Gość Orzeszek Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Kto ma 8gb wersje konsoli i już zassał darmową gre? nie wiem czy brać 8gigówke jak sie nie zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja raczej będę brał za miesiąc wersję 32. 8-gigówka jest niby tańsza ale konsola chyba nie ma zewnętrznego HDD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Można podłączyć dysk na usb. Nie każdy, ale można. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Kto ma 8gb wersje konsoli i już zassał darmową gre? nie wiem czy brać 8gigówke jak sie nie zmieści Ja biorę z darmówek NSMBU, sprzedałem pudełko, jakoś 1,7 giga zajmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Ja się zastanawiam czy nie brać MH i sprzedać wersji pudełkowej. Bo tylko Game and Wario nie mam. Edytowane 31 Maja 2014 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja całe popołudnie wymęczyłem dzisiaj z przerwą na obiad i kawę tylko. Pograłem chwilę z adasiulkiem i z Tobą Soban: w drugim przypadku strasznie w tyłek dostałem. Wogóle straszny ból dupy miałem dzisiaj z czerwonymi muszlami, jak dostałem jedną to zaraz leciała druga no i automatycznie ostatnie miejsce. No i niestety jak dla mnie online nie aż tak płynny jak inni w temacie pisali: kilka razy miałem dzisiaj sytuacje, że na metę dojeżdżałem n.p. 4, a po jej przekroczeniu okazywało się, że jestem 7.. :confused: No i późnym popołudniem nie mogłem się za cholerę podłączyć do Ciebie Soban, cały czas wyskakiwał error. Niestety Polska B I jej net daj się we znaki no u mnie pięknie płynnie, no na ze 100 biegów to miałem z 3 razy sytuację, że biłem się do konca byłem pewien na 100 % że byłem przed typem a tu lipa, z tym że to jedno miejsce. Ej no pingi do większości Europy mam na poziomie 40ms, więc raczej znośnie. Ogólnie raczej mogę powiedzieć, że to były wyjątki, ale zdarzały się.. no i chyba to było na Globalu. Po setkach godzin w Gears of War 3 to MK8 zdecydowanie jest cudownym doświadczeniem sieciowym Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Miałem przez chwilę basica i miejsca na gry jest tam "aż" 2gb(mało co z tych darmowych się zmieści.Wziąłem Monster huntera i on waży ~7gb,a rekordzista wonderful 101 ~12gb).Sam kupiłem pojemniejszą wersję,bo nie chcę się znowu użerać z miejscem na dysku jak w starej ps3 40gb. Z Polską A i B to bym się kłócił.Mieszkam 20km od stolicy i mam tak fantastyczne kable,że maksymalny net to 6mbit. Edytowane 31 Maja 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Miałem przez chwilę basica i miejsca na gry jest tam "aż" 2gb(mało co z tych darmowych się zmieści.Wziąłem Monster huntera i on waży ~7gb,a rekordzista wonderful 101 ~12gb).Sam kupiłem pojemniejszą wersję,bo nie chcę się znowu użerać z miejscem na dysku jak w starej ps3 40gb. Z Polską A i B to bym się kłócił.Mieszkam 20km od stolicy i mam tak fantastyczne kable,że maksymalny net to 6mbit. Prędkość to akurat pół biedy (sam mam 20mbit/10mbt), pingi są tu kluczowe. Edytowane 31 Maja 2014 przez chmurqab Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Miałem przez chwilę basica i miejsca na gry jest tam "aż" 2gb(mało co z tych darmowych się zmieści.Wziąłem Monster huntera i on waży ~7gb,a rekordzista wonderful 101 ~12gb).Sam kupiłem pojemniejszą wersję,bo nie chcę się znowu użerać z miejscem na dysku jak w starej ps3 40gb. Z Polską A i B to bym się kłócił.Mieszkam 20km od stolicy i mam tak fantastyczne kable,że maksymalny net to 6mbit. Dla mne Polska A to zachód, Masovi już bym nie wliczał Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja kupiłem dziś pół rocznego Basic za 600 zeta na gwarancji do października 2016 i Zelda powinna wejść. Karty SD są tanie, więc powiększenie pamięci to niewielki wydatek. Marian w Best Play też już zakupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Karta SD nie powiększa pamięci na gry !!! Tylko pednrive i dysk zewnętrzny wchodzą w grę. Na karte możesz najwyżej sejwy pokopiować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Więc Wii U ma opcję na zewnętrzny HDD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tak ma.Nawet jest gdzieś oficjalna lista rekomendowanych dysków(choć podobno wszystko działa). Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ale w pizde dzis dostalem :-( prosze ze mna nie wygrywac bo zbanuje :-( tylko trening pozostal jednak Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Ogarnij sobie dobry build. Jaczes ma kozacki,bo ten jego mario wywala na boost starcie jak rakieta podczas gdy mój bowser na skuterku tylko smutno pierdnie. Edytowane 31 Maja 2014 przez Soban 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Mi na początku nawet szło ... bo mało było osób, potem coraz gorzej. A jeden wyścig, w którym jechałem ostatni i na ostatnim okrążeniu wskoczyłem na 3 miejsce na pięciu i nagle meta na wyciągnięcie ręki i (pipi) raz, (pipi) dwa i byłem ostatni. Inny wyścig, dobry start, czołówka, nagle bach, bach, bach, i jadę ostatni, masakra. Ale muszę przyznać, że w tak miodną grę dawno nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 W czasie wyścigów można rozmawiać przez hs? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 31 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) W czasie nie.Tylko lobby i tylko w grze prywatnej,a szkoda.Trzeba pozbierać ekipę,bo sporo osób z polszy grało w tamtym pokoju turniejowym,które niekoniecznie były z tego forum. EDIT: na forum liju.pl sporo osób gra. Edytowane 31 Maja 2014 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ogarnij sobie dobry build. Jaczes ma kozacki,bo ten jego mario wywala na boost starcie jak rakieta podczas gdy mój bowser na skuterku tylko smutno pierdnie. Może masz zly timing? Są dwa rodzaje boost start - ten idealny i ten słabszy (krotszy). Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Gracie w tych turniejach czy dalej global race? Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Da się zmienić sterowanie? Chodzi mi o to żeby na spustach był gaz i hamulec, a drift czy oglądanie się do tyłu na przyciskach. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 A te turnieje na czym polegają? Trzeba się stawiać o wyznaczonej godzinie przed tv? Jak tak to odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja kupiłem dziś pół rocznego Basic za 600 zeta na gwarancji do października 2016 i Zelda powinna wejść. Karty SD są tanie, więc powiększenie pamięci to niewielki wydatek. Marian w Best Play też już zakupiony. gdzie ta tanio idzie wyrwac? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 324 Opublikowano 1 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Ja kupiłem dziś pół rocznego Basic za 600 zeta na gwarancji do października 2016 i Zelda powinna wejść. Karty SD są tanie, więc powiększenie pamięci to niewielki wydatek. Marian w Best Play też już zakupiony. gdzie ta tanio idzie wyrwac? Przecież i tak czekasz do E3 na nie wiadomo co... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi