lookazh 0 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Cześć. Aktualnie przebywam w Japonii. Byłem na Akihabarze, dostałem oczopląsu, planuję zaopatrzyć się tam w jakiś sprzęt do grania i gry. Może ktoś zorientowany w tym rynku powiedzieć, co warto kupić? Chodzi mi w szczególności o gry, chętnie wezmę coś dziwacznego, typowo japońskiego, ale nie wiem za bardzo, czego szukać. Może też coś z mang/anime? Może ktoś zna jakieś fajne miejscówki w Tokyo i okolicach? Może jakieś sklepy z używanymi płytami CD? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 ale chcesz kupic zeby kupic i mieć, czy kupic, zeby sprzedac w eu i zarobic złoto? Cytuj
Dante 451 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 Poszukam mapki Akihabary z zaznaczonymi najlepszymi punktami z gierkami i innymi bzdetami. Przydatna rzecz bo miałem pozaznaczane konsolami gdzie co warto kupować. Możesz nakupować gierek na starsze systemy plus ewentualnie ekskluzywne pierdoły i peryferia w stylu bajeranckich kontrolerów z dziewczynkami z anime. Bierz to co Cię interesuje i się przyda a nie będzie leżało gdzieś w garażu. Cytuj
lookazh 0 Opublikowano 15 czerwca 2013 Autor Opublikowano 15 czerwca 2013 Nie chcę kupować na sprzedaż, zupełnie nie interesuje mnie wypychanie sobie torby fantami na Allegro, nie przyjechałem tu na saksy. Chodzi mi o konkretne dostępne tylko np. w Japonii tytuły, mogą być po japońsku, chcę w to grać i mieć z tego fun, choćby ze słownikiem Mapka bardzo by się przydała. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi