Daffy 10 628 Opublikowano 7 stycznia 2023 Opublikowano 7 stycznia 2023 Wiadomo że rzecz gustu. To nie jest słaba gra przecież, po prostu dla mnie najsłabszy z 3d z jakich grałem, nikogo do swojej racji przekonywać nie zamierzam. Co do kolejnego pełnoprawnego Mariana to daj boże by coś wypuścili razem z filmem. Niby są plotki o jakiejś części 2d. Przecież ostatni pełnoprawny Marian 2d wyszedł 11 lat temu (jeśli makery traktujemy jako edytor), a 3d sześć lat temu. Szmat czasu okrutny. 1 Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Gram w to teraz no i poziomem Odyssey nie dorównuje. Klasyczny Marian z krótkimi i prostymi poziomami, dodatkowo mocne nastawienie na kocie przebranie to mocna gejoza. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 8 stycznia 2023 Opublikowano 8 stycznia 2023 Oj przypomnieliście mi Bowsers Fury... Jeśli się dowiem, że nowy, pełnoprawny Marian pójdzie w tym kierunku to kupuję na premierę. Nawet jak trzeba będzie kupić do tego następcę Switcha. Przecież ten open world w wykonaniu Mario ma potencjał żeby przebić open world z Zeldy BotW. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 13 stycznia 2023 Opublikowano 13 stycznia 2023 W dniu 6.09.2017 o 14:32, sprite napisał: 7h grania non stop zajęło mi przejście Champion's Road. Hardcore w najczystszej postaci. Ostatnia sekwencja najtrudniejsza. Do dziś pamiętam tę satysfakcję po przejściu, coś pięknego Mnie zajęło krócej 1 1 1 Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 2 października 2023 Opublikowano 2 października 2023 2 skrajnie różne gry na jednym kartridżu: 3D World - generyczne, powtarzalne, na maksa nudne Mario. Gdy przychodziło mi grać kolejny raz copy-paste rundę z tym samym pociągiem czy innym badziewiem to zbierało mi się na wymioty. 3 gwiazdki, naklejka i tak w kółko. Z zasady staram się kończyć rozpoczęte gry i gdy już myślałem, że mam to za sobą to wjechał jeszcze jeden endgamowy świat - a jakże, z bliźniaczyni poziomami i bossami. Zmęczę, choć słabizna, a w co-opie nie jest wcale lepiej. Ogólnie te odsłony 2D/2.5D mi jakoś nie siadają, Super Mario U Deluxe coś tam było jeszcze gorsze. Liczę, że Wonder przełamie tę passę. Bowser Fury - krótkie, ale wspaniałe doświadczenie. Otwarty świat wyszedł znakomicie, z przyjemnością odpalałem Switcha na parę minut żeby odblokować kolejnego kota. Patent z najazdami Bowsera i presją jaka z tego wynika - miód. Różnorodnie i pomysłowo, czuć w tym równie dobre Mario Odyssey i chciałbym żeby kolejny Marian w 3D kontynuował ten trend. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi