Machel 2 Opublikowano 14 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2013 Strzeliłem sobie sesję i odniosłem, ogólnie, dość pozytywne wrażenie. System faktycznie uproszczony, balans ciosów z klatkami niewidzialności daremny, ale niczego innego się nie spodziewałem. Staty zbędne, brak trybów pewno uzupełnią, kwestia czasu. Założenie F2P to nieskrępowana promocja marki, dziwi tylko moment udostępnienia gry. Detekcja kolizji na plus, crushe działają sympatyczniej (w stosunku do TTT2, którym gardzę) ale to zapewne wynika z uproszczonej formy systemu. Ta nowa detekcja drażni mnie jedynie przy okizeme, ale i do tego można się szybko przyzwyczaić. Największy minus - brak Hwo, nie mam kim grać. Wychowałem się na prostych Tekkenach, bez pierlarda postaci i minutowych juggli, więc TR'a przyjmuję z sympatią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 14 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2013 Trochę słabo jest z tym, że jak nie ma się biletów, tylko żetony, to nie dostaje się biletów :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 14 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2013 Przyjemnie się gra. Dodam, że ostatni Tekken w jakiego grałem to 5 na Ps2 ... To co chłopaki - kiedy jakaś Polska ustawka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 14 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2013 Będzie jak postaci dodadzą, bez Niny nie startuje nawet:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 14 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) jak moge uzyc tego premium ticket? za cholere nie moge dojsc edit: z tego co widze, ich uzywa sie tylko wtedy kiedy nie mamy coinow do arcade lub tego battle online Edytowane 14 czerwca 2013 przez Olsen Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) IMO to taki T5 w przebraniu T6, co daje świetny efekt. jest gra na luzie i rankingowa, ale ta szybko sie konczy. chyba trzeba tylko wygrywać by nie tracic biletow, czego mi sie nie udaje. nie wiem.. chyba zbyt dluga przerwa od grania jak narazie denerwuja mnie te crashe, ktore przebijaja sie przez wszystko. tez musze sie tego nauczyc i bede chyba w niego gral. nie mam czasu na granie hardcorowe, jak kiedys. rodzinka, praca, znajomi i inne swietne gry juz mi na to nie pozwalaja. musze sie zadowolić tym, co jest... czyli od czasu do czasu partyjka dla przyjemnosci i przypomnienia grania na galce. Edytowane 15 czerwca 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 082 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 Patologia.. oni w namco chyba nie testowali tego syfu... Właśnie przegrałem walkę perfectem z Leo... W jaki sposób? Na początku zwykła wybitka i później do samego końca kolanko zanim postać spadnie... nic się nie dało zrobić. O ile nie ma ściany to Leo można 1 ciosem robić niekończący się juggle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 Lepiej by wypuścili T3 HD. ^_^ Na ten moment nie chce mi się grać, nie ma zbytnio postaci dla mnie. Czekam aż udostępnią Jina. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 Pograłem wczoraj z jakimś chyba masterem, który w finałowej rundzie rozwalił mnie perfektem (może specjalnie dawał mi fory w poprzednich).I co teraz? By grać jeszcze raz z kimś online to trza zakupić żetony za kasę, lub czekać godzinę? Arcade daje radę, szybki widowiskowy, szkoda tylko że nie ma trybu versus...Ogre wygląda zaje.biście, ale w sumie tak się jaram bo ostatnio grałem w Tekkena 3 (no tam jakiś epizod był na PSP, a i na PS3, chyba w "6" łupałem może ze dwie godzinki). Alisa Bosconovitch*Asuka KazamaBryan Fury*Jack-6Kazuya MishimaKingLars AlexanderssonLeo Kliesen*Lili RochefortMarshall LawPaul PhoenixSteve Fox*Postacie z gwiazdką, są do odblokowania. Tylko jak je odblokować? Dostałem jakieś profity po przejściu Arcade, ale wydałem to na statsy dla Kinga Szkoda że nie ma Yoshimistu. Geez, jaki chaotyczny, namieszany post. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 15 czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2013 Ja sie pytam gdzie jest Hwo i moj Yoshi, ciekaw w ogole jestem jak w tej czesci bedzie wygladac. Pewnie dodadza ich w jakims platnym DLC, oby rowniez z Versusem i practice. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheDupa 14 Opublikowano 16 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2013 Strzeliłem sobie sesję i odniosłem, ogólnie, dość pozytywne wrażenie. System faktycznie uproszczony, balans ciosów z klatkami niewidzialności daremny, ale niczego innego się nie spodziewałem. Staty zbędne, brak trybów pewno uzupełnią, kwestia czasu. Założenie F2P to nieskrępowana promocja marki, dziwi tylko moment udostępnienia gry. Detekcja kolizji na plus, crushe działają sympatyczniej (w stosunku do TTT2, którym gardzę) ale to zapewne wynika z uproszczonej formy systemu. Ta nowa detekcja drażni mnie jedynie przy okizeme, ale i do tego można się szybko przyzwyczaić. Największy minus - brak Hwo, nie mam kim grać. Wychowałem się na prostych Tekkenach, bez pierlarda postaci i minutowych juggli, więc TR'a przyjmuję z sympatią. Mam takie same odczucia , jest mało postaci i dlatego w online gra się przyjemniej , można nauczyć się grać z całym rosterem i nie można spamować non stop jednego ataku który wchodzi tylko dlatego że widzisz go raz na 5 godzin przy 30+ postaciach w ttt2 , szkoda że nie darowali sobie alisy larsa i leo , chociaż zmusza to niejako do nauki postacią którą wcześniej nie grałeś zamiast napieprzać kilka lat jedną Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2013 Jest tu vs online? odpaliłem narazie na szybko singla raz. Jeśli tak, to jeśli ktoś chętny od mojej Asuki dostać po ryju - zapraszam Aem_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 16 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2013 Postacie z gwiazdką, są do odblokowania. Tylko jak je odblokować? Dostałem jakieś profity po przejściu Arcade, ale wydałem to na statsy dla Kinga Szkoda że nie ma Yoshimistu. Geez, jaki chaotyczny, namieszany post. postacie odblokowuja sie poprzez zbieranie tzn "gift points". 3,000 pts --> 7,000 pts --> 30,000 pts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 Podoba mi sie, feeling starszych tekkenow. Tylko jak mam sie nauczyc grac bez practice. (pipi)a, serio? Bijatyka bez practice? :| Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 Było mnóstwo bijatyk 2D bez practice i ludzie dawali radę w robieniu 30 hit combosów z cancelami i innymi półkółkami tak więc... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 OK, ale teraz jest 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 okej odblokował mi się bryan ale skończyły mi się żetony i chyba zagram nim dopiero jutro. nie wiem po co mi to jak mam ttt2 Cytuj Odnośnik do komentarza
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 OK, ale teraz jest 2013. Powiedz to Japończykom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 834 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 Był tweet Harady o aktualizacji dodającej nowe postacie, practice i vs, ale już go usunął. Pozostało tylko czekać bo zapowiada się na to że w końcu dostaniemy te tryby. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 Jaczes: wydrukuj i zachowaj: http://www.gamefaqs.com/ps3/718273-tekken-revolution/faqs/67198 Ech, nigdy nie lubiłem tych oznaczeń, zamiast normalnych buttonów psx'a :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 18 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2013 Jakies info o innych postaciach w tym Leju z pola pojawilo sie moze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Mogliby dodać opcje "zerowania" statystyk bo jak chce się z kimś pograć kto ma mniejszy poziom to walki są strasznie nierówne. A jak już się rozda punkty to są one permanentne. Mogliby dodać jakąś opcje vs żeby można było z kimś pograć ale bez pomniejszania ilości "żetonów". Troche lipnie jak po 2-3 walkach trzeba czekać pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 oby w doa:u takiego balasa nie bylo :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Ta gra to taki odstresowywacz od TTT2 Przegrać żetony, pograć na ticketach i wrócić do TTT2 do czasu odnowienia żetonów Te Spacial Artsy praktycznie eliminują większość postaci, które mają jakieś mixy w postawach bez autoguarda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 372 Opublikowano 19 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2013 Wywalić te punkty rozbudowy postaci, bo czynią rozgrywkę niegrywalną. Aha, dlaczego nikt nic nie mówi o dodatkowych postaciach, chyba dadzą jeszcze jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi