MichAelis 5 604 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pyknąłem właśnie kilka meczy z Czezkym i balonem (ktoś z forum chyba jeszcze dołączył później): niezły fun. Czezkyego za cholere nie mogłem dogonić (FOREVER SECOND T_T).. Dostałeś plusa grats za A jaki ty miałeś nick? Czemu nie macie polskich flag? Tak samo Michaelis! Pięknie to wygląda jak biała flaga otwiera rankign wyścigu (Jaczes, Soban) i zamyka (ja) Co do driftu to wiem, wiem ale w teorii, niestety podczas wyścigu podpalam się i albo skracam go albo coś mnie rozproszy i boom. Co do ramp i skoczni to też wiem ale czasami ominę jak lama. Wychodzi całkowitymbrak doświadczenia w Mario Kart, ścigałkach w ogóle i całkowitym nie graniu onlińe w inne gry. wiem:-( mam duzo punktow nintendoclub i dlatego na uk zalozylem Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Pyknąłem właśnie kilka meczy z Czezkym i balonem (ktoś z forum chyba jeszcze dołączył później): niezły fun. Czezkyego za cholere nie mogłem dogonić (FOREVER SECOND T_T).. Dostałeś plusa grats za A jaki ty miałeś nick? Czemu nie macie polskich flag? Tak samo Michaelis! Pięknie to wygląda jak biała flaga otwiera rankign wyścigu (Jaczes, Soban) i zamyka (ja) xZPFxBarteq razem z moją kobitą (Kamila albo likamari, nie pamiętam). Konta zawsze zakladam na UK, bo nie mam zaufania co do dostępności wszystkich usług kiedy założę na PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Z Kamilą grałem jakąś, co do usług to Niny ka w ogóle jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Z Kamilą grałem jakąś, co do usług to Niny ka w ogóle jakieś? Biedna wkurzała się, bo max na 8 miejscu kończyła: graliśmy już multum razy ze znajomymi w Double Dash, MKWii, poza tym sama grała w MK7, ale dalej nie ogarnia driftowania Jeśli chodzi o usługi to nie wiem, ale wychodzę z założenia, że przezorny zawsze ubezpieczony. Teraz chyba nie można swobodnie zmieniać regionów? Ja dzisiaj pewnie od 12 będę wpadać co jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja chyba natrafiłem na pierwszego buga nie raz już miałem tak, że jadę np 5 mijam metę gośc ewidentnie za mną na 6 pozycji bo wali mnie w tył karta, patrze a ja 6 a on 5. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Obczaj replay. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Racja, ciii mam już 1009 pkt Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 no wlasnie ogladalem kilka wyscigow teraz - nie bylo miejsca ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dobra łapie skilla, dziś przez godzinę grania z 904 na 1040 pkt wskoczyłem Gra jes niesamowita, miodna, piękna. Dla mnie najlepsza gra tego roku jak narazie. Gram równolegle w Wach Dogs i tylko uśmiech politowania jak porównuję miód tych dwóch gier no i czasowo poświęcam w stosunku 5:1 dla MK8 kosztem WD. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 SIę porobiło . Balon gra w Mario Kart Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 SIę porobiło . Balon gra w Mario Kart No bo ja na jednym TV nie miałem nigdy z kim grać, jak jakieś ziomki moje grają w gierki to Buzz, Fifa, NBA:) A samemu to w tą grę nie warto grać. Nawet ta część, zagrałem trochę sam "singa" to jakby nie kosmicznie miodne multi to momentalnie bym na PT wystawił, w tą grę nie ma po co grać z konsolą. To była zawsze dla mnie sól w oku. Uwielbiam i ogrywam praktyczie każde miariany na platformy stacjonarne a tej serii nigdy nie tykałem. A ty się nie dziw, że gram tylko kupuj swoją kopię. Czym więcej biało-czerwonych flag w multi, tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Mi totalnie nie idzie na splicie online - za male pole widzenia, zle zachowuje sie na zakretach. Moze jak poznam je na pamiec bedzie lepiej. Przydalby sie horyzontalny splicior. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Można było powiedzieć "poziomy podział", M. Edytowane 31 Maja 2014 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) ciakwostka, amerykański/kanadyjski bundle pack z mk8http://www.futureshop.ca/en-CA/product/nintendo-wii-nintendo-wii-u-32gb-deluxe-mario-kart-8-bundle-black-wii-u/10294803.aspx?path=7b5de4f49aa6367768ad3f9f8b530106en02 taki bym łyknął, wii u ma blokade regionalną? 3ds na bank ma Edytowane 31 Maja 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 I co Orzech nie wziąłeś jednak z Mad Games? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) nówka "powystawowa" na oko stała chyba w castoramie jako tester do papierów ściernych od szlifierek. cenowo nieadekwatna do stanu wizualnego, nie dam 900zł jak za 1200zł w poniedziałek kupie sobie w ultimie nówke. poza tym musze pogonić ps4, nie stac mnie na utrzymanie dwóch next genów :< akurat pogonie jedno i kupie drugie i sie zwróci wszystko. nie wiem tez czy czekac do e3, jak zapowiedzą spadek cen albo nowy model to sie zdenerwuje a do e3 powiedzmy półtora tygodnia zostało. Edytowane 31 Maja 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Półtora tygodnia bez GOTG ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ja bym zdecydowanie czekal, musza walczyc o zycie z WiiU wiec spadek ceny wg mnie jest pewny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) jak zrobie wałek życia w przyszłym tygodniu z robotą i "pociągnę" dwie sroki za ogon to może uda się ogarnąć temat, a tak to niestety na szewczykowym nie ma zlituj Edytowane 31 Maja 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Orzeszek nie wiem, czy bym czekał ale wiem jedno, mając MK8 mógłbym teraz śmiało sprzedać PS4 bo nie mam nawet cienia chęci jej odpalać mimo, że mam ledwo co liźniętego Watch Dogs oraz nie zaczętego Thiefa na pólce. Problem w tym, że MK8 uzależnia jak narkotyk, myślę o nim jak nie gram ( ostatni raz takie coś to chyba miałem przy grach PSX) i każdy wolny moment przeznaczam na niego Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja pier.dole.Dzisiaj mam takiego pecha,że będąc w środku lub pod koniec stawki otrzymuję notorycznie tak ważne itemy jak moneta i banan.Szlag mnie już trafia,ale na szczęście łapię się zawsze na punkty. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja całe popołudnie wymęczyłem dzisiaj z przerwą na obiad i kawę tylko. Pograłem chwilę z adasiulkiem i z Tobą Soban: w drugim przypadku strasznie w tyłek dostałem. Wogóle straszny ból dupy miałem dzisiaj z czerwonymi muszlami, jak dostałem jedną to zaraz leciała druga no i automatycznie ostatnie miejsce. No i niestety jak dla mnie online nie aż tak płynny jak inni w temacie pisali: kilka razy miałem dzisiaj sytuacje, że na metę dojeżdżałem n.p. 4, a po jej przekroczeniu okazywało się, że jestem 7.. No i późnym popołudniem nie mogłem się za cholerę podłączyć do Ciebie Soban, cały czas wyskakiwał error. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 325 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja całe popołudnie wymęczyłem dzisiaj z przerwą na obiad i kawę tylko. Pograłem chwilę z adasiulkiem i z Tobą Soban: w drugim przypadku strasznie w tyłek dostałem. Wogóle straszny ból dupy miałem dzisiaj z czerwonymi muszlami, jak dostałem jedną to zaraz leciała druga no i automatycznie ostatnie miejsce. No i niestety jak dla mnie online nie aż tak płynny jak inni w temacie pisali: kilka razy miałem dzisiaj sytuacje, że na metę dojeżdżałem n.p. 4, a po jej przekroczeniu okazywało się, że jestem 7.. No i późnym popołudniem nie mogłem się za cholerę podłączyć do Ciebie Soban, cały czas wyskakiwał error. Niestety Polska B I jej net daj się we znaki no u mnie pięknie płynnie, no na ze 100 biegów to miałem z 3 razy sytuację, że biłem się do konca byłem pewien na 100 % że byłem przed typem a tu lipa, z tym że to jedno miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi