oddball66 18 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Grę skończyłem ale kilka trofeów mi zostało. Sprzedałem podstawkę bo kupuje Steelbooka Wkurza mnie tylko wyzwanie za nabicie paska Fury w 10 sekund, jakoś nie mogę zrozumieć o co w nim chodzi i jak je zrobić. Możecie napisać o co chodzi w pasku Furia? Jak się go napełnia bo jestem w 100% przekonany że włączyłem furie poniżej 10 sekund już setki razy. Chyba mam glitcha w tym wyzwaniu Też mam z tym problem - jakby ktoś znalazł video z instrukcją to byłbym wdzięczny... Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Do usunięcia. Edytowane 10 września 2015 przez Kris77 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Już nieważne - do usunięcia. Edytowane 10 września 2015 przez Kris77 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ta ekipa zbiera złom jak masz wyłączoną konsole chyba, u mnie czasami wpada po 50 z każdej twierdzy czasami po 200, też jeszcze nie mam tego uzbieranego. Wcześniej bedąc w twierdzy usypiałem konsole i przez jakieś 30min nic mi nie wpadło. Teraz zszedłem do głównego menu gry i uspałem konsole, zobacze za jakiś czas czy coś przybędzie. Wymagane jest połączenie z siecią czyli konsola musi być uśpiona. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Ja mam problem z 8 killami w furii, dobrze że na terenie wysypiska przeciwnicy po tych małych obozach się respawnują i można próbować do skutku. @Fanek mi wpada złom a konsolę normalnie wyłączam. Edytowane 10 września 2015 przez messer88 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) zaczął wpadać mi ten złom, co dziwne troche też na włączonej konsoli w czasie gry dziś gdzieś po 5h odpalonej gry zaczał mi przy bossie spadać fps, 15 klatek, 10, w końcu 5-6... zamknąłem gre, uruchomiłem jeszcze raz i normalnie stałe 30fps możliwe, że Max ma zapełnianie pamięci z czasem jak Bloodborne kiedyś, pisze gdyby ktoś też miał taki problem Edytowane 11 września 2015 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 U mnie klatki spadały w czasie pościgu za konwojem. Miałem glitcha z mapą, nie włączała mi się a touchpad działał bo sprawdzałem w innych grach. Nie pomaga zmiana pada, nie pomaga reinstalacja gry. Pomaga podniesienie Scraps lub naboi. Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 (edytowane) Mi raz spadły fpsy po zniszczeniu konwoju. Odjechałem trochę i wszystko wróciło do normy. Jedyny bug jak dotąd to nie miałem znacznika na mapie- wystarczyło zacząć ją ponownie. Teraz olałem fabułę i ulepszam twierdze oraz zmniejszam poziomy zagrożenia. Pierwszy wjazd na/do Podwydmia- klimat jak z TLoU. Edytowane 11 września 2015 przez PiotrekP Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Framerate dropi czasami zazwyczaj własnie jak goni się konwój. Fanek geez masz dwa challenge związane z zbieraniem złomu w jednym chodzi o ten który zbierają na bierząco po rozwaleniu auta jesli w twierdzy masz ekipe sprzątającą oraz drugi od ekipy złomiarzy i od nich wpada wtedy jak masz wyłączoną grę a konsole na uśpieniu lub wyłączeniu tylko musi być podpięta do neta i co 12h wpada jakies 200 złomu zależy w ilu twierdzach masz te ekipy. A to co ci wpada w czasie gry to jest z obozów w których zadomowili się ludzie i bodaj co 30 minut wpada pewna liczba złomu zależnie ile obozów przejąłeś. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wiem, ale przy włączonej grze też mi wczoraj coś przynieśli, w wyzwaniach pojawiło mi sie 274 od ekipy złomiarzy Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Włączyłem konsole o 9 i miałem 1319 tych scrapów. Włączyłem konsolę po 11 i mam już 1287. W którejś twierdzy jest złodziej !!! I nie przewidziało mi się bo robiłem zrzuty z ekranu, chciałem wiedzieć ile dostaje się po jakimś tam czasie. BTW tak wygląda farmienie aut. Jakby ktoś nie mógł znaleźć na mapie a ma zniszczyć np. trzy auta ziejące ogniem to wystarczy wybrać je w garażu wyjechać z twierdzy, przywołać Opusa i BAM! Problem pojawia się gdy np, auta nie ma już na mapie i nie ma w kolekcji więc trzeba wygrać je w wyścigu. Ale i tak też można, po wyścigu parkujemy w garażu i auto jest w kolekcji. Można wysadzać do woli. ^_^ Nadal brak Furii poniżej 10 sekund. Będe musiał nad tym posiedzieć i wypracować skuteczną metodę. Bo robienie na pałę / może się uda nie działa Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Nadal brak Furii poniżej 10 sekund. Będe musiał nad tym posiedzieć i wypracować skuteczną metodę. Bo robienie na pałę / może się uda nie działa Jak Ci się to uda wrzuć proszę to na YT Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Szperam właśnie po necie za poradami na challenge związany z tymi skoczkami co się mają ponabijać na kolce, i zauważyłem komentarz o wyzwaniu z furią w 10 sekund. Podobno to trzeba nabić ten cały pasek od zera - w sensie nie może być ani trochę na żółto jak zaczynamy walkę. Może to o to chodzi ? Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Tak na pewno o to chodzi ale walka w tej grze jest mniej przewidywalna niż w takim Batmanie i wszyscy mamy z tym problem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Tutaj gość rozkmnił jak to zrobić miał już prawie cały zrobiony i po nadpoczęciu kolesi i robieniu wskaznika od zera po prostu ich dobijał już praktycznie i wpadł mu Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 11 września 2015 Opublikowano 11 września 2015 Wczułem się w Mad Maxa, siedziałem dwie godziny i szukałem skoczków. Przypomniało mi się że mam dwa konwoje do załatwienia więc zaświeciła mi się lampka i tam pogrzałem na full nitro. Skoczków znalazłem, challenge zaliczyłem. Zostało już tylko Fury i będzie platyna. Teraz skupie się właśnie na tym. Aha i taki bonus znalazłem. Ależ to ma MOC Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Wyczyscilem wszystkich sniperow, wieze, konwoje, wszedzie jest 0, zostawilem tylko 2 obozy do wbicia wyzwan 8 furry i 12 typa. Tak sie zastanawiam teraz czy na konwojach byly jakies dodatkowe wyzwania? tak przegladam chyba nie, ale wole sie upewnic kurde z tymi "miejsca poszukiwan" troche przesadzili, jest za to trophy, ale tego jest MASA!! jak na poczatku wsio czyscilem pozniej czesto odpuszczalem te male miejscowki Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 (edytowane) Fanek wbiłeś już Fury w 10 sekund ? Ja to pi3rdole i zostawiam na koniec, tak aby tylko ta jedna jedyna przeszkoda stała pomiędzy mną a wówczas będę bardziej zdeterminowany. W konwojach są tylko auta ze skoczkami i te które zieją ogniem. Skoczkowie to 15 trzeba zabić kolcami, ale już te auta co zieją ogniem można spawnować przy dowolnej twierdzy. Niczego więcej w konwojach nie ma. Na pustkowiach są jeszcze dwa miejsca gdzie można wbić Fury w 10 sekund. To jest pustynia wiec schodzisz do ukrytych jaskiń a tam niespodzianka. Boss i Kilku pomagierów. I tak ze trzy razy A niby tylko po znajdę sobie tam jedziesz. Można się ostro nadziać jak wejdziesz bez energii. Edytowane 12 września 2015 przez ussr Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Został mi ostatni konwój na mapie, niestety zawsze jest w nim tylko jedno auto ze skoczkiem no ale jakoś to idzie powoli, 10/15 już jest. Gdzie wbijacie challenge związane z byciem w powietrzu przez ileś sekund bez użycia tych ramp ? No i wpadło mi trofeum za wszystkie straszaki a zostały jeszcze 3 na mapie, ciekawe czy inne pucharki też są zgliczowane. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 takie tam na pustyni 1 Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 (edytowane) Tak Furia w 10sekund już mam, przypadkiem mi to wpadło gdzieś w połowie gry na arenie gdzie wychodzą goście grupkami po 10 typa i tak 3 razy. Jedyne co moge powiedzieć to, że tłukłem ich buławą. Z walki zostały mi: pokonać 12 nie obrywając hita i 8 kill w furii. Wcześniej miałem chęć na calaka, a teraz zobacze czy będzie mi sie chciało. Mi trophy za miny, straszaki i inne wpadły dopiero po rozwaleniu ostatnich bez glitchów. Skakać najlepiej jest chyba w górach - Terytorium Krwistobrody - obóz Poligon z zarysami gór Ekipa złomiarzy widze przyniesie te 2000 sztuk w 3-4 dni nie jest zle, ekipa sprzątająca też 2000 - to jest tylko za rozwalone auta czy jeszcze za coś? Generalnie to przesadzili troche z tymi niektórymi wyzwaniami Edytowane 12 września 2015 przez Fanek Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 Raczej tylko za auta, w sumie jak rozwalisz jakiś straszak też zostaje z niego trochę złomu ale nie wiem czy jest to zbierane przez tą ekipę. Czy ja wiem czy przesadzili, niektóre są trochę upierdliwe ale 3/4 jak nie więcej wpada sama poprzez grę. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 12 września 2015 Opublikowano 12 września 2015 (edytowane) W końcu udało mi się wbić challenge z 8 killami w trakcie furii, zostaje dokończyć fabułę i wpada platynowy pucharek. Edytowane 12 września 2015 przez messer88 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi