Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

chłopaki w sobotę może zrobimy jakąś nasiadówkę wspólną kto się pisze ?

No ja jutro w nocy wracam, więc może, jak żona pozwoli to kto wie...

Opublikowano

Ja też może się pojawię ale niczego nie obiecuję. Obecnie to gram tak bardziej z doskoku niż normalnie - dłużej - jak bozia przykazała.

Wczoraj grałem 3 rundki żeby zobaczyć czy nadaję się do czegokolwiek, ale byłem na tyle zmęczony, że nie za bardzo ogarnialem. Cały czas gdzieś środek stawki, więc najgorzej nie było. :)

Wysłane z Tapatalka

Opublikowano

Kurde no zróbmy jakiś turniej forumowy. Niby tyle znajomych z forumka ma MK8 ale widzę regularnie tylko Jaczesa i Sobana. Zdaje się, że już matchmaking blokuje dołączenie mnie do Dava.

Czezky ile masz plt obecnie? Ja niecałe 1900.

A reszta ile pkt macie?

Opublikowano

1200, w weekend byłem daleko od mojego ukochanego WiiU i właśnie odpalam.

Opublikowano (edytowane)

Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często :), ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora

Edytowane przez raadecki
Opublikowano (edytowane)

Wczoraj chyba doczłapałem do 2800. Z forum widuje pojedyncze osoby.

Ja mam 1400 i też Cię balon nie widuję zbyt często :), ostatnio próbowałem się podłączyć jak grałeś wieczorem ale mi N nie pozwoliło ... Do tego mało gram tych punktowanych, przeważnie turnieje albo time trialsy i muszę dokończyć GP i zrobić mirrora

Ja z Tobą grałem chyba dwa dni temu, dawno sie tak nie w(pipi)iłem :D Jak cały wyścig prowadziłem to dostawałem na końcówce 3 okrążenia niebieską i mnie wyprzedzałeś, a jak wyszedłeś na prowadzenie to ciągle dostawałem monety :D Magia Mario Kart!

Edytowane przez chmurqab
Gość yaczes
Opublikowano

Ja mam teraz ponad 4000.

Czesto prowadze przez 2,5 okrazenia, po czym dostaje w pupe niebieska, a ze na tym levelu przeciwnicy jada max 200-300 metrow za toba, to wszyscy na ciebie wjezdzaja i puszczaja muszelki i spadasz na ostatnie miejsce. Chyba lepiej jechac w srodku i czaic sie z dobrym itemem na ostatnie metry, wiele razy tak dojechalem na podium.

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj chyba doczłapałem do 2800. Z forum widuje pojedyncze osoby.

Ja z Tobą grałem chyba dwa dni temu, dawno sie tak nie w(pipi)iłem :D Jak cały wyścig prowadziłem to dostawałem na końcówce 3 okrążenia niebieską i mnie wyprzedzałeś, a jak wyszedłeś na prowadzenie to ciągle dostawałem monety :D Magia Mario Kart!

No wtedy się podłączyłem do Ciebie... testowałem Rosaline w circucie... ja przed tą niebieską muszlą co nią dwa razy oberwałeś też miałem albo monety albo zielone muszle... siedziałem na kanapie i mówię do żony... albo niebieska muszla albo będę drugi... i patrzę leci... delikatnie zwolniłem żeby się nie załapać na wybuch i i później prosto do mety :)

I też uważam że nie ma sensu jechać cały czas pierwszy... no chyba że się trafi horn... ale na pierwszych miejscach są głównie monety

Edytowane przez raadecki
Opublikowano

Teraz byłem z 4 dni na delegacji, a tak dziennie gram +/- 2-3 h. Mam już 35 h rozegrany i to wsio online. 

Opublikowano

I też uważam że nie ma sensu jechać cały czas pierwszy... no chyba że się trafi horn... ale na pierwszych miejscach są głównie monety

Tyle, że utrzymanie się na drugim/trzecim to jak dla mnie niezły wyczyn, bo na tym miejscu dostajesz najwięcej tymi cholernymi czerwonymi mendami, a bronie losujesz podobne co na pierwszym.