balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 No to też już mam swoją kopię. Fajne gratisy od Best Play. Bryloczek, flaga startowa MK8, balonik oraz składany papierowy samolot / lotnia No to jutro będzie można coś forumkowo pograć ja tak od 19 powinienem być ready. Kto się pisze ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Czy tylko mnie się wydaje ale te 59 klatek na sekundę jest bardzo widoczne.ja pier.dole stary taki jesteś cyborg, że widzisz spadek 1 klatki? Muszę sprawdzić na lepszym TV. Obecny lekko mówiąc ssie i większość nextgenowych gierek wygląda zaledwie strawnie. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 O 21 odbieram zonke która wraca z szkolenia z wawy mam nadzieję że w zestawie z urodzinowym wii u :-) które lekko sugerowałem lehehe ostatnio jak chciałem film Tekken( ta animacje z ttt2) otrzymałem filmową adaptację która do tej pory została w foli status tuned. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Jak ktoś jeszcze nie kupił, to w Menago jest po 179 zł: http://www.menago.pl/mario-kart-8-wii-u-p-5208.html Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 best play rządzi. Dziś dostalem w gratisami. Wszystkie gry bede tam zamawial od niny. Wieczorkiem gram. Kupilem tez magazyn nintendo, piekny wielki plakat mk8 w srodku Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Coś chyba mam z TiVikiem, nie ma tej płynności z padleta. Ktoś też tak ma? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Na padlecie jest jakiś blur dodany i niższa rodziałka. Gra działa za(pipi)iście,nie wiem o co ci chodzi.O co chodzi z tymi gwiazdkami przy grand prix ? Raz dostaję 3,a raz jedną i nie jest nigdzie powiedziane od czego to zależy. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 3 chyba są jak wszystkie wyścigi wygrasz, przynajmniej u mnie tak było. 3 razy pierwsze miejsce i raz inne to dwie gwiazdki. Panowie to mój pierwszy MK, offline czasem jadę i nagle dostaję piorunem, jest na to jakieś antidotum? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Nie ma.Piorunem dostają wszyscy poza osobą rzucającą. 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) Ja natomiast nie wiem co oznacza ta ikonka gwiazdki w lewym górny rogu i napisane obok niej 0/6. "Z czym to się je?" Ktoś to ogarnął? Edytowane 29 maja 2014 przez ireniqs Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Ja natomiast nie wiem co oznacza ta ikonka gwiazdki w lewym górny rogu i napisane obok niej 0/6. "Z czym to się je?" Ktoś to ogarnął? Wydaje mi się,że są to replaye do mk tv. Możesz chyba dodać 6 na swój kanał w grze. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Wydaje mi się,że są to replaye do mk tv. Możesz chyba dodać 6 na swój kanał w grze. Hmm... możliwe. Jak ktoś to sprawdził i wie na 100% to niech da znać. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Panowie jako że zawsze odpuszczałem MK bo nie miałem z kim grać multi to mam dwa pytania: 1) jak gram online o co chodzi z tymi punktami co maleją od tysiąca mam np teraz około 970 a zaczynałem od 1000? 2) jak się szybciej rusza ze startu? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Panowie jako że zawsze odpuszczałem MK bo nie miałem z kim grać multi to mam dwa pytania: 1) jak gram online o co chodzi z tymi punktami co maleją od tysiąca mam np teraz około 970 a zaczynałem od 1000? 2) jak się szybciej rusza ze startu? Ad.1 ranking jak w PESie, wygrywasz dostajesz punkty, przegrywasz to tracisz, a jakie ma to przełożenie na przyszłość to nie wiem, może będzie dobierać z randomami na podobnym poziomie, żeby nie było że słabszy gracz będzie śmigał z mocarzami? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 (edytowane) No ale jak dział ta punktacja? W dół czy jak? Dodawajcie mnie moje id : balon1984 Gra jest megaaaaaaa Edytowane 29 maja 2014 przez balon Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Jak punktuje to nie wiem, dwa wyścigi jechałem online i byłem ostatni i przedostatni chyba co oznaczało dla mnie stratę 10 punktów. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 No ale jak dział ta punktacja? W dół czy jak? Dodawajcie mnie moje id : balon Gra jest megaaaaaaa to nie jest twoje id tylko nazwa.podaj id(musi mieć min.6 znaków) Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 No ale jak dział ta punktacja? W dół czy jak? Dodawajcie mnie moje id : balon Gra jest megaaaaaaa to nie jest twoje id tylko nazwa.podaj id(musi mieć min.6 znaków) Dobra zmienione:) balon1984 Słać zaproooo Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 1. Po wyscigu na ekranie z wynikami mozna nacisnac "-" (obok jest gwiazdka) i wtedy video zajmie jeden z 6 slotow na "ulubione" replaye. Mozna nimi zarzadzac z poziomu mktvii 2. Punktacja rankingowa - im wyzsze miejsce tym wiecej punktow, druga polowa zwykle na minusie, ale nie zawsze! Jesli grasz z samymi wymiataczami na wyzszym levelu to stracisz 1 czy 2 punkty albo nic. Jesli np trafisz na pokoj z wieloma hardkorami z wysokim rankingiem, to mimo ze masz 8 miejsce to i tak dostaniesz punkty na plusie (bo wyprzedziles teoretycznie lepszych od siebie). To tak w duzym uproszczeniu. Zayebisty i uczciwy system I kierwa taki miodny! 3. Ulubione plansze? Nie wiem, to chyba jedyna gra, ktora wszystkie tory ma WYBITNE. Nie da sie wskazac lepszych czy gorszych - wszystkie sa cudowne. 4. rocket start - gaz trzeba wcisnac jak wyskoczy "2" 2 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 No mega miodne granie, fun fun fun. Biedne Watch Dogs pójdą u mnie baaaardzo w odstawkę. Jak sobie pomyślę jakie gry w tym roku ograłem na WiiU to aż mi serce szybciej bije, genialny sprzęt. Ja dziś grałem z 1,5 h online. Rozegrałem z 25-30 wyścigów. Noobie strasnie (to mój pierwszy MK) może raz byłem w 1 połówce a tak to albo ostatni lub przedostatni. Czasmi to wydaje mi się, że to jakiś wałek. Często jestem na 3-4 miejscu a tak mnie na(pipi)ią że kończe w czarnej du.pie. Zaczynałem z poziomu 1000 pkt a mam "już" ok 930 Jakieś rady aby być wyżej? Jak gracie online regional czy global oraz race cy battle? No i na czym battle polega? Ja regional, w uj Francuzów i szwabów gra. Musimy koniecznie coś forumkowo pograć może coś pkt zdobędę, a nie co wyścig na minusie. Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 @BalonGra jest bardzo,bardzo randomowa i czasem nic nie można poradzić jak jesteś 2 i dostaniesz na ostatnim okrążeniu kosmiczny w(pipi). Utrzymanie się na lajcie w połowie stawki nie jest specjalnie trudne - trzeba dużo driftować i łapać boosta na skoczniach,a żeby awansować przyda się fart przy losowaniu itemów(ja mam pecha i cały czas dostaję grzybka podczas gdy inni nawalają itemami ofensywnymi przez co często jestem w czarnej (pipi)e). Ja cisnę głównie regional,ale obadałem też global gdzie jest masa japońców,którzy ku mojemu zaskoczeniu byli dużo słabsi od europejczyków.Lagów przy grze z japońcami nie uświadczyłem. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 No tak jak pisał Jacze lagów nie ma nic a nic. Betonowe 60 klatek w sesjach multi, zero różnicy od singla zarówno w płynności jak i grafie. MASAKRA! Aha i nie wiem czy jeszcze kiedyś singla odpalę ... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 maja 2014 Opublikowano 29 maja 2014 Brak lagów nastraja bardzo pozytywnie na potyczki online w Smashu. Bo na Wii była tragedia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi