Skocz do zawartości

Mad Max

Pryxfus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktos mial problem z mapa w tej grze ?

Nawet w New Game mi nie dziala.

Od patcha 1.03 jest problem z mapą, żaden sposób sprzed aktualizacji nie działa (podniesienie złomu, balon, new game, obóz, i mnóstwo innych :/)

Czekamy aż to poprawią, chyba że coś wykminisz to daj znać :)

Ladne jaja. Szkoda tylko ze na tweeterze nikt o tym nie wspomina... Jest jakies oficjalne forum ?
Opublikowano (edytowane)

A da sie samego patcha odinstalowac, bez usuwania calej gry? Pytanie z ciekawosci, bo i tak save nie bedzie działać (info ze jest z nowszej wersji gry).

Da sie jakos ustawic, by konsola sama patchy nie instalowala?

Mapa powinna byc dostepna od poczatku gry, bo nie pamietam ?

Edytowane przez easye
Opublikowano

niby dlugo nie gralem (z 8h), ale fakt, nie wiem czy chce mi sie zaczynac od nowa.

Dziwne, ze na sieci ludzi o tym nie pisza - wiekszosc watkow dotyczy bugow z przed aktualizacji.

Twiter i Facebook jest zablokowany, wiec nie wyświetlają nawet pytan od uzytkownikow.

Opublikowano

Wkurza mnie, że jak zgine, to nie dają mnie od checkpointa, tylko gdzieś dalej.

Wkurza mnie, że jedząc, czy pijąc, czy nawet pakujac benzynę do auta, włącza się cutscenka, to spowalnia rozgrywkę.

A tak poza tym, to gram od niedawna i nieźle mnie gierka wciągnęła (ile tu tego zbieractwa...).

Opublikowano

Na poczatku tez mnie jaral realizm dolewania penzyny z kanistra do auta ale bardzo szybko tej benzyny przwstalo mi brakowac. Do czasu az zamontowalem miotacze ognia to niesamowita frajda. Nigdy nie mialem sytuacji takiej ze na pustyni zabraklo paliwa i auto zgaslo. Ciekawe czy tak sie da. Sprawdze później jak bede w mieszkaniu.

Opublikowano

Czyli chyba dobrze, że sobie odpuszczam. :)

Ja przy Mordorze nie wytrzymalem 3h, tutaj przez klimat, brutalność, postać Maxa spedze zdecydowanie więcej czasu!

Ta, ale ja nie lubię grindu w grach. Lubię niezobowiązujące zbieractwo, ale nigdy przymusowy grind aby coś osiągnąć, a jeszcze po grindzie w MGSV aby odkryć true ending mnie wzdryga. 

Opublikowano

Kurde, mam małe pytanko.

Załóżmy, że chciałbym przejść wątek główny TYLKO, bez żadnych innych pobocznych rzeczy. Pytanie brzmi: czy tak mogę? Czy nie będę musiał w pewnym momencie zrobić jakiś rzeczy typu zdobycie 3 twierdz czy co tam jest albo wyczyszczenie jakiś punktów bo inaczej gra nie pójdzie dalej. Chodzi mi czy mogę walić misję za misją i za te 8h zobaczyć napisy?

Opublikowano

No, ale mnie to nie interesuje. Interesuje mnie TYLKO wątek główny dlatego pytam.