Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Po kilkudniowej przerwie wróciłem do mesjasza ścigałek online. Ale miałem flow, przez 1,5 h z 1905 pkt na 2020 pkt. Dodatkowo chyba poprawili stabilność bo grałem prawie cały czas na globalu i tylko jedno zerwanie w lobby miałem, a tak to nic.

Jaka ta gra jest zaje.bista <3<3<3

Opublikowano

tjaaaaaaa myślisz że kobieta mi o 12 w niedziele pozwoli grać :D Wpierw trzeba obowiązki porobić:D Następnym razem dawaj znać wieczorem :D

Ja mam obowiązki w sobotę. Niedziela jest na opier.doling

Opublikowano

Wojtas a ty sobie zmieniłeś juz karta, opony i lotnie na lepsze? Bo wydaje mi się, że jak ostatnio graliśmy to śmigałeś tym podstawowym. Jak nie to dobierz sobie odpowiednie , naprawdę daje to dużą różnicę.

Opublikowano

Możecie majstry podać jakiś dobry setup? Ja jeżdżę Luigim, kart to Pipe Frame, gumy Cyber Slick i spadochron Mario TV. W sumie stawiam na Handling. A jak u Was?

Motocykle z inward drift FTW, polecam potrenować chwilę w Time Trialsach (po prostu kwestia przestawienia się, że drift zaczynasz raczej z zewnątrz zakrętu niż wewnątrz) i później wypróbować online. W moim przypadku Wario + Yoshi Bike + Cyber Slick + Cloud Glider. W online IMO najlepiej jak najwięcej pakować w prędkość (w odróżnieniu od singla, gdzie najlepiej inwestować w przyspieszenie).

Opublikowano

Panowie, po przeczytaniu tuzina recenzji... przełamałem się i chyba jutro pobiegnę po swoją kopię Mario Karta. Szkoda tylko, że ta gra nie ma singla na miarę CTR ale mam nadzieję, żę online mi to wynagrodzi.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Ja stwierdziłem, że czekam na moje urodziny - po co mam wydawać własną kasę :D Najważniejsze, że załapię się na dodatkowy kod na grę :P

Opublikowano

Ktoś z Was może rejestrował kod z gry na polskiej stronie i otrzymał już swoją darmową grę, czy nadal czekacie?

Nikt nie dostał bo śmieszni Czesi mają problem z kodami, połowa które wbijają już nie działa bo wiekszość brała z UK i dodatkowo dała Czechom do sprawdzenia :D

Opublikowano

Pewnie sporo osób chciało przycebupić licząc na dwa kody :P

Szkoda tylko, że ta gra nie ma singla na miarę CTR

Ja się lepiej bawię w singlu niż online więc jak lubisz się ścigać z konsolą to Ci się spodoba :)