Skocz do zawartości

Mad Max

Pryxfus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ripper Edition ma mieć tylko to czy jeszcze coś?  nie chodzi mi o steelboki i inne elementy fizyczne, tylko dodatki do gry

"Ripper" – możliwe do ulepszenia nadwozie samochodu Opus Magnum;

pytam bo mają mi dorzuić za free

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

Jak bardzo ssie system walki pieszo? Jedyne co mnie ciągnie do tego tytułu to pustynia, a na gameplayach widziałem ten chu.jowy system walki jak w Assasins Batman; Ezio's Mordor

Edytowane przez mate5
Opublikowano

Batman ma chu.jowy system walki?

W batmana akurat nie grałem, ale nie lubię wszelkich systemów walki, które mają button prompts i jakby osobny, oderwany tryb walki. No właśnie taki jaki jest w batmanach, asasynach, mordorze czy w mad maxie.

Opublikowano

Ripper Edition ma mieć tylko to czy jeszcze coś?  nie chodzi mi o steelboki i inne elementy fizyczne, tylko dodatki do gry

"Ripper" – możliwe do ulepszenia nadwozie samochodu Opus Magnum;

pytam bo mają mi dorzuić za free

• Gra,
  • Steelbook.
  • Plakat
  • Ulepszenie dla auta.

Sam chce kupić te wersję ale cena odstrasza. Jakbyś chciał sprzedać daj znaka. 

Opublikowano

ale jak napisałem mam tylko dostać dodatkową zawartość gry czyli pewnie to kody beda, myślałem że coś jeszcze oprócz ulepszeń auta

Opublikowano

Miałem naklejkę Ripper na pudełku, dziś dopiero wklepałem kod i nie ma nic poza karoserią dla auta. System walki jest fajny, tzn dobrze wygląda i fajne są te wszystkie finiszery co można odblokować w umiejętnościach Maxa, z tym że jego wadą jest to że jest banalny. Ciężko tu zginąć. 

Opublikowano

Oceny są bardzo różne, od IGN 8.4 ale taki gamespot dał 6 a polygon 5 - większość narzeka na powtarzalne misje więc pewnie będzie taki AC w świecie mad maxa

Opublikowano

No jeżeli co miesiąc będą dodawać sporo nowej zawartości to może być taki Driveclub. W innym przypadku - fałszywy mesjasz.