Opublikowano 13 lipca 201410 l Pytanie o dodatkową grę z Wii Shopu. Mam konto zarejestrowane na Belgię. Jak w PL uzyskać kod na grę do ściągnięcia? Pozdr Edytowane 13 lipca 201410 l przez Maiden
Opublikowano 13 lipca 201410 l Tu: http://www.nintendo.pl/mario-kart-8/bonus/ mi do dziś nic nie przysłali, ale ja czekam, wspieram naszego dystrybutora, gry na N też kupuję tylko u nas, konkretnie w Best-play.
Opublikowano 13 lipca 201410 l Na którymś forum nintendofanów czytałem że kody dla Polaków będą na początku sierpnia.
Opublikowano 14 lipca 201410 l Hej proponuję uczcić odejscie dave'a turniejem mario kart. Zamiast spontana myślę o jakimś terminie pasującym wszystkim. Proponuje niedzielę za 2 tygodnie 27 lipca godzina 18. Jezeli macie inne propozycje piszcie tu. Każdy chętny niech pisze tutaj nintendo id.
Opublikowano 14 lipca 201410 l A bo Dave (dawniej Stiffler) był zachwycony Wii U, aż mu się nagle odwidziało i konsolę na Pchli Targ wrzucił
Opublikowano 14 lipca 201410 l Ragus też może dobrze że mam tyle gier i dawkuje sobie przyjemnosci. Dzięki temu nie nudzi mi się konsola tak szybko
Opublikowano 14 lipca 201410 l Pewnie efekt TLOU 1080/60 i zbliżającej się premiery Xboxa. Za pół roku znowu będzie hajp na Wii U jak wyjdzie Smash Można na najbliższy weekend się ustawić, po co 2 tygodnie czekać? Edytowane 14 lipca 201410 l przez Dobos
Opublikowano 14 lipca 201410 l No ale chcę aby jak najwięcej osob mialo czas. To zróbmy próbny turniej w tą sobotę ok 16 lub w niedziele do 15 niestety później ja nie mogę.
Opublikowano 14 lipca 201410 l Na ten moment mi 27 o 18 pasuje, ale jakby nie patrzeć to dopiero za 2 tygodnie, więc może się pozmieniać. Próbny jeżeli w ogóle to w niedzielę.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Mam do Was pytanie. Po przejechaniu wyścigu plusem można dodać gwiazdke 1/6, 2/6 itd. Co to daje?
Opublikowano 17 lipca 201410 l Do Mario Kart TV dodajesz powtórki do ulubionych, masz 6 miejsc na wybrane przez Ciebie replaye.
Opublikowano 18 lipca 201410 l Panowie, konsola do mnie jedzie. Teraz pytanie, założyć konto w clubie na Polskę, czy Anglię?
Opublikowano 19 lipca 201410 l Na Polskę. Ja założyłem główne na UK i trochę żałuję bo różnice między krajami są marginalne.
Opublikowano 19 lipca 201410 l Czy w przypadku założenia konto na nasz kraj nie będę ograniczony promocją? W sensie czy będę musiał czekać do sierpnia na realizację kodu?
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Błąd 106-0502 w zasadzie podczas wiekszosci wyscigow online wyskakuje mi takie (pipi), ma ktoś pomysł ocb konsola łaczy się prze wi fi.
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Nie wiem czy dokładnie taki błąd ale mnie wywala z co drugiego wyścigu. Ogólnie g*wniane strasznie to Nintendo Network bo na 3DS mam to samo. To raczej nie wina netu bo na PS3 chodzi bezbłędnie- bez lagów, nie rozłącza, szybko ściąga. Na DS i Wii też dobrze hulało a teraz klops. Edytowane 3 sierpnia 201410 l przez Dobos
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l A może jednak neta czy tam routera? Bo ja zawsze miałem zupełnie odwrotnie - ciągłe problemy na PS3 a na Nintendo wszystko idealnie
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l grałem wczoraj godzinkę w mk i nic mnie nie wywalało Może jednak sprawdź router
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Może ktoś opisać jak sprawa ma się z monetami od edycji Wii nie grałem w MK i nie wiem np. czy jest w Super Curcuit gdzie monety dodawały prędkości? Mam pokusę by na urodziny sobie zafundować własną kopie nie czekając na brata.