Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

"Najbogatsze" wydanie Maxa które także atakuje biedą :

Mad%20Max%20PAE.jpg

jedyny plus tej wersji to Fury Road ;)

Edytowane przez Karas

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 677
  • Wyświetleń 103,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oczywiście! Ja wcześniej nie oglądałem Mad Maxów, widziałem jakieś urywki z TV, widziałem jakieś zdjęcia z filmów w internetach. Ale przez lata nie pofatygowałem się o obejrzenie tych filmów. Dopiero

Opublikowano

Opublikowano

To psu w dnpę takie wydanie. Biorę podstawkę.

Ci wszyscy wydawcy powinni się od CD Projekt uczyć jak wydawać gry. Ich podstawowe wydanie Wiedźmin 3 zakasowało wszystkie gry które kupiłem w tym roku. I tak bardziej napalony jestem na wydanie kolekcjonerskie Filmu z modelem Interceptora.  :wub:

Opublikowano

jak ma być jak to tylko kreatywny fake i marzenie graczy? grafika od fakes forge, oni robią wizualizacje limitek jakie marzą się graczom a nie jakie realnie mają być więc...

Opublikowano

fajnie wygląda ten gameplay, jeśli nic nie zepsują wezme na premiere, grafika też na wysokim poziomie

widać sporo jest interakcji z otoczeniem, prowadzenie i upy auta, no i fajny krajobraz, biere  :)

Opublikowano

Filtry mogą namieszać.

Opublikowano

te video było wrzucane strone wcześniej

widział ktoś gameplay do pobrania?

znajduje tylko same trailery z cut-scenkami

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Widzę styl ubisoftu tylko zamiast wież są balony. 

Do pieca z tym. :lapka: 

Opublikowano

Strasznie nudny ten gameplay z gamescom, zero podjarki.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

Strasznie nudny ten gameplay z gamescom, zero podjarki.

no właśnie tego się boję, fajna gra na godzinkę a potem.... do żyda 

Opublikowano

nie da sie go pobrać?

u mnie tylko torrent do wyboru i wyskakuje strony nie znaleziono

no może być to taki Far Cry 4 na pustyni, ale mało jest gier w klimatach pustynnych, póki co jestem na tak

walka jak w batmanie, do tego kamera jest bliżej pleców, i upy furyy :lapka:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Obok Fallout 4 to czekam w tym roku na Maxa, nawet Snake Piątka poszedł w odstawkę :D a jak skończę to gra trafi do kolekcji. 

Edytowane przez ussr

Opublikowano

Do niedawna ten tytuł był mi obojętny. Teraz widzę, że gra nie była robiona na premierę filmu za wszelką cenę (jak w przypadku Battlefront) i wychodzi to jej na dobre...

Opublikowano

1h gameplayu ze streama

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Czy Maxowi też będzie rosnąć broda? :D Bo na filmikach jest różna. Ja swój egzemplarz już zamówiłem, teraz tylko czekać.