Skocz do zawartości

Mad Max

Pryxfus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klimat, grafika prima sort, ale jest w tej grze coś czego nienawidzę w gierkach. Obowiązkowe zdobywanie wpływów/odbijanie obszarów, aby popchnąć fabułę do przodu. Zepsuło mi to Maxa, podobnie  zresztą jak trzecią Mafię. 

• Plusik 1
Opublikowano

Otoz to, odblokuj reputację milionem side questów by mieć wjazd do dalszych misji fabularnych. Raczycho game designu, odpuściłem w końcu.

Opublikowano

Też mi siadła gierka zrobiłem nawet :platinum: ale obecnie nie wiem czy bym dał radę tak czyścić mapę żeby popchnąć fabułę do przodu - rage2 przez to zostawiłem więc raczej nie. Ale sama jazda i walka bardzo mi się tu podobały. 

Opublikowano (edytowane)

Jak zwykle w robocie szybki kilkuminutowy bazgroł pomiędzy falami ciężarówek. Natchnienie z ostatniej gry jaką odpalałem i coś takiego wyszło:

20210507_010831.thumb.jpg.9ee96ee4fea9733769b79229dd74fbfa.jpg

Niestety przypadkiem zafajdałem spodnie Chumbucketa kawą ale po zeskanowaniu łatwo będzie oczyścić wszelkie artefakty. No i dopiero po cyknięciu foty gapnąłem się że jeden z kierowców od kontenerów dziś na zmianie nazywa się.. Hardy :)

Edytowane przez SebaSan1981
poprawa linków
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Pamiętając tego Chuma, to jednak tą plamę bym zostawił;)

Wspaniała gra, jedna z tych co zbiera oceny bez szału, ale grając nie możesz się oderwać. Platyna wpadła z czystą przyjemnością.

Opublikowano
7 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Uznaj się za szczęściarza że zdążyłeś wbić platynę! Według PSN Profiles wbiło ją zaledwie 0,8% graczy (licząc tych zarejestrowanych). Powyższy rysunek po małym update:

1572498477_MadMaxbig.thumb.png.c5757012e679a00377cb0b6874fbc845.png

Na psn profiles jest 7,39% a na apce 0,7%mi pokazuje.

obraz-2021-05-07-172114.png

Opublikowano

@Plugawy Na PSN Profiles pokazuje % ludzi, którzy mają konto na tej stronie.

Jak najedziesz na dany pucharek kursorem, to wyświetla się % globalny wszystkich użytkowników gry.

Opublikowano

Przede wszystkim 7-8% to wskaźnik znacznie bardziej wiarygodny, bo 0,7% to trudno nawet traktować jako poważne odniesienie.

A Mad Max bardzo udany open worldzik z wszystkimi zaletami i wadami gatunku. Grało mi się na tyle dobrze i bez większego bólu, że z przyjemnością również splatynowałem.

Opublikowano

Mi udało się wbić :platinum: ale dopiero po tym patchu 13 gigowym, przed tym nie mogłem wbić paska Fury poniżej 10 sekund. A teraz jak tak odświeżacie temat to poszukuje wersji na Xboxa w pudełku. 

Zagrałbym znów któregoś lata gdy słońce jasno pali na zewnątrz i tak samo w salonie bije blask Australijskiego pustkowia. 

Opublikowano

No w taką pogode to idealnie ten Mad Max wchodzi. Też mam już wbitą platyne na ps4 i dobrze bo serwery leżą i nie da sie zdobyć jednej trofki lol miałem też buga z kontenerem który nie chce się otworzyć a tam jest złom do zebrania. NA yt jest oczywiście sposób jak to zrobić i zadziałało, tez 13GB patch tego błędu nie usunął.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Szkoda, że nie da się zrobić kolejnej części Mad Maxa, no bo niby jak i gdzie? Recykling nie wchodzi w rachubę. Ale z tym Maksiem to spędziłem fajne 150h grania, no cymesik gierka, a ocen recenzentów to nie rozumiem, że tak ukarali tę grę. 

Opublikowano

Wiesz, fabuły to tam mało było, sporo powtarzalności za którą np ubi jest mocno hejtowane, to dlaczego tu miało być inaczej.

Imo pamiętam, że fajnie się ciorało i zbierało złom. No i przesiadka na długo oczekiwane V8. 

• Plusik 1