Opublikowano 11 czerwca 201311 l http://i.imgur.com/8s3G9Q1.jpg UPDATE 03/09/2020 Zapowiedziano Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch, premiera 12.02.2021
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Dla mnie słabo to wygląda,Nintendo nie ma pomysłu na tego Mariana i nie wydaje mi się żeby ten tytuł pobił SMGalaxy1&2 a nawet SM3DLANDa z 3DS'a.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Takiego mariana to bym widział na 3DS'ie. Od "dużej" odsłony oczekiwałbym czegoś innego. Oczywiście zagram, bo gra na pewno będzie miodna, ale troche jestem rozczarowany.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Wszystko pewnie przez ten dupny multiplayer.... =/ Mogli to zostawić w wersji 2d, a 3D zostawić na solo.Srsly, miałem spore oczekiwania, wyobraźnia działała ostro... nowa konsola, która dzięki większej mocy pozowli wnieść mariana na nowy poziom... a tu takie coś =/
Opublikowano 16 czerwca 201311 l Autor a ja widze różowo do tego premiera w swięta idealna na wspólne rodzinne kanapy
Opublikowano 1 października 201311 l Wyglada jak mario z 3ds'a Nie przejmuj się, każdemu zdarza się napisać niemądry post.
Opublikowano 1 października 201311 l Przyznam, że pier.doliłem tak samo, ale ten nowy trailer mnie zniszczył i przepraszam wszystkich za to, że byłem w stanie olewać tą grę.
Opublikowano 1 października 201311 l Grałbym jak ja pierdzielę. Niech ta konsolka się rozkręci wreszcie, bo takie szpile jak najbardziej zachęcają do kupna.
Opublikowano 7 października 201311 l Wygląda bardzo fajnie, może dzięki takim grom jak te Mario, Zelda WW HD sprzedaż WiiU się rozkręci bo szkoda by było, żeby sprzęt okazał się sprzedażowym niewypałem. A gdzieś tam jeszcze majaczy X od Monolith i Bayonetta2.
Opublikowano 7 października 201311 l Myślę że się rozkręci, chociaż nie pobije super wyniku Wii. Strasznie mnie ciekawi następna stacjonarka Nintendo. Będę szli w zaparte czy w końcu stworzą potężnego HD potwora. A co do Mario 3D World to biorę na premierę i będę szarpał jak opętany! Piekielnie mi się podoba ten rodzaj Mario.
Opublikowano 7 października 201311 l Dla mnie to Mario 3D Land na sterydach. Pełna odtwórczość. Oczywiście biorę day1, ale od Nintendo wymagam zdecydowanie czegoś więcej niż tylko miodu w platformówce z Marianem
Opublikowano 5 listopada 201311 l Właśnie sobie zdałem sprawę, że dostanie tej gry w Polsce będzie bardziej trudne niż gierki na 3DSa.
Opublikowano 5 listopada 201311 l W Ultimie nie mają, ale zawsze zostaje Allegro. Myślę że nie będzie problemu z dostaniem tego hiciora.
Opublikowano 5 listopada 201311 l Na Allegro jest jedna aukcja, i to używką, co dziwne przed premierą.
Opublikowano 5 listopada 201311 l Pewnie błąd. Ten sklep powinien jeszcze wystawić aukcję przed premierą. http://allegro.pl/super-mario-3d-world-wii-u-best-play-i3648955903.html
Opublikowano 5 listopada 201311 l Z preorderami na Allegro to jest tak, że wystawiają coś co dostaną kilka dni po premierze i dopiero potem to wyślą do klienta. Z U przynajmniej na premierę dochodziło. Liczyłem, że zamówię sobie razem z The Legend of Zelda A Link Between Worlds
Opublikowano 10 listopada 201311 l ptaszki ćwierkają, że po przejściu 8 światów, czeka nas niespodzianka w stylu 3DLand huehuehuehue <zaciera rączki> http://www.youtube.com/watch?v=9XyD--GJMf8#t=79 nowy materiał. obejrzałem minutę,bo nie chcę sobie psuć niespodzianki (a jest co psuć) Edytowane 10 listopada 201311 l przez ragus
Opublikowano 15 listopada 201311 l 9,6/10 od IGN. Recenzent rozpływa się nad grafiką, designem poziomów i niesamowicie rajcującym gameplayem. Jedyny minus, to podobno kamera podczas gdy gra się w 4 osoby, bo potrafi się zagubić. HNGHHHHHHHHHHHHHH, KU.RWA I CO BRAĆ NA PREMIERĘ? TO CZY NOWĄ ZELDĘ?
Opublikowano 15 listopada 201311 l http://vimeo.com/79442916 Tutaj recenzja, która wyciekła. Boże, cudowne.