Opublikowano 12 stycznia 20214 l Bowser’s Fury ma vibe Odyssey. 3D World też było świetne, chętnie przejdę trzeci raz. Póki co dla mnie to najważniejsza premiera pierwszej części roku na jakikolwiek sprzęt
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Temat założony w 2013. Tak długo robili grę czy znowu wydają to samo?
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Wezmę Na premierę bo mi Wii U nie obsługuje płyty z 3dworld przez firmware i nigdy nie dane mi było zagrać.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Standardowo to samo plus DLC. Przy następcy Switcha będą mieć trudniej,WiiU nikt nie widział to można klepać te porty.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Ten styl graficzny z 3D World jest dużo fajniejszy od tego z Odyssey.
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Prezentuje się ładnie. Na szczęście moje przewidywania, że rozszerzenie będzie opierało się na sieciowej rozgrywce się nie ziściły. Wygląda więc, że to dodatkowy świat. Ciekawe jak dużo to nowej zawartości. I czy da się tutaj grać w co-op'ie, bo 3D World był stworzony do kanapowej kooperacji, w singlu bawił troszkę mniej.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Jeszcze Zeldy No bo chyba Nintendo Land, paper Mario czy Star Foxa nie będą portować xd
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Cytat The 9 games are: Star Fox Zero Fatal Frame: Maiden of Black Water The Legend of Zelda: Wind Waker HD Wii Fit U Art Academy Atelier Nintendo Land Game & Wario The Legend of Zelda: Twilight Princess HD Xenoblade Chronicles X XSX, Zeldy i Fatal Frame spoczko. Co do "dodatku" - coś czuję, że to na max 2h będzie.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Dobrze zrozumiałem? Ten dodatek nie będzie miał kooperacji jak 3D World? Tylko jak Odyssey albo Galaxy - drugi gracz tylko asystuje?
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Cytat Bowser has been tainted by a mysterious black goop, which turns him into Fury Bowser.- The shell that we see Bowser trapped in is called the Fury Sun.- The Fury Sun will always rise up near the island you're on.- Weather will change, which indicates how much time you have until the Fury Sun emerges.- If you’ve collected five Cat Shines on an island, you can activate the Giga Bell.- This is what transforms Mario into Giga Cat Mario.- Defeat Fury Bowser and he'll be sent flying back into the water, which unlocks new islands for you to explore.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l Ciekawie zapowiada się ten dodatek - w sam raz żeby grę kupić, ograć dodatek i sprzedać z 20-30 złociszową stratą. No chyba, ze trzeba będzie ograć podstawkę, a żeby się do niego dostać, ale tu to już Nintendo przegra w huja. Edytowane 22 stycznia 20214 l przez kazuyoshi
Opublikowano 23 stycznia 20214 l Jakie rozważania o grze, która ma normalne zapowiedzi podawane wszędzie przez producenta. Bowser's Fury będzie osobną opcją w menu. Co-op będzie, teraz także online.
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Ale ten gameplay robi, Mario nie ma chwili wytchnienia - napiernicza jak nakręcony i cały czas coś uruchamia, rozpiernicza, przeskakuje, podnosi, przenosi, odkrywa, zdobywa. Kurna już grając w Super mario 3d world - wersja na wii u, wiedziałem że mam do czynienia z najlepszym Mario jaki powstał. Wyobrażałem sobie wtedy kontynuacje w pełnym 3d, którą teraz po części urzeczywistnił ten dodatek. Jezusie Super mario 3d world 2 robiony na tym patencie będzie sztosem nie do zatrzymania, 5-7 różnych tematycznie otwartych wysp - trawka, pustynia jaskinie itp itd, które zdobywamy po kawałku jak w tym dodatku i sztosiwo gwarantowane - ale wróćmy do dodatku. Kurła jak tu wszystko pięknie się zazębia - znajdujesz się w pobliżu zadania i w lewym rogu pojawia się jego nazwa, zdobywasz gwiazdkę i lecisz dalej bez żadnych przestojów, no kurna pięknie pięknie. A jak to wygląda, przecie taki Odyssey może się schować od razu z marszu z tym swoim pustawym wystrojem. W mordę Super Mario 3d world i tak był już najładniejszym Marianem wszechczasów, któremu nawet Odyseja nie podskoczyła, ale co się od jania pawala w Bowsers Fury przechodzi ludzkie pojęcie. Ten dobór kolorów, te typowo mariowe gadżety i wystrój, o luju jest dobrze, a przyjemność sprawia samo patrzenie jak to wszystko się rusza, a co dopiero będzie gdy kartridż załadujemy w konsole, a pad trafi w nasze łapy - banan z mordy pewno nie zniknie Wiadomo jednak, że trzeba będzie to samemu ograć i wydać wyrok, ale no kurna jest dobrze naprawdę pobudza to wszystko wyobraźnie i pozwala sadzić, że będzie to naprawdę coś dobrego, coś, co nie przeminie nam z łbów tak szybko ja wspomnienia z większości dotychczasowych hiciorow, które nintendo nam serwowało. Wiadomo to tylko dodatek, ale coś czuje, że będzie o nim głośno. Edytowane 27 stycznia 20214 l przez kazuyoshi
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Osobiście uwielbiam Odyssey, ale 3D World też był fantastyczny, a dodatek zapowiada się fenomenalnie !
Opublikowano 28 stycznia 20214 l Prawda to, że gra lata w 30 klatkach? XD Edit: Cytat specs: SM3DW 1080p docked, BF 720p docked | SM3DW+BF 60fps docked, SM3DW 60fps handheld but BF 30fps handheld