Gość GregZPL Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Powiedz to szanownemu recenzentowi Komodo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 To jak, przeszedł ktoś Champion Road? Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 napiszcie do niego niech nagra filmik. Przecież dla niego to łatwa gra. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Mój bro zrobił w SM3DW 100% W sumie nie dziwie się gość to czysty hc gamer DKC 123 max DKCR 200% po za TT wszystko itd. 1 Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 (edytowane) A ile tych dodatkowych trudnych światów niby jest ? I ile to procent gry ? No ale jak sami piszecie, dodatkowe, bonusowe więc co to ma do całej gry ? Edytowane 20 stycznia 2014 przez Sibian Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 A ile tych dodatkowych trudnych światów niby jest ? I ile to procent gry ? Zagraj to zobaczysz ale jak ludzie tu piszą, że jest trudno to jest. Akurt skład z PSXE co ma WiiU to nie gracze z przypadku. W sumie w PL WiiU to npchyba nikt nie ma z przypadku (bo modne, bo kolega gra w fifę, bo mogę poskakać i siemruszać przed TV!!!!) Co do liczb to nie będę pisał bo trudność to pojęcie względne. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 (edytowane) A ile tych dodatkowych trudnych światów niby jest ? I ile to procent gry ? No ale jak sami piszecie, dodatkowe, bonusowe więc co to ma do całej gry ? Przechodzisz 1,2,3,4,5,6,7,8 świat w 3D World i... odblokowuje się 9. Po przejściu 9 odblokowuje się 10. Po przejściu 10 odblokowuje się 11. Aby odblokować ostatni, 12 świat, trzeba zebrać wszystkie monety/naklejki. Czyli bonusowy jest tak naprawdę ostatni poziom. Reszta jest bonusowa, bo tak została nazwana przez graczy. Czyli tak naprawdę światów jest 11 + jeden, który odblokowujemy po spełnieniu wymogów. Bonusowość jest w tym przypadku jedynie skrótem myślowym. co to ma do całej gry ? Sporo, biorąc pod uwagę, że stanowią 1/3 poziomów? Edytowane 20 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 No i jeszcze to, że po 8 światach są creditsy. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 stycznia 2014 Opublikowano 20 stycznia 2014 Creditsy oddzielają prawdziwych mężczyzn od KOMODO. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Kuźwa nie mogę tu wchodzić bo ciśnienie rośnie i chcica na WiiU!!! Och te screeny. Dawać jeszcze parę gier dobrych na to a w międzyczasie poogrywam zaległości ps3/360 Cytuj
Xord 50 Opublikowano 25 stycznia 2014 Opublikowano 25 stycznia 2014 (edytowane) Gram od jakiegoś już czasu nie doszedłem za daleko ale cisnę w światach od razu 100% i... miód. Pierwszy świat wymasterowany ale tylko Mario na chwile obecną. Sam nie wiem co powiedzieć ale tu jest 110% cukru w cukrze tyle oddaje sprawę PS> Gram powoli i cały czas masteruje plansze jestem w 4-2 i mam na koncie 72 gwiazdki Etapy z Toadem powinny zostać osobną grą świetne dające do myślenia. Mało jeszcze widziałem ale jest obłędnie kto niepewny niech bierze nie ma lepszej platformówki obecnie:)) PS2: Makabra skąd N ma tych lvl designerów do Mariana Przednie patenty miód i orzeszki. PS3: OMFG jestem w ostatnim świecie ale nie specjalnym i pomysły na plansze i wykonanie to mistrzostwo świata pomysłowość i adaptacja na najwyższym poziomie by nie powiedzieć że nikt już tego nie przebije. PS4: Tak wiem tylko ja giercuję w tą zacną odsłonę mojego bohatera dzieciństwa jakim jest wąsaty hydraulik Mario a co ja chciałem a no właśnie ukończyłem podstawowe światy choć jeszcze 100% w nich wszystkich nie mam to jednak po napisach końcowych i tym co zobaczyłem w bonusowym świecie to daje spokojnie 10 dla mnie najlepszy Mario 3d ever Edytowane 7 lutego 2014 przez Xord Cytuj
saptis 620 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Troche glupio, ze w tej grze jest odliczanie czasu pozostalego do ukonczenia levelu - nie wiem po co to dali, przeciez w takim platformerze nie powinno byc zadnego odliczania. Zawsze lubie zwiedzac levele, wszystko zbierac, a nie patrzec na czas i biec szybko do wyjscia. Da sie w miare normalnie wszystko pozbierac i poszukac czy trzeba sie pilnowac i zerkac na pozostaly czas ? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 W normalnych levelach jak masz pełny czas to spokojnie można zwiedzać i szukać gwiazdek oraz naklejek (naprawdę trzeba się postarać aby zabrakło czasu). dodatkowo nastaw się, że to wymaksowania i tak trzeba powtarzać dane levele więc czasu jest naprawdę ok. Co innego plansze, że od razu masz np 30 sek i musisz lecieć na pałę i szukać dodatkowego czasu. Co do czasu to on był praktycznie zawsze obecny w klasycznych odsłonach oraz w Landach i Worldach. Naprawdę radzę nie zwracać praktycznie uwagi na ten czas i zobaczysz, że nie będzie przeszkadzał. 1 Cytuj
Xord 50 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Jak wyżej upływ czasu nie przeszkadza. Za to kolekcjonowanie gwiazdek to sama przyjemność a jest ich uhuhu. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Co innego plansze, że od razu masz np 30 sek i musisz lecieć na pałę i szukać dodatkowego czasu. Należy dodać, że takie poziomy są bardzo ciekawe. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 (edytowane) Co innego plansze, że od razu masz np 30 sek i musisz lecieć na pałę i szukać dodatkowego czasu. Należy dodać, że takie poziomy są bardzo ciekawe. No ba. Zresztą jak każdy w tej grze. Edytowane 10 lutego 2014 przez balon Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 Co się stanie jak mi się skończą "Marieki"? Będę musiał zaczynać całą grę od nowa? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 (edytowane) Nic się nie stanie. Życia są bo są i żadnych kar za wyzerowanie nie ma. Tylko tyle, że jeżeli dotarłeś w planszy do punktu kontrolnego, to po definitywnym gamę over, poziom zaczynasz od nowa. Edytowane 22 kwietnia 2014 przez ragus Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 22 kwietnia 2014 Opublikowano 22 kwietnia 2014 (edytowane) Na razie długo nie pograłem, ale giera jest wyczesana Coś zupełnie od większości produkcji. Chociaż z początku trochę dziko się gra na padlecie. Coś mi mówi, że tak jak nie lubię masterować gier, tak tu chyba będę szukał wszystkich gwiazdek Generalnie gra jest świetnie wyważona - poszczególne "podlevele" nie są za długie przez co nie nie nużą i cały czas dzieje się coś nowego. Edytowane 23 kwietnia 2014 przez DonSterydo Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Czy tylko mnie denerwuje, że biegania nie ma pod jednym ze spustów? Bieganie i skakanie jednocześnie to jakiś koszmar - chyba, że o czymś nie wiem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Przeciez w Marianach zawsze tak bylo, ze przycisk biegu byl obok skoku. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Mi to kompletnie nie przeszkadza. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 Czy tylko mnie denerwuje, że biegania nie ma pod jednym ze spustów? Bieganie i skakanie jednocześnie to jakiś koszmar - chyba, że o czymś nie wiem. Trzymasz kciukiem Y i B i tyle. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 24 kwietnia 2014 Opublikowano 24 kwietnia 2014 No tak robię bo inaczej się nie da, ale mało wygodne takie rozwiązanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi