 postaci i chyba wszystkie tryby poza story który można dokupić tak samo jak i nowych fighterów. No i co najważniejsze to nie ma coinów i jest versus.
Opublikowano 12 września 201311 l czy w nowych aktualizacjach można spodziewać się zmian co do balansu rozgrywki? niektóre ciosy to przegięcie a granie przeciwko bucom z devil kazują spamujących jeden kopniak i lasery ( ) jest wątpliwą przyjemnością. no i losowe dodawanie fajterów ssie. samych ćwoków dostaje i ani Hwoaranga ani Bruce'a nie widać...
Opublikowano 12 września 201311 l granie przeciwko bucom z devil kazują spamujących jeden kopniak i lasery ( ) jest wątpliwą przyjemnością. no jeżeli masz problem z noobami spamującymi kazem lasery i rising sun, to polecam zaznajomić się z podstawami systemu laser na stojąco idzie na high i jest bardzo wolny, stepujesz to, albo kucasz latający laser jest na mid i jest super wolny. stepujesz, podbiegasz i karzesz czym chcesz rising sun (obrotowe kopniaki) - blokujesz pierwszy mid i drugi na low - karzesz Edytowane 12 września 201311 l przez Kazub
Opublikowano 13 września 201311 l bez jaj, nie uczta ojca dzieci robić. wiem jak się z kimś takim obchodzić. napisałem, że taka walka to "wątpliwa przyjemność" a nie, że mnie leją. i nie chodziło mi o rising sun tylko o nowy specjal, którego nazwy niestety nie znam. anyway, Law ma bardzo podobny i też jest często gęsto nadużywany. takie kwiatki zwyczajnie spłycają rozgrywkę. dodali możliwość kupna zawodnika jakieś inne pierdoły. szkoda, że na SEN nie ma cen (oprócz żetonów).
Opublikowano 13 września 201311 l Cena za postacie to 20 zł! Tylko nie wiem czy za 1, czy za kilka. Jak za kilka taka cena to spoko, ale jak za jedną postać chcą 2 dychy to przegięli. Bezpośrednio z gry w sklepiku możesz zobaczyć co ile kosztuje.