Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

27 sierpnia wychodzi patch i DLC z Mercedesami :)

http://www.nintendo.co.uk/News/2014/August/Nintendo-adds-three-Mercedes-Benz-cars-and-enhancements-to-Mario-Kart-8-from-27th-August-909198.html

• Drivers will now have the option to display the course map on the TV screen during races
  • Users will be able to check out statistics such as their total number of coins accumulated, win-loss record from online play, and their most frequently selected character overall
  • Users will be able to change options of others’ Mario Kart TV downloaded highlight reels, such as changing the focus to a new character or event
  • The order of the menu after each race will be changed to “Next Race”, followed by “Watch Highlight Reel”
  • The game will remember the most recent customised kart settings that were selected, even if the Wii U system is powered down
  • Improvements to stability of connection in online play to enhance the user experience
Edytowane przez Dobos
Gość DonSterydo
Opublikowano

Kurde mam dylamata. Mogę kupić w sklepie za 165 zł, do tego ten kod na Zeldę, hmm... Jak tam z singlowym graniem w MK8, też jest fun czy nie bardzo? Bo ja po sieci raczej grać nie będę.

Opublikowano

A czemu nie będziesz grać po sieci? Zabawa jest przednia i nawet nie trzeba koniecznie wygrywać, żeby czerpać przyjemność. Samo nabijanie punktów uzależnia.

Bo w singlu bieda.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Cienki jestem w jakimkolwiek multi dlatego się nie nastawiam, że coś będę grał.

Opublikowano

Mogę kupić w sklepie za 165 zł, do tego ten kod na Zeldę,

Teraz nie warto brać nówki bo promocja na darmową drugą gierkę się skończyła.

Pewnie lada chwila będzie wysyp używek bo przez promocję masa osób kupiła i część już pewnie znudziła.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Promocja jest d końca sierpnia jeśli dobrze pamiętam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Panowie, gra niewarta tylu pieniędzy. Po przeczytaniu wielu recenzji, obejrzeniu trochę gameplay 3 tygodnie temu ją kupiłem. Pograłem 30 minut i się mi znudziła.

Po paru dniach włączyłem znowu, ale w trakcie zabawy czułem monotonię. Robiłem parę podejść. Pojeżdżę online i po 30 minutach mam dość. Wy też tak macie? Oczekiwałem, że będę godzinami ścigał się na torach, a tu się odechciewa.

Edytowane przez Kakkoi
Opublikowano

A ja mam uczucia mieszane :P

Mesjasz mnie zachwycił ale tylko na początku.Grafika ładna, animacja płynna a poziomy świetnie zaprojektowane ale po odkryciu wszystkich tras zainteresowanie grą spadło niemal do zera. Masterowanie tego tytułu to katorga a online, przynajmniej u mnie, działa tragicznie. Gra jest niezła ale przyniosła mi więcej frustracji niż radości i już ją spieniężyłem. Może kiedyś kupię znowu.

Opublikowano

Ja na ok 70 h z grą rozegrałem , 2 wyścigi z konsolą, słowniedwa, jakieś 8 min :) i jak bym miał oceniać przez pryzmat singla to nudy, schematy i ble, a gra poszłaby do żyda po 2 dniach. Ale online to mesjasz i ta gra jest stworzona pod ten tryb. Ja miałem od premiery więc się przetarłem. Zapewne jak teraz ktoś zaczyna online to może byč niezły szok i baty, aha no i po za jakimiś 2-3 dniami online działa u mnie wybornie.

Opublikowano

Przyznam szczerze batów nie dostaję, sporo grałem z kolegą na wii, ale tutaj gram z ludźmi parę wyścigów i mam już dość, wyłączam grę znużony.

Singiel wiadomo monotonny, przez neta to lepiej wygląda, ale i tak 30 minut i mam dość. Dlatego pytam czy ktoś ma podobnie, bo wszyscy grę chwalą.

Opublikowano

Hm, a próbowałeś grać z kimś na multi lokalnie, na jednej konsoli? wtedy fun rośnie ogromnie. Ja jak tylko mam sposobność pogrania w MK8 (jeszcze swojego WiiU nie mam, choć kopia MK8 dawno leży na półce), to banan mi z gęby nie schodzi, choć już trasy na pamięć znam. Podobnie zresztą mam z każdym Mario Kartem, każda odsłona to nieograniczone połacie funu dla mnie

Opublikowano

Tak grałem z kolegą przez neta i też średnio. Na wii z chłopakami w 2 lub 3 graliśmy przez neta i była zabawa. Miało to miejsce 2,3 lata temu, a teraz mk8 mi nie podchodzi, odpalam, pogram 30 minut i dopada mnie znużenie.