Skocz do zawartości

Tekken Revolution

Featured Replies

Opublikowano

po aktualizacji, jaka jest teraz najwyższa ranga ?  :)

z reszta zaraz sam sie przekonam, bowiem zasiadam za sterami + dostalem 6 zlotych biletow  :)

trzeba sie ich pozbyć.

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 38,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://tekken-revolution.bngames.net/update/130716.php Najnowsza aktualizacja przyniesie w skrócie:    Hwo + Dragunova  Nowe stroje oraz premium efekty dla ciosów Practice mode  Podniesiony lvl

• super kolejny mangowy dziwoląg z pokracznym stylem   mogli by zrobić jakieś judo na wzór goha zamiast tych pajaców

• Co raz rzadziej spotykałem znajomych graczy z VFDC, a potem kupiłem za taniochę TTT2 i zobaczyłem jak wielu ludzi gra, to postanowiłem się zacząć uczyć w TTT2, bo nie lubię czekać zbytnio na to aż zja

Opublikowano

Najwyższa ranga to teraz bukake ;p czy jakoś tak (21dan), jestem prawie w połowie i nic nie zapowiada żebym się dostał na szczyt ale sieję kapustę pawłem ile żetonów fabryka dała.

Edytowane przez Gość

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

kurczę, dobry ten tekken :) cisnę 3 dni, na razie tylko lawem.

Opublikowano

Ostatnio był u mnie na piwie kolega któremu zapuściłem tego Tekkena. Rozpierniczał wszystkich Kingiem, aż dostałem dwie prywatne wiadomości z gratulacjami i szokiem:), no i przy okazji wpadła nowa postać Hwoarang. Koleś robił całe te łamania, tzw "składanki" - tak to się mówiło. Chodzi o rzuty kolejno po sobie, zabierające jakoś z 75% HP. Że niby grywał kiedyś sporo z takim Remikiem Kumorem - podobno niezły gracz Tekkena, który wygrywał większość turniejów.

Mały ten świat.

Opublikowano

to wam bez problemu znajduje przeciwników? ja tylko raz zagrałem z kimś, a tak to na cały swiat brak konkurenta online ...

Opublikowano

ja mam wyszukiwanie prawie, co 15 sekund i gram. co prawda wywala mnie raz na 7 walk, ale bilet i tak zwraca, wiec jest ok.

Ostatnio był u mnie na piwie kolega któremu zapuściłem tego Tekkena. Rozpierniczał wszystkich Kingiem, aż dostałem dwie prywatne wiadomości z gratulacjami i szokiem:), no i przy okazji wpadła nowa postać Hwoarang. Koleś robił całe te łamania, tzw "składanki" - tak to się mówiło. Chodzi o rzuty kolejno po sobie, zabierające jakoś z 75% HP. Że niby grywał kiedyś sporo z takim Remikiem Kumorem - podobno niezły gracz Tekkena, który wygrywał większość turniejów.
Mały ten świat

gram dość długo w tekkena, a co za tym idzie.. znam cala stara kapuche wyjadaczy z PL i cos kojarzę teko Twojego kumpla Kumora z T3, ale nie do końca, moge sie mylic :)

jak gra jeszcze to proszę zapodaj jego PSN ID :)

Opublikowano

Nie, to kolega mieszka na wsi z Kumorem, nie było u mnie tego co jeździł na turnieje, tylko jego znajomy:)

Opublikowano

To taki wielki poziom jest obecnie w tekkenie na swiecie, że ludzie łykają multipasty?

Opublikowano

Od jakiegoś czasu gram w T:Revolution jednak strasznie irytuje mnie 30 minutowe oczekiwanie na bilety. Dlatego mam pytanie do osób, które miały okazję zagrać w TTT2. Jak w tagu wygląda online ? Czy jest na takim poziomie jak w Revolution, bo z tego co pamiętam poprzednie odsłony Tekkena w kwestii online nie dawały rady a w Rev gra mi się naprawdę dobrze no i przede wszystkim bez lagów.

Opublikowano

powiedzcie mi, co oznacza ta GoldStar-Small.png pod naszym aktualnym poziomem.

w chwili obecnej mam  GoldStar-Small.png11 ale nie zawsze pnie sie do góry, czasem stoi z 2, 3 walki.

pozdrawiam..

Opublikowano

dzis pobiorę pownonie tekkena r i zapraszam do wspólnej napierdzielanki;) gram lawem i kingiem

PSN ID : PRQc

Opublikowano

Ja sie pisze, niestety tylko na 5 walk. Nie mam biletow.

Opublikowano

widziałem te bilety do kupienia w ps store, o co chodzi z nimi?

chyba nie 1bilet = 1 walka??

Opublikowano

zgadza sie, sa.  5 euro = 30 żetonów, 2e = 10, a za 1e = 4 żetony.

żetony te zamieniają sie na złote bilety, czyli 1 bilet = 1 walka z tym, ze po wygranej walce bilet wraca do właściciela :)

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

ale grasz cos mam nadzieje. bo tak to dam Tobie trochę czasu na ogranie sie z tytulem :)

• 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pier.dole tego Tekkena. Skasowałem go z dysku bo szkoda mi czasu i nerwów na lamerów cisnących Lawem i Lili, co ją wszyscy walili. Co za kapuściarze, to się w głowie nie mieści. Najgorsi są Ci, co udają, że nie spamują i łączą kombosy na 3 ciosy z (pipi).anym specjalem, którego nie można oczywiście zablokować a ma piorytet najwyższy więc nie można go zablokować zwykłym ciosem. Pier.dole to, mimo, że nieźle wyciskałem Paulem. Może bym jeszcze pograł gdybym odkrył Hwo, ale odblokowały mi się postacie, których nie trawie/ssą. Zbieram na TTT2 i tyle.

Opublikowano

Zrobilem 100% i wyebalem. Nie widze zadnego sensu grania bijatyke z elementami rpg i pasciarskimi specjalami.

Opublikowano

Zrobilem 100% i wyebalem. Nie widze zadnego sensu grania bijatyke z elementami rpg i pasciarskimi specjalami.

Ciekawe o ile mniej osób zassałoby tego Tekkena, gdyby nie miał tych trofików  :D

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Mysle, ze tego tekkena zassal kazdy kto mial do czynienia z poprzednikami. Ale co tam zastal to juz inna historia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dlatego liczę, że po zafajdanych DLC, chociaż gry F2P się nie przyjmą, bo to już będzie kaplica. Sam gram w Ace Combat Infinity i kiedy w drużynie jest ktoś z wykupionymi jednostkami paliwa, to raczej wygra. Namco do piachu.