Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Od czasow pierwszego Mariana na NES'a tak jest. Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez saptis
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l No i co z tego? Dziwię się, że biegu nie dali pod spust, sterowanie byłoby wtedy o wiele bardziej precyzyjne.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l to wymyslilo nintendo ,a jak wymyslilo nintendo to jest swiete i swietne - pamietaj o tym
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Nie chodzi o to - po prostu od zawsze tak jest i kto wczesniej gral w jakies Mariany czy Donkey Kongi to sie do tego przyzwyczail. Jesli ktos nie gral to przegapil bardzo duzo dobrych gier.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l No i co z tego? Dziwię się, że biegu nie dali pod spust, sterowanie byłoby wtedy o wiele bardziej precyzyjne. Sterowanie jest bardzo precyzyjne, przecież jest tylko 8 kierunków, w których Mario się może poruszać. Przy końcowych poziomach będziesz dziękował za przycisk biegania, uwierz mi . to wymyslilo nintendo ,a jak wymyslilo nintendo to jest swiete i swietne - pamietaj o tym No fajnie, popisałeś się, mam nadzieję, że jesteś z siebie dumny. Nie grałeś, nie oceniaj. Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez ragus
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l Ficuś, proszę, jak nie masz nic merytorycznego do dodania w tej dyskusji to może się jednak nie udzielaj. To nie Console Wars.
Opublikowano 24 kwietnia 201410 l alez ja gralem w mariany i stare donkey kongi, wiem co to przycisk odpowiedzialny zabieg smieje sie po prostu bo mi to tez nigdy nie przeszkadzalo - kwestia treningu nintendomaniaki spokojnie :) peace and love Edytowane 24 kwietnia 201410 l przez Ficuś
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Co za tytuł kopalnia pomysłów każdy świat. Jestem w bonusowych światach ale jest ogień .
Opublikowano 3 maja 201410 l Ale co czasami jest hardcore, szczególnie w dodatkowych światach z tymi gwiazdkami to głowa moja...
Opublikowano 3 czerwca 201410 l Stało się, zbieram gwiazdki do skończenia pierwszego bonusowego świata (mam 208, a potrzeba 210). Bez jutuba się nie obejdzie, heh. Ile jest tych bonusowych światów i czy żeby zaliczyć wszystkie muszę mieć max gwiazdek?
Opublikowano 5 października 201410 l kurde przed ostatni swiat daje mi ostro w kosc pod wzgledem zbierania gwazdek i juz na pierwszej planszy tego gwiezdnego swiata mam z tym duzy problem:/ Edit: swiat gwiazdki ogarniety caly, z lekka pomoca yputuba przy gwiazdkach, teraz grzybowy zwalczam:) Edytowane 9 października 201410 l przez polson
Opublikowano 13 listopada 201410 l Mam już 271 gwiazdek i jest coraz trudniej to już nie przelewki teraz zaczyna się coś mi świta że spotkam starego znajomego z SMG2 (cosmic Mario) wkrótce. Jednak 5 połyskujących gwiazdek nie będę miał kilka razy posiłkowałem się liściem złotym bo nie jestem taki kozak SMG 2 tylko 72 zdobyłem i ukończyłem. Brakuje mi skilla niekiedy SMG 1 był łatwy. PS: Ten speedrun w FBF majstersztyk poezja aż żal nie wykonać szczególnie Toadem poszedł mi łatwo szybki maluch. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Xord
Opublikowano 15 grudnia 201410 l Czy na planszach, które nie wymagają Gamepada, można grać przy użyciu 4 Wii Remote'ów?
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Kto się podzieli save z Mario 3d World? Robiłem pożadki aby wmiścić demo Bayo i nie chcący usunąłem, a teraz w Toadzie by się przydał.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Czy w tej grze da się grać pro controlerem? Zastanawiam się czy nie dokupić jak będę robił zamówienie...
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Czy w tej grze da się grać pro controlerem? Zastanawiam się czy nie dokupić jak będę robił zamówienie... Da się Ale levele z Toadem działają tylko na padlecie
Opublikowano 3 stycznia 201510 l Pierwszy świat zaliczony na 100%. Co mogę rzec. Nawet żonka zaliczyła jeden z poziomów z bananem na twarzy. (bez skojarzeń gejuchy:p) Tytuł typu, siadasz i grasz. Kiedy ostatnio tak miałem? na PSX. Czysty fun i eksploracja leveli i światów które za każdym razem są zupełnie inne. Świetne i już ostrzę zęby na 2 części Galaxy.