Skocz do zawartości

Mad Max

Pryxfus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

http://gfycat.com/BruisedSpiritedAmericanavocet

:D

- Darkos - dokładnie, wczoraj przed pójściem spać przejechałem przez tą brame, sam piach, wydmy, wszedzie wraki, klimat mistrz!

- Za zderzenia czołowe nie ma trophy, to jest tylko jako "co można zrobić" że tak to nazwe - za zrobienie tych wszystkich też jest trophy? jeśli tak jakie to

- nowi bandyci pojawiaja sie tylko wtedy, gdy terytorium jest na czerwono czy tez na zółto, gdy choćby jedną rzecz zostawimy... ktoś zwrócił uwage?

- Chyba najlepiej będzie profilaktycznie zgrać save na pendrive i jakby co załadować pozniej, gdy czegoś zabraknie

Edytowane przez Fanek
  • Minusik 1
Opublikowano

Nie ma trophy ale jest taki challenge - zniszcz 24 pojazdy zdarzeniem czołowym. Wydaje mi się że niektóre są zbugowane bo np. jest też za 30 killi kierowców ze strzelby i wisi mi 2/30, a bankowo powinienem mieć to już skończone. Pojawiają się nawet na obszarach z 0 zagrożenia nowe wozy ale o wiele rzadziej.

• Plusik 1
Opublikowano

Platyna nie jest trudna jest tylko czasochłonna a w tej grze im więcej czasu tym lepiej :) Zabrałem się za grę od oczyszczania terenów jazdy autem, walk, zbieractwa, postać ulepszałem auto też. I doszedłem do momentu gdy mam już dwa rejony całkowicie oczyszczone. Wgrałem save na pendrive i będę teraz pchał fabułę. I auta dozbieram. Wyścigi zostawię na sam koniec gdy będę miał już wszystkie karoserie Archangels. Bo tylko za to są aż trzy trofea.

1. Ukończyć wyścig Archaniołem.

2. Wygrać wyścig każdym z Archaniołów

3. Wygrać wyścig z czasem Legenda w każdym z Archaniołów więc próbując zrobić to trzecie wpadną dwa poprzednie. 

Opublikowano

Takie dwa nagrałem, wrzuciłbym wiecej, ale przesyłanie z PS4 na youtube przestało mi działać i ręcznie przez pena musiałem, a sie nie chce

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Wczoraj prosto po przejściu przez szczęki na pełnej kurtyzanie zajechałem pod czarne miasto, jak zobaczycie ten desing to wam kopary opadną.

Ta ilość śmieci i sadzy wokół miasta :banderas: wszystko idealnie wkomponowuje się w to całe szaleństwo które widzieliśmy w filmie.

Nie wiem czy w mgs'a grałbym z takim zafascynowaniem, tutaj mogę jechać przed siebie kilka godzin aż w baku nie skończy się paliwo :ohboy:

Opublikowano (edytowane)

Fallout 3 był najlepszą grą w którą grałem. Żadna inna mnie tak nie wciągnęła. ............. BYŁ !!! 

Mam nowego króla :) to co oglądam w PINK EYE'S TERRITORY. w podziemiach w miasteczkach zniszczonych po prostu miazga. Czasami trochę przypomina New Vegas. Nie chce kończyć tej gry chce grać i grać i grać  :sweat:

BTW Fanek próbowałeś rzucać kanistrami z penzyną ? Biore kanister, wciskam  :square18x18: , potem L2 celuje gdzie mam rzucić i  :circle18x18:

Edytowane przez ussr
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dostaniesz dopiero jak zrobisz Scrap Crew w Jeets, Guthash i Pinky Eye. Mi wpadło dość szybko ale ja grałem cały dzień wczoraj i dziś pierwszą rzeczą którą zrobiłem w Pinky Eye to właśnie jak pisałem Scrap Crew i Clean Up Crew. 

Wystarczy w Twierdzy sprawdzić gdzie znajdują się te parts i tam pojechać, zabrać, i jeszcze oczyścić kawałek tej ziemi w około twierdzy. Nie trzeba całego rejonu tylko ten zaznaczony wkoło samej twierdzy. 

I tylko patrzyłem jak co jakieś 15 minut wpada 500 Parts. Już nie muszę zbierać marnych 7 za obalenie totemów. Teraz skupiam się na właściwej grze / fabule misjach i wyzwaniach do tego trofeum. Kasa na Silnik sama wpadnie a to 16.000 więc spoko :D

Edytowane przez ussr
  • Plusik 1
Opublikowano

ale mam nosa do gierek z dziwnymi ocenami, najpierw Dying Light teraz to

gierka to sztos :banderas: szczerze to nie wiem czy dało by się lepiej zrobić grę o uniwersum maxa w open world, kazdy element jest dopracowany, (poza rozłożeniem przyciskow ktore jest tak poyebane jak sie tylko da no i batmanowo-mordorowa walka) graficznie mega solidnie, widoczki, chmura dymu jaka pojawia się po przejechaniu konwoju samochodów, destrukcja, ulepszenia, eksploracja, epickie miejscówki, warunki pogodowe i świetlne - tyle gierki przede mną :obama:

na respekt zasługuje taki detal w grze jak usztywnienie nogi którego nasz bohater dorobił się w drugiej częsci z 1980 (w najnowszej tego nie ma)

Opublikowano

na respekt zasługuje taki detal w grze jak usztywnienie nogi którego nasz bohater dorobił się w drugiej częsci z 1980 (w najnowszej tego nie ma)

Niestety nie masz racji. Pierwsze lepsze foto z Fury Road.

Mad-Max-with-Five-Wives-Total-Film_1200_

Opublikowano

gierka to sztos :banderas:

Aż musiałem sprawdzić w słowniku :facepalmz:  co to znaczy w slangu ten "Sztos" bo w pierwszej chwili chciałem dać minusa zanim doczytałem post do końca  :yao:

Dla mnie najlepsza gra z gatunku Post Apo. Nie wiem czy nie najlepsza gra w którą kiedykolwiek grałem.

Btw do tego trofeum  :trophy_gold: Up To The Task - Complete all non-repeating challenges wliczają się wszystkie zadania które NIE mają napisane ile razy się je osiągnęło. Czyli tam gdzie nie ma Completed 0 albo więcej razy. Dopiero teraz to zakumałem  :pinch: bo wczoraj po trzech pełnych nockach z Mad Max'em ciężko mi wchodziło myślenie.  <_< 

Opublikowano

Na najlepszej osłonie chyba nie wskakują?

kermit - zajefajna jest też rozbudowa auta i walka sporo lepsza niż w Batmanie, niby prawie to samo, ale finishery i ciosy w furii robią swoje

także ten :lapka:

Opublikowano

Panowie jak u Was wygląda challenge z zabijaniem kolcami na wozie skoczków? Mam tą osłonę najlepszą założoną tylko że nikt mi nie chce wskakiwać na auto. :)

Najłatwiej autem DropKicker albo Mancannon bo mają po bokach potężne kolce. Wystarczy przejechać obok jakiegoś kolesia i ten załapie się na kolce. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Na najlepszej osłonie chyba nie wskakują?

Wskakują , i prawie zawsze się nadziewają. Wspaniale to wygląda jak kamakrazy dynda nam z auta podczas pościgu za konwojem.  :lol:

Edytowane przez Krizz
Opublikowano

Mniej niż mgs więcej niż until dawn;). To sandbox jak przelecisz przez grę to ok 20 wg recenzji. Jak zaczniesz zbierać wszystko to pewnie 3 razy tyle.

Mówię na podstawie recek bo sam uruchomie dopiero jak mgs skończę