Opublikowano 28 maja 201410 l Niska rozdziałka nie wali po oczach? a serio to zazdroszcze, ale wiem ze jak kupie wiiu to cos sie bedzie kurzyc
Opublikowano 28 maja 201410 l Boost start robi się na dwójce. Gra jest o wiele lepiej zbalansowana. Recovery po hicie jest bardzo szybkie, nie ma pocisku ze starych gier. Z pierwszego miejsca nie spada się już na ostatnie edit: jest pocisk i nadal jest najlepszym powerupem.
Opublikowano 28 maja 201410 l Jadąc bezpośrednio za przeciwnikiem wpadamy w tunel aerodynamiczny po wyjściu z którego mamy bardzo dużego boosta!
Opublikowano 28 maja 201410 l Blue shell jest teraz rzadkością. Tak jak w poprzednich częściach można było na bank obstawić,że ktoś nim oberwie tak tutaj często są wyścigi bez tego itemu. Wkurza trochę częste otrzymywanie monety jako itemu szczególnie na 1 miejscu. Online rzeczywiście działa mega płynnie. Grafa bardzo ładna i 720p nic nie przeszkadza. Za to brak AA jest już dość mocno widoczny i trochę wali po oczach. Trzeba przy weekendzie zrobić ustawkę forumkową jak już więcej osób dostanie grę.
Opublikowano 28 maja 201410 l No coś się pogra forumkowo, a jak z komunikacją głosową, pasuje np headset od PS4 jak wetkniemy do gamepada ?
Opublikowano 28 maja 201410 l Z głosówką to nie mam pojęcia,bo grałem tylko zwykłe random online i tam takiej opcji nie ma(można jedynie używać predefiniowanych chmurek typu: Hello, Go easy on me itp.). IGN pisze,żę voice chat działa tylko w lobby z friendsami(podczas wyścigu nie działa).
Opublikowano 28 maja 201410 l Jutro ja też wlece na online , tylko nie wiem o której kurier przyjedzie...
Opublikowano 28 maja 201410 l Mam i ja nie spodziewałem się, że ta gra jest tak za(pipi)ista, grywalność, miodność, masakra. To mój pierwszy Mario Kart, na razie grałem tylko offline, ale jest MEGA.
Opublikowano 28 maja 201410 l MH mnie nie grzeje, wonderful albo pikmin pewnie... No chyba, ze duzo ludzi wezmie MH to sie zastanowie.
Opublikowano 28 maja 201410 l MH mnie nie grzeje, wonderful albo pikmin pewnie... No chyba, ze duzo ludzi wezmie MH to sie zastanowie. Bierz Wonderful 101.
Opublikowano 28 maja 201410 l Ja biorę NSMBU. Miałem w pudełku ale tak mnie w(pipi)ił że sorzedałem, na jesień obiecałem sobie, że go zmęczę.
Opublikowano 28 maja 201410 l Statsy czesci i postaci, polecam: http://www.mariowiki.com/Mario_Kart_8
Opublikowano 28 maja 201410 l ale bym ponapie.rdalał niech się już ten czerwiec kończy zanim się zaczął
Opublikowano 28 maja 201410 l Dobra, 2h za mna, czas na pierwsze wrazenia - gra jest niesamowicie dopracowana, zadnych bugow, glitchy, zlych rozwiazan w gameplayu, designie, etc - majstersztyk XD śmiechłem Czezky powinien zostać beta testerem gier, po 2h już wie że nie ma bugów! GOTY xD
Opublikowano 29 maja 201410 l Ja swój egzemplarz będę miał dzisiaj, jak DPD nie dostanie gdzieś piorunem po drodze (chociaż burze już się skończyły). Teraz tylko wysiedziec w pracy do 16... Z darmowych gier biorę chyba Pikimina. MH jakoś mi się średnio podoba (grałem w demko), a Zelde i Wonderfula chcę mieć w pudełkach. Wysłane z Tapatalka