darkos 4 317 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) panowie jak rozbroić pole minowe, tzn znaleźć na nim miny? w opisie pisze coś o psie, ale skąd go wziąć? platyna w Maxie to jakieś 150h gry pewnie, ja sobie odpuszczam, bo nie mam aż tyle czasu Po tym jak twierdza mechanika wyleci w powietrze będzie quest w którym wracasz po jego Buggy i Psa. Wiec jak już zabierzesz buggy do swojego garażu to w opcjach będzie można wybrać inne Auto niż Opus wciskasz :square18x18: wybierasz Buggy i grzejesz tam gdzie są miny. Pies szczeka w odpowiednim kierunku gdy podjedziesz dostatecznie blisko mina się pojawi, wysiadasz a auta i rozbrajasz kombinerkami. U mnie platyna sama wpadnie Tak się wciągnąłem. Zmiana Lokacji bardzo pomaga jak już się Wyeliminuje zagrożenie na danym obszarze. Na PS4 touch pad to mapa, a light bar czy zmienia światło nie zauważyłem. Edytowane 4 września 2015 przez ussr Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) no mapa w Maxie działa świetnie, ułamek sekundy po wciśniecieu touchpada, w Wieśku przykładowo chwile to sie ładowało no to musze fabułe troche przycisnąć, bo zająłem sie wszystkim na mapie Edytowane 4 września 2015 przez Fanek 1 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 (edytowane) Przecież tam platyna/calak powinna wpaść po wyczyszczeniu mapy. Dzisiaj obejrzałem z godzinę streamu Forumogadki i powiem, że bardzo mi się podobało. Miałem naprawdę na grę wyrąbane, a bardzo fajnie to wygląda. Po ograniu MGS-a na pewno wezmę MM. Edytowane 4 września 2015 przez suteq Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 września 2015 Opublikowano 4 września 2015 no mi chodzi o czas wyczyszczenia mapy, to zajmie jakieś 150h Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 12h na liczniku i jest coraz lepiej, ruszyłem z fabułą dalej, po drodze robie co spotkam jak jest blisko nadal trudno dość o złom, upy coraz więcej kosztują i niektóre obozy stawiają już opór, trzeba chyba postać podpakować używacie jakichś spotów do farmienia złomu czy tylko na bierząco co znajdziecie? dziś w jakimś menu znalzłem auta, których jest chyab ze 30 ? ktoś rozkminiał to głebiej, upy raz kupione można przekładać do innych aut tak? auta różnią sie czymś od siebie czy tylko wyglądem? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 W grze nie ma farmienia, jeśli odwiedzisz jakąś lokację i wyczyścisz ją w 100% nawet wodę to nie odwiedzisz jej ponownie. To mi się podoba bo nie odwiedzam cały czas tego samego miejsca. Parts można dostać za zniszczone auta, za znalezione skrzynie o których dowiadujemy się od Wastelanersów. Dostajemy też parts za wyzwolenie obozów. Świetny i realistyczny motyw z amunicją do Snajperki jest taki że naboje dostajemy po zabiciu Snajpera Znów niesamowity realizm. Widać że twórcy to dokładnie przemyśleli. Naprawdę polecam rozkminianie jak wejść bo niektórych balonów bo to samo w sobie jest zagadką. A potem mamy wgląd co i gdzie dokładnie znajduje się w danym rejonie. I można czyścić ten rejon to po zejściu do poziomu 1 mamy grubo ponad 3000 parts na koncie. Trzeba tylko wymienić Tokeny za znajdowanie większej ilości Parts, co najmniej 3 level. Jest co robić w grze, jak już siadam to nie odchodzę przez kilka godzin. Oby Fallout 4 wessał mnie tak samo. Do listopada powinienem zdążyć z platyną. ^_^ Wgrałem sobie Motyw na PS4 z Maxa Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) No nabijać tylko da sie chyba na autach an pustyni, bo one chyba same pojawiają sie co jakiś czas, nie są to te z konwojów "I można czyścić ten rejon to po zejściu do poziomu 1 mamy grubo ponad 3000 parts na koncie. Trzeba tylko wymienić Tokeny za znajdowanie większej ilości Parts, co najmniej 3 level." - jakie tokeny dokładnie? chyba jeszcze nie miałem żadnych tokenów, troche nie wiem o co tu chodzi Edytowane 5 września 2015 przez Fanek Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Za każdym razem jak Max zdobywa nową rangę lub kompletuje jakiś challenge, lub kończy wyścig w czasie legendarnym dostajesz token. Możesz je potem wymienić u Griffy na ulepszenie postaci. U mnie Max już na full ulepszony i np. amunicja nie jest już problemem, trochę szkoda bo na początku słabo było z nabojami i się często zastanawiałem czy zużywać na pierwszego lepszego kierowcę czy schomikować trochę przed atakiem na konwój. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) -dobra, nieważne- Edytowane 5 września 2015 przez PiotrekP Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Zamówiłem sobie wersje na xbona. To przez te wasze posty mam nadzieję że się nie zawiode. Będzie jak znalazł po skończeniu metala i do wyjscia fallouta 4. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 to ulepszam Maxa cały czas, myślałem że chodzi o coś innego ciekawe czy pozniej bedzie jeszcze jakas broń palna oprócz tego co mamy na pcozatku Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 JEET'S Territory lokacja The Pipes, nie mogę znaleźć jednej Scrap parts. Za cholerę nie wiem gdzie ona może być. Więc wyszedłem z lokacji grałem dalej. Wróciłem i zauważyłem że w tej lokacji znów są Czerwone Insygnie. Ktoś miał taki problem ?? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 a nie zginąłeś gdzieś pomiedzy wyjściem i powrotem? zauważyłem, że gdy tłukłem sie troche na pustyni i powybijałem kilka aut, pozniej zginąłem gdzieś w walce, zacząłem od najbliższego obozu i straciłem zarobiony złom i range która mi wcześniej wpadła, troche dziwne Czerwone insgynie nie mogą sie respawnować, jedyny myśl z tym save Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Teraz Insygni już nie ma, ponownie zestrzeliłem 2 które znalazłem pomimo tego że mam je zaliczone. Tylko jeden Scraps mi został żebym zeszedł z 1 do 0 i odblokował ostatni Harpoon. Szukam jakiegoś Gameplay na YT ale nie mogę znaleźć z tej lokacji. Ta lokacja na mapie jest nawet podświetlona na biało a inne które mam na 100% są na żółto więc podejrzewam że muszę znaleść to jedno qrestwo i mi zejdzie z 1 do 0 Chodzi konkretnie o te miejscówkę Nawet gdy wchodzę do środka to pokazuje mi brak jednego Scrap parts. Próbowałem nawet podpowiedzi od Wastelanders'ów. I nawet nie wiele mi to pomogło. Macie te lokacje zaliczoną na 100% ?? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) ja nie pomoge bo jeszcze tam nie byłem co za wersje masz, że bez polskich napisów? edit: Wredny - ale tłumaczenie właśnie jest bardzo dobre, przez 12h gry na razie nie znalazłem żadnego babola, ang audio + pl napisy w znajdowanych zapiskach padają też słowa na ch, k, s itp Edytowane 5 września 2015 przez Fanek Cytuj
Wredny 9 544 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 Pewnie normalną, ale jak każdy szanujący się gracz z wieloletnim doświadczeniem, woli sobie oszczędzić "kfiatkuff" w rodzimym przekładzie naszych "fahofcuf" Ja tylko w Wieśka gram po polsku, no i Assassiny, ale tutaj dystrybutor nie pozostawił mi wyboru. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) Wersja Polska, ale jak w menu konsoli ustawisz język na Angielski to wówczas każda gra będzie uruchamiana po Angielsku. OK Nie mam glitcha, uploaduje filmik z tego gdzie jest ukryta ta feralna część. Tyle że zagrożenie nadal nie zeszło z 1 do 0, no może coś innego trzeba jeszcze zrobić. Ważne że przede mną kolejny rejon Mapy :greeting:Może chodzi o wyścigi, zostały mi dwa w tym rejonie to spróbuje wygrać i może zejdzie do 0. Edytowane 5 września 2015 przez ussr Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 (edytowane) Też mam dwa obozy w których brakuje mi po jednej rzeczy i za nic nie mogę tego znaleźć, po długim szukaniu odpuściłem. Zostawię to chyba na koniec jak już pojawi się jakiś pomocny guide na YT. Spotkałem się z bugiem z używaniem snajperki, jakby ktoś trafił też to wystarczy zmienić karoserię auta z the ripper na jakąś inną. Edytowane 5 września 2015 przez messer88 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 5 września 2015 Opublikowano 5 września 2015 przekonaliscie mnie, kopia zamowiona Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Dzień dobry forumku Dziś cały dzień z Mad Maxem, 7 rano i zaczynamy wyzwalać tym razem GUTGASH's Territory 1 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Ja to samo, to ze nie gram w mgs5 tylko w mad maxa na xbonie to jest dla mnie fenomen , super giera Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 (edytowane) na zbieranie większej ilości złomu jest tylko ta 1 zdolność Maxa czy jeszcze coś można dodać? mam to na razie na maksimum wzg lvl postaci, dodaje dodatkowo 1-2 sztuki więcje przy zbieraniu ale nadal strasznie wolno sie zbiera, pomyślałem aby zrobić najpierw trophy 5k i 10k złomu, przy większych autach na mapce z ikonką zebatego koła dostaje za nie ok 60 złomu Darkoś w dalszych lokacjach więcej tego żelastwa sie zbiera? kurde wczoraj miałem już 3k złomu i przypadkiem kupiłem ulepszenie twierdzy za połowe tego ja podobnie wczoraj troche w dzień, pozniej od północy do 3.30 i zaraz dalej siadam Max konkret! Edytowane 6 września 2015 przez Fanek Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Przejmuj obozy i odstawiaj te furgonetki przewożące złom do twierdzy i szybko uzbierasz. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 (edytowane) furgonetki - masz na myśli te auta które dostajemy po odbicu niektóych twierdzy czy w ogóle coś innego? miałem na razie takie jedno, ale zapomniałem odstawić Edytowane 6 września 2015 przez Fanek Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 6 września 2015 Opublikowano 6 września 2015 Tak są zaparkowane w niektórych obozach i można nimi później wyjechać ale też spotykam je randomowo gdzieś na drogach - ikonka koła zębatego na mapce. Wystarczy zlikwidować kierowcę i po odstawieniu 500 złomu wpada. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi