Skocz do zawartości

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Featured Replies

Opublikowano

Wow, jesteś jedynym mi znanym człowiekiem który lubi podwodne levele w mario :P Każdego znajomego którego pytałem ,zawsze ich nie cierpiał ^_^

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 81,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja też- od 2013 roku.

• Nie no mój mały rozjebał systemwmówił żonie że chciałem na urodziny super mario 3d world, dziś przynieśli, bo chyba premiera, uroczyście mi wręczył po czym zajebał i poszedł grać, normalnie jestem dum

• Włączyłem wreszcie.   Uczucia nadal mieszane, gra oczywiście jest zaje'bista, ale jednak nadal też jest to typ Mariana, który mi niezbyt pasuje. To się nie zmieniło.   Kilka zmian

Opublikowano

Te kur.wa meduzy wyskakujace z krzokow to napier.dalalbym maczetami. :[

Opublikowano

Ale w 3D World te etapy wodne były już świetne. Z resztą były też na wodzie a nie tylko pod

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o te etapy gdzie woda/plaża jest motywem przewodnim, niekoniecznie akcja odbywa się pod wodą :) Chłonę wtedy klimat, genialna muzyczka, śliczna woda na Nintendo :) 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy za zbieranie gwiazdeczek coś odblokuje? Jakieś bonusowe levele czy cuś.

Opublikowano

Dostęp do leveli generalnie. Bonusowe levele równieżbędziesz miał

Opublikowano

Czy za zbieranie gwiazdeczek coś odblokuje? Jakieś bonusowe levele czy cuś.

zbieraj wszystkie, nie zadawaj pytań. będzie dobrze.

Opublikowano

Jestem na 7 świecie i wszystkie pozbierane :obama:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Druga, po SMS trójwymiarowa gra z Marianem, której nie chce mi się masterować. Oby na NX Nintendo zrobiło Mariana na poziomie SM64 i Galaxy, bo ten z WiiU jest po prostu średni. Gorszy nawet niż SMS

Opublikowano

Cudowna gra, wymasterowana na 100% :cool:

Opublikowano

Cudowna gra, wymasterowana na 100% :cool:

same here, o klase nizsza od galaxy 1 i 2 ale nadal swietna :cool: 

Opublikowano

Wymasterowana głównie z zasady i nudów. Daleko w tyle za SMG1 i 2 ale dobry szpil (choć do DKC:TF się również nie umywa). 

Opublikowano

Nie umywa się też do Rayman Legends. SM64 i obydwa Galaktyczne Mariany to najlepsze gry ever, nie tylko w swoich kategoriach. SM3DWorld nawet w swojej kategorii najlepsze nie jest. Przegrywa właśnie z wymienionymi, a i Ori czy reebot Ratcheta ciekawsze są. SMS też w swoim czasie przegrywał z Jakami, Ratchetami czy Sly. No cóż, trójwymiarowe Mariany to sinusoida, więc teraz czas na zwyżkę :)

Opublikowano

Rozumiem twierdzenie, że 3D World jest gorsze niż Galaxy czy 64, ale od Ori, Ratcheta czy Tropical Freeze ? Serio?

Opublikowano

Te gry mają swoją tożsamość i są opracowane jako gry na konsole stacjonarne, a nie ulepszoną grą ze starego handhelda. Ulepszoną graficznie, bo gameplayowo jest identycznie jak na 3DS. I o ile na 3DS wymaksowałem, tak granie w gry z 3DSa na stacjonarce jest dla mnie dziwaczne

Opublikowano

Z dziećmi na przykład. Nie zmienia to faktu, że to handheldowa gra z kilkominutowymi planszami kompletnie nie powiązanymi ze sobą. Brak jej spójności, pomysłu na grę jako całość. Wszystkie dotychczasowe trójwymiarowe gry z Marianem są kompletne (nie wiem czy wiesz o co mi chodzi), ta część to taka arcadówka, NSMB z inną kamerą. Zupełnie nie tego oczekuję po tego typu grach

Opublikowano

No z tym Ratchetem to pojechałeś, zestawiac strzelanke z platformerem

Opublikowano

Pierwszy Ratchet to strzelanka? Grałeś w ogóle?

Opublikowano

No gdyby nie grał to bym się nie wypowiadał. Tak Ratchet and Clank to strzelanka z elementami platformowymi.

Opublikowano

A Rayman Legends to beat'em'up z elementami platformowymi, nie? W końcu bijesz opponentów piąchą. Ratchety z części na część zmieniały proporcje strzelania i skakania, ale akurat w jedynce skakania jest o wiele więcej niż strzelania. Zagraj w jedynkę, bo chyba zapomniałeś i patrzysz na grę przez pryzmat późniejszych części

Opublikowano

Koleś grałem w tym roku w remake. I jeśli to jest platformówka wg ciebie to chyba słabo się znasz na grach. Nie wiem puść sobie może gameplay jak nie pamiętasz, ale generalnie tam głownie chodzisz i strzelasz. Nie ma ani jednej sekcji w której skakanie po platformach stanowi wyzwanie a to jest chyba esencja gry platformowej. Cziasz? Skakanie po platformach.