Janush 224 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 (edytowane) Szukam dobrego telewizora, który ma jak najmniejszy input lag. Chciałbym, żeby miał 40-42 cale. 3D mnie nie interesuje (jeśli jest to spoko, jeżeli cena ma być niższa i ma nie być 3D to super). Dobrze by było, gdyby posiadał też dodatkowe bajery typu odczytywanie z pendrive filmów i odtwarzanie ich razem z napisami (2 oddzielne pliki, film i plik tekstowy z napisami). Kwota jaką mogę przeznaczyć to około 2500zł (jeżeli będzie kosztował 2800zł, ale będzie naprawdę nieporównywalnie lepszy to, już się poświęcę). Proszę o pomoc ! Telewizory, które mam obecnie na oku: Panasonic TX-L42ET60E (przekracza trochę moją kwotę, ale podobno jest świetny) LG 42LM640S (w salonie mam telewizor LG i ma spory input lag, kiepsko się na nim gra w multi, więc nie jestem przekonany do tej firmy) Sony KDL-42W655A (telewizor fajny, ale jest to już dosyć stary model, a nowy kosztuje o wieele za dużo) Edytowane 12 czerwca 2013 przez terror Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Podbijam, Jaki lag jest dla Ciebie akceptowalny? 30 ms 50 ms? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 Pój 5 letni Panasonic 42PV80 ma lag w grach które chodzą w 30 fps na poziomie 32ms, gra która chodzi w 60fps odpowiednio 16ms . Obecnie w telewizoraj Lag waha się w granicach od 32 do 80ms choć zdarzają się orły z 120ms Cytuj
Janush 224 Opublikowano 15 czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) W sumie to nie wiem, jaki lag jest u mnie akceptowalny Mogę go zmierzyć jakimś programem w moim obecnym telewizorze (taki, jaki jest na nim jest ok) ? Po dwóch dniach poszukiwań znalazłem jeszcze jeden model, który na 99% kupię. http://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/sony-kdl-40hx750.bhtml Wszyscy go zachwalają i mówią, że jest świetny do gier. Myślę, że będzie to dobry wybór Co wy o nim sądzicie ? Edytowane 15 czerwca 2013 przez terror Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi