Lukas_AT 1 186 Opublikowano 17 czerwca 2020 Opublikowano 17 czerwca 2020 Niestety nie planuję zakupu 3DSa, więc w Returns nie zagram. Prędziej spoglądałem na SNESa Mini albo GameCube’a dla Retro. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 18 czerwca 2020 Opublikowano 18 czerwca 2020 Nie wiem, czy teraz się opłaca brać SNESa mini, skoro jest trochę gier z niego na Switcha. Ja czekam, aż w końcu dadzą trylogię DKya :). Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Najlepsza platformówka 2D obok Celeste i Shovel Knighta w jaką grałem Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Mówisz tak o prawie każdej grze, którą zakupiłeś na Switcha. Niedługo zaczniesz każdą od Ninny kupować jak Rayos Cytuj
Damk 98 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 4 godziny temu, Rozi napisał: Najlepsza platformówka 2D obok Celeste i Shovel Knighta w jaką grałem Tak, 2014 to był fajny roczek na WiiU: DKC Tropical Freeze, Mario Kart 8, Bayonetta2, Super Smash Bros, Hyrule Warriors. A do tego kilka fajnych indyków, z których najmilej wspominam Teslagrad i ShovelKnight. Kurczę, Switch nawet nie dostał własnej odsłony New Super Mario Bros, a ja liczyłem na nowego Donkey Konga... Cytuj
sprite 1 784 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Ja mocno liczę, że już trzaskają kontynuację na switcha 2/pro. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 (edytowane) 27 minut temu, Damk napisał: Kurczę, Switch nawet nie dostał własnej odsłony New Super Mario Bros, a ja liczyłem na nowego Donkey Konga... Jepać Mariany 2D, Mario 3D > 2D, może kiedyś były fajne, ale w tych nowszych nie podoba mi się nic, design, grafika. Mario 2D potrzebuje rewolucji. Donkego przyjmę z chęcią, może być 2D, ale jeczcze lepiej by było jakby ta seria doczekała się konkretnego 3D. Na miarę przejścia Metroida w 3D. Ło matko co ja bym za to oddał. Nawet 369zł. p.s. wiem, wiem małpa w 3D już była, całkiem niezła na N64. Edytowane 25 września 2020 przez zdrowywariat 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 a podoba wam się muzyka w tej części? bo mi bardzo Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 (edytowane) 7 minut temu, devilbot napisał: a podoba wam się muzyka w tej części? bo mi bardzo Muzyka w tej części > Returns. Ale w DKC2: Diddy's Kong Quest też miażdży suty. Ciężko powiedzieć, czy w TF jest lepsza. W każdym razie dla mnie najlepszymi częściami są Returns i DKC2, które będzie lada moment! Edytowane 25 września 2020 przez zdrowywariat 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 No didi kong quest to najlepsza muza jak dla mnie z gier ery 16bit obok streets of rage i lufi 2. 1 Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Wiesz ile razy włączałem, którąś z części, żeby tylko posłuchać muzy, bo wtedy jeczcze internet raczkował? Zresztą ilość coverów całej trylogii na youtube mówi sama za siebie! DKC2 jest już od środy? Przespałem, ale będzie granko! Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Dobra, ostatni boss mnie trochę zagiął, szczególnie ta faza z wyrzucaniem platform do góry, po weekendzie przyatakuję znowu. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 Pierwszy świat już cały zaliczony w DKC2, prawilnie na 43" TV, ta gra dalej daje radę, ten efekt 3D w statku pod wodą, kiedyś to musiało z kapci wyrywać Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 25 września 2020 Opublikowano 25 września 2020 5 godzin temu, devilbot napisał: No didi kong quest to najlepsza muza jak dla mnie z gier ery 16bit obok streets of rage i lufi 2. 2 Cytuj
Basior 1 081 Opublikowano 17 października 2020 Opublikowano 17 października 2020 W końcu skończyłem. Tylko jeden level K łyknąłem, resztę odpuszczam. Ale w pozostałych pozbierałem co się dało ze znajdziek. A część była mega męcząca. Ostatnie levele i zbieranie puzzli wymęczyło czasem, bo kilkadziesiąt powtórek i człowiek ma dość. Ale tak czy siak jedna z najlepszych platformówek. Mega fajne jak trzeba przed czymś uciekać, wszystko jest w ruchu. Albo levele, na których widac tylko kontur donkeya. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 17 października 2020 Opublikowano 17 października 2020 Zepnij się, bo świątynie w Tropical Freeze nie są aż tak trudne, a levele w 7 świecie naprawdę są fajne Cytuj
Czoperrr 5 075 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 On 9/25/2020 at 7:37 PM, Rozi said: Dobra, ostatni boss mnie trochę zagiął, szczególnie ta faza z wyrzucaniem platform do góry, po weekendzie przyatakuję znowu. Odświeżam temat. Właśnie ogrywam Tropical Freeze i zdążyłem już zauważyć, że poziomy są bardzo łatwe, ale bossowie potrafią napsuć krwi. Całe szczęście żyć jest kilkadziesiąt i ciągle ich liczba rośnie. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 42 minuty temu, Czoperrr napisał: Odświeżam temat. Właśnie ogrywam Tropical Freeze i zdążyłem już zauważyć, że poziomy są bardzo łatwe, ale bossowie potrafią napsuć krwi. Całe szczęście żyć jest kilkadziesiąt i ciągle ich liczba rośnie. Poziomy może trudne nie są, ale świątynie już tak i to najlepsze poziomy w grze 1 Cytuj
iluck85 2 878 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Przejście jest samo w sobie łatwe, ale wymaksowac ten tytuł na 100%, to już inna para kaloszy. Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 Wersja na switcha ma dodany poziom łatwy (zapomniałem jak to się nazywa) wybierając tego surfera. Na Wiiu tego nie było. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 4 listopada 2022 Opublikowano 4 listopada 2022 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Wersja na switcha ma dodany poziom łatwy (zapomniałem jak to się nazywa) wybierając tego surfera. Na Wiiu tego nie było. Funky Kong. Cytuj
Ken Adams 273 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Urocze są te animacje gdy małpki wyciągają rączki w locie po lianę, gdy ześlizgują się z górek albo gdy wystawiają łepki z beczek... Słodka gra dla dzieciaczków! NIE DKCTF buduje charakter. Po wielu trudach, zszarganych nerwach oraz niekulturalnych słowach wykrzykiwanych w stronę twórców, pykłem dziś na śniadanie sekretny świat Gdyby mnie ktoś zapytał, to nie wiem czy to jest dobra gierka, nie orientuję się Z jednej strony cudowne widoki, hipnotyzująca muzyka i sto plansz zaprojektowanych by zapierd*lać jak samolot A z drugiej niestety, okropne, ociężałe, nieintuicyjne sterowanie Lekkość, która stanowiła fundament trylogii DKC ze SNES w tej gierce nieobecna 2 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Najlepsza platformówka 2d nintendo. 1 Cytuj
Ukukuki 6 932 Opublikowano 25 lutego Opublikowano 25 lutego Aż dziwne ,że tyle lat bez nowego DK, seria zawsze trzymała wyższy poziom niż platformówki z Marianem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi