Opublikowano 28 stycznia 20214 l 23 godziny temu, kazuyoshi napisał: Super Mario 3D World 2 robiony na tym patencie będzie sztosem nie do zatrzymania Niestety to jedna z największych bolączek Switcha - porty starych gier zamiast ich nowych kontynuacji. Spodziewałem się, że na najnowszej konsoli będę ogrywał najnowsze Mario Kart 9 (w tym roku minie 7 lat od pojawienia się ostatniej odsłony), czy New Super Mario Bros 5 (9 lat). Nowe gry jak Pikmin 4 (8 lat), Donkey Kong Country 6 (7 lat), czy właśnie Super Mario 3D World 2 (8 lat) wydawały się równie realne jak Super Smash Bros 5 (minęły 4 lata od ostatniej odsłony gdy się pojawił), Splatoon 2 (2 lata), czy taki Yoshi 8 (4 lata). Dodatek do SM3DW dobitnie pokazuje, że sequele miały szansę dorównać lub nawet przebić swoich poprzedników. No ale tego najprawdopodobniej dowiemy się dopiero na następnej konsolce (Gdybym szybciej wpadł na oryginalną japońską nazwę dodatku - "Fury World" - nie miałbym wątpliwości, że chodzi o nowy dodatkowy świat.) Edytowane 28 stycznia 20214 l przez Damk
Opublikowano 31 stycznia 20214 l Wiadomo już na ile godzin bedzie to "dlc" Fury World? Swego czasu Mariana ograłem na Wii U i jakoś nie uśmiecha mi się wydawać 2 bomby na to samo.
Opublikowano 1 lutego 20214 l Warto brać tego Mariana jeżeli myśli się tylko o grze dla jednego gracza? Nie interesuje mnie totalnie tryb kooperacji a z tego co widzialem to na to głównie jest nastawiona ta gra (chyba że się mylę). Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 lutego 20214 l Większość ludzi gra w to samemu i się jara. To normalna gra. Fakt, widać cały czas, że była robiona jako kompromis solo/multi - w tym, jak zrobione są plansze, jak... duże jest wszystko, jak ustawiona jest kamera, jakie tempo i interakcja. Jak dla mnie jest to wada (zaznaczmy że w wersji Switch zmieniono ewidentnie trochę rzeczy, m.in. nasze postaci poruszają się DUŻO szybciej i zmieniono kilka ruchów, zmieniono w różnych momentach kamerę itd. - niemniej to raczej detale). Ale jest dużo lepiej niż w serii New Super Mario Bros. pod tym względem. Mimo wszystko granie samemu na TV jest w pełni spoko i według niektórych jest to nawet najlepsze Mario. Jest to chyba nadal najbogatsza w pomysłową akcję gra AAA wydana pomiędzy Mario Galaxy i Mario Odyssey. W porównaniu do Odyssey musi być odświeżająco liniowa, szybka i intensywna. Odyssey dało nam pierwsze wymagające platformowanie jakoś po 30 godzinach gry, tutaj to jest prędzej po 3 godzinach (w tym tempie poruszania grę da się pewnie przejść w 10, chociaż sekretów i detali jest chyba więcej niż w jakiejkolwiek liniowej grze akcji). To są trochę dwie gry w jednym, ale ta solo jest pełnoprawna.
Opublikowano 1 lutego 20214 l Ja przeszedłem dwa razy solo i stawiam tę grę w top 20 ulubionych gier i w top 3 gier z Mario. W coopie grałem tylko kilka plansz i bawiłem się znakomicie, ale moi znajomi wolą grać w Mario 2D
Opublikowano 1 lutego 20214 l Ja ograłem calutką grę w multi (4 graczy), ale z ciekawości jeden świat ograłem solo. I uważam, że ta gra to przede wszystkim kooperacyjny trójwymiarowy Mario, z możliwością bezproblemowego grania w pojedynkę. W obu trybach gra się wyśmienicie, ale są to jednak dwa różne doświadczenia.
Opublikowano 10 lutego 20214 l https://www.metacritic.com/game/switch/super-mario-3d-world-+-bowsers-fury?ref=hp Mamy kolejny hit, hihi
Opublikowano 10 lutego 20214 l 32 minuty temu, Rozi napisał: https://www.metacritic.com/game/switch/super-mario-3d-world-+-bowsers-fury?ref=hp Mamy kolejny hit, hihi Jedziesz po bandzie. Zaraz wpadnie kolega na "K" i wyjaśni ten tytuł.
Opublikowano 10 lutego 20214 l 29 minut temu, giger_andrus napisał: Jedziesz po bandzie. Zaraz wpadnie kolega na "K" i wyjaśni ten tytuł. A co tu wyjaśniać - jeden z najlepszych Marianów jaki powstał, jak nie najlepszy. Ogrywałem premierowo na wii u i zabawa była przednia, czułem się jak dzieciak zapitalając wąsatym hydraulikiem przez te świetne skonstruowane levele. A w porciku na switcha dostajemy jeszcze dopasiony dodatek, który dopełni i tak już świetną grę. Także gra zarezerwowana, będzie grane
Opublikowano 10 lutego 20214 l Też czekam. Wersja ze steelbookiem podobno. Do czego to doszło, że człowiek tak się jara portem XD. Ostatnio w ogóle jakoś lekką ręką wydaję kasę na gry na Switcha których bym nie kupił na Ps4. Monster boy, hollow knight, Ori 1+2... No ale uwielbiam na nim grać...
Opublikowano 12 lutego 20214 l Bardzo limitowana edycja Switcha "Mario red and blue" to, jak się okazuje, głównie po prostu red, z niebieskimi trzymakami. Nintendo of Europe na Twitterze: „This Mario Red & Blue Edition #NintendoSwitch will be available in stores starting 12/02. Let’s-a go! #SuperMario35 https://t.co/hdXycrYomt” / Twitter
Opublikowano 12 lutego 20214 l Do mnie przyszła paczka z konsole i gry, piękny steelbook, naklejki i magnesy w gratisie
Opublikowano 12 lutego 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie no mój mały rozjebał systemwmówił żonie że chciałem na urodziny super mario 3d world, dziś przynieśli, bo chyba premiera, uroczyście mi wręczył po czym zajebał i poszedł grać, normalnie jestem dumny
Opublikowano 12 lutego 20214 l Gra wyładowała i zaraz będzie ogrywane. Edytowane 12 lutego 20214 l przez kazuyoshi
Opublikowano 12 lutego 20214 l no jareczku posta zedytowłem bo jednak co mnie to obchodzi - świata ludzkiego nie zmienisz jak był osrany tak dalej będzie, a nawet gorzej. Edytowane 12 lutego 20214 l przez kazuyoshi