MEVEK 3 455 Opublikowano 15 września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 września 2013 po aktualizacji, jaka jest teraz najwyższa ranga ? z reszta zaraz sam sie przekonam, bowiem zasiadam za sterami + dostalem 6 zlotych biletow trzeba sie ich pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 września 2013 (edytowane) Najwyższa ranga to teraz bukake ;p czy jakoś tak (21dan), jestem prawie w połowie i nic nie zapowiada żebym się dostał na szczyt ale sieję kapustę pawłem ile żetonów fabryka dała. Edytowane 15 września 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 kurczę, dobry ten tekken cisnę 3 dni, na razie tylko lawem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 Ostatnio był u mnie na piwie kolega któremu zapuściłem tego Tekkena. Rozpierniczał wszystkich Kingiem, aż dostałem dwie prywatne wiadomości z gratulacjami i szokiem:), no i przy okazji wpadła nowa postać Hwoarang. Koleś robił całe te łamania, tzw "składanki" - tak to się mówiło. Chodzi o rzuty kolejno po sobie, zabierające jakoś z 75% HP. Że niby grywał kiedyś sporo z takim Remikiem Kumorem - podobno niezły gracz Tekkena, który wygrywał większość turniejów. Mały ten świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 4 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 listopada 2013 to wam bez problemu znajduje przeciwników? ja tylko raz zagrałem z kimś, a tak to na cały swiat brak konkurenta online ... Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 5 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2013 ja mam wyszukiwanie prawie, co 15 sekund i gram. co prawda wywala mnie raz na 7 walk, ale bilet i tak zwraca, wiec jest ok. Ostatnio był u mnie na piwie kolega któremu zapuściłem tego Tekkena. Rozpierniczał wszystkich Kingiem, aż dostałem dwie prywatne wiadomości z gratulacjami i szokiem:), no i przy okazji wpadła nowa postać Hwoarang. Koleś robił całe te łamania, tzw "składanki" - tak to się mówiło. Chodzi o rzuty kolejno po sobie, zabierające jakoś z 75% HP. Że niby grywał kiedyś sporo z takim Remikiem Kumorem - podobno niezły gracz Tekkena, który wygrywał większość turniejów.Mały ten świat gram dość długo w tekkena, a co za tym idzie.. znam cala stara kapuche wyjadaczy z PL i cos kojarzę teko Twojego kumpla Kumora z T3, ale nie do końca, moge sie mylic jak gra jeszcze to proszę zapodaj jego PSN ID Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 5 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 listopada 2013 Nie, to kolega mieszka na wsi z Kumorem, nie było u mnie tego co jeździł na turnieje, tylko jego znajomy:) Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2013 To taki wielki poziom jest obecnie w tekkenie na swiecie, że ludzie łykają multipasty? Cytuj Odnośnik do komentarza
kusy_x 0 Opublikowano 11 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2013 Od jakiegoś czasu gram w T:Revolution jednak strasznie irytuje mnie 30 minutowe oczekiwanie na bilety. Dlatego mam pytanie do osób, które miały okazję zagrać w TTT2. Jak w tagu wygląda online ? Czy jest na takim poziomie jak w Revolution, bo z tego co pamiętam poprzednie odsłony Tekkena w kwestii online nie dawały rady a w Rev gra mi się naprawdę dobrze no i przede wszystkim bez lagów. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 13 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2013 powiedzcie mi, co oznacza ta pod naszym aktualnym poziomem. w chwili obecnej mam 11 ale nie zawsze pnie sie do góry, czasem stoi z 2, 3 walki. pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 dzis pobiorę pownonie tekkena r i zapraszam do wspólnej napierdzielanki;) gram lawem i kingiem PSN ID : PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 Ja sie pisze, niestety tylko na 5 walk. Nie mam biletow. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2013 widziałem te bilety do kupienia w ps store, o co chodzi z nimi? chyba nie 1bilet = 1 walka?? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 (edytowane) zgadza sie, sa. 5 euro = 30 żetonów, 2e = 10, a za 1e = 4 żetony. żetony te zamieniają sie na złote bilety, czyli 1 bilet = 1 walka z tym, ze po wygranej walce bilet wraca do właściciela Edytowane 20 listopada 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 mevek jak na siebie trafimy dzis w psn to pogramy Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 455 Opublikowano 20 listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2013 ale grasz cos mam nadzieje. bo tak to dam Tobie trochę czasu na ogranie sie z tytulem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 738 Opublikowano 13 grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 grudnia 2013 https://www.youtube.com/watch?v=QZ_Gu4iokJE Im wiecej krwi wypije tym wieksze bedzie miec cycki xD No i ma tez projectile. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Pier.dole tego Tekkena. Skasowałem go z dysku bo szkoda mi czasu i nerwów na lamerów cisnących Lawem i Lili, co ją wszyscy walili. Co za kapuściarze, to się w głowie nie mieści. Najgorsi są Ci, co udają, że nie spamują i łączą kombosy na 3 ciosy z (pipi).anym specjalem, którego nie można oczywiście zablokować a ma piorytet najwyższy więc nie można go zablokować zwykłym ciosem. Pier.dole to, mimo, że nieźle wyciskałem Paulem. Może bym jeszcze pograł gdybym odkrył Hwo, ale odblokowały mi się postacie, których nie trawie/ssą. Zbieram na TTT2 i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 Zrobilem 100% i wyebalem. Nie widze zadnego sensu grania bijatyke z elementami rpg i pasciarskimi specjalami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 19 września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 września 2014 (edytowane) Zrobilem 100% i wyebalem. Nie widze zadnego sensu grania bijatyke z elementami rpg i pasciarskimi specjalami. Ciekawe o ile mniej osób zassałoby tego Tekkena, gdyby nie miał tych trofików Edytowane 19 września 2014 przez Kasias Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 25 września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 września 2014 Mysle, ze tego tekkena zassal kazdy kto mial do czynienia z poprzednikami. Ale co tam zastal to juz inna historia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Wiedziałem wcześniej, że Revolution to niezbalansowany, popsuty szajs z nabijaniem statów, ale to przerosło moje najśmielsze oczekiwania. LOL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 1 listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 listopada 2014 Dlatego liczę, że po zafajdanych DLC, chociaż gry F2P się nie przyjmą, bo to już będzie kaplica. Sam gram w Ace Combat Infinity i kiedy w drużynie jest ktoś z wykupionymi jednostkami paliwa, to raczej wygra. Namco do piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi