Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tak samo. Przy najbardziej optymistycznym scenariuszu, na który bardzo ciężko teraz pracuję, dostępny będę około 23 czerwca.

To jak mi nie podpasi to może ode mnie kupisz.

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Maiden
Opublikowano

Ja wezmę w czerwcu. 

Głupie pytanie: czy będę mógł grać na splicie pożyczając kumplom combo Wii lot & Chunckunck? (czy jakkolwiek się to zwie ;) )

Mam tę podstawową, białą wersję. 

Opublikowano

Ilości na razie są ale powoli się kończą, przed premierą gratisy będą do zamówień :)

Key jak tam z zamówieniami na MK8 stoicie, jak zamówię teraz to będę miał na premierę ? czy jakiś drugi sort ?

Gość ragus
Opublikowano

Ja wezmę w czerwcu. 

Głupie pytanie: czy będę mógł grać na splicie pożyczając kumplom combo Wii lot & Chunckunck? (czy jakkolwiek się to zwie ;) )

Oczywiście.

Opublikowano

Ilości na razie są ale powoli się kończą, przed premierą gratisy będą do zamówień :)

Key jak tam z zamówieniami na MK8 stoicie, jak zamówię teraz to będę miał na premierę ? czy jakiś drugi sort ?

To trzymajcie jedną kopie dla stałego klienta, jutro popołudniu zamawiam przez aledrogo (nick gus29).

Ja wezmę w czerwcu. 

Oczywiście.

Jeszcze chyba sensor bar musi dokupić?

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja biorę na premierę, ale na multi ze mną to bym nie liczył, jakoś ciężko mi się umawiać na granie po sieci :P

Opublikowano

Ja biorę na premierę, ale na multi ze mną to bym nie liczył, jakoś ciężko mi się umawiać na granie po sieci :P

No mi też, tzn ja nigdy nie gram w multi, tylko w NBA 2k grałem i to wsio ale w MK8 chciałbym pograć...

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Na neogafie odpisali mi, że można, gdy na splicie jest 2 graczy.

Aha, jeżeli ktoś ma wątpliwości co do sterowania:

iqKpCN4bCULPE.png

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Na neogafie odpisali mi, że można, gdy na splicie jest 2 graczy.

No to bajka, zarwane nocki z ziomami.

Mam nadzieje, ze gra bedzie przed premiera w sprzedazy w polszy ;/

Texz

Kto by pomyslal, ze ktos olewa 2 crapy dla genialnej gry?

Nie rozumiem :/

Opublikowano (edytowane)

Tak jest.

Jak kupowałem konsolę w MadGames to gościu mówił,że pewnie będą mieć ze 3-4 dni(trzeba się skontaktować) przed premierą także warszawiaki tam szukajcie gry(po 185ziko mają).

edit: Madgames napisali mi,że od środy 28.05 powinni już sprzedawać.

Edytowane przez Soban
  • Plusik 1
Opublikowano

Key poszła PM

Gierka zamówiona z allegro od Best Play, zobaczymy czy znowu będę zadowolony z obsługi jak przy 3 poprzednich grach na WiiU.

Co do samej gry to chyba pierwszy raz będę grał online (nie licząc NBA 2K) , na pewno spróbuje :)

Opublikowano

Proszę o kontakt na PM osoby które zakupiły u nas w Best Play postaramy się dorzucić jeszcze jakieś gratisy.

Wysyłka - środa - czwartek od nas. 

Opublikowano

ale jak dobrze mnie ciekawi, wiesz...dobra sprzedaz MK8 + zaraz e3 i daj boze dobra konfa Niny z jakimis megatonami i moze na dluzej konsola sie bedzie dobrze sprzedawac

vita w czerwcu tez ma byc albo nie byc w japonii - jakos w polowie czy pod koniec wychodzi te cale freedom wars czyli najdrozszy klon monster hunter w dziejach - sony celuje w milion sprzedanych kopii i zainteresowanie, ktore spowoduje ze z jednej gry zrobi sie seria, jesli to wypali to zacznie sie domino duzych zapowiedzi przynajmniej z samej kkw, jesli natomiast bedzie to ostry niewypal to nie chce krakac ale moze to tez oznaczac poczatek konca vity nawet w samej ojczyznie

Opublikowano (edytowane)

2-3 tygodnie będzie dobrze, potem znowu do kąta.

Nie wydaje mi sie - Mario Kart Wii (34,5mln) sprzedawalo sie lepiej niz Super Mario Galaxy (11mln) i Zelda:TP (7mln) razem wziete, bylo druga najlepiej sprzedajaca sie gra na tej konsoli, ale tylko dlatego, ze Wii Sports byl w zestawie z Wii U. To z cala pewnoscia byla najpopularniejsza gra sprzedawana na ta konsole.

Mario Kart byl druga najlepiej sprzedajaca sie gra na konsolach Wii, GameCube i Nintendo 64 i czwarta na SNES'a

Edytowane przez saptis
Gość Orzeszek
Opublikowano

jak coś w nowym extreme gra dostała

9/10