Oldboy 984 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zeratul, gdyby nie atak hakerów to nawet byś jej nie ruszył. Jednak magia Nintendo działa Z WiiU kusicie ale poczekam do nowej Zeldy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Singiel to jednak jest kupsztal przy multi Gra masakrator, od wczoraj ponad 6h przegrane Matchmaking działa bardzo sprawnie. Sama gra to miks skilla i sporego farta No ja na 70 h przegranych miałem niecałą godzinę w singlu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ja tam zawsze wolę najpierw sporo pojeździć po singlu a dopiero potem bawić się w multi albo w ogóle nie grać online tylko czasem kanapowo Nie zmienia to faktu, że gra to masakrator. Don, kupiłeś DLC oba już mam nadzieję? Bardzo warto, gwarantuję. Chociaż drugie DLC dopiero w maju, to pierwsze daję TONĘ funu. Polecam z całego serca, trasa "Zeldowa" i "F-Zerowa" to małe geniusz. Zwłaszcza Zelda, gdzie zbierasz Rupee zamiast Coinsów ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Można wyłączyć DLC podczas grania online? Wiadomo goty, ale wszyscy cały czas nowe mapki wybierają, a ja chętnie na podstawowych tylko bym pograł. Pododawajcie mnie do znajomych, gram prawie codziennie w MK8 online, a wiadomo rywalizacja większa z kumplami z listy znajomych Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Jeez_PS Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Można wyłączyć DLC podczas grania online? Wiadomo goty, ale wszyscy cały czas nowe mapki wybierają, a ja chętnie na podstawowych tylko bym pograł. Pododawajcie mnie do znajomych, gram prawie codziennie w MK8 online, a wiadomo rywalizacja większa z kumplami z listy znajomych Plusem (lub Minusem - nie pamiętam dokładnie) wybierasz grę z DLC albo bez. Na ekranie wyboru postaci. Ja gram w Mario Kart 8 od premiery i częściej wybieram nowe trasy. Są naprawdę dobre, rewelacyjnie zaprojektowane i graficznie też bardziej dopracowane. Nie wiem jak Wy, ale gdyby Nintendo zapowiedziało kolejne DLC z trasami to biorę je w ciemno. Gra miałaby niesamowitą żywotność. Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Kris77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Don, kupiłeś DLC oba już mam nadzieję? Oczywiście, że mam Podoba mi się sposób wyboru map, że pomimo głosowania i tak jest losowanie - dzięki temu co chwilę jeździmy na innych mapach. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 @Jeez_PS, DLC nie wyłączymy. Gra paruje nas z użytkownikami, którzy również zakupili owe dodatki. ps: czy tylko ja mam wrażenie, że nowe trasy do Mario Karta 8, to najuczciwsze i jedne (kolejne trasy w drodze) z najlepszych DLC ostatnich lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 @Jeez_PS, DLC nie wyłączymy. Gra paruje nas z użytkownikami, którzy również zakupili owe dodatki. ps: czy tylko ja mam wrażenie, że nowe trasy do Mario Karta 8, to najuczciwsze i jedne (kolejne trasy w drodze) z najlepszych DLC ostatnich lat? Nie, nie tylko Ty masz takie wrażenie za 1/3 ceny gry otrzymujemy 6 nowych postaci, 8 wariantów kolorów dwóch istniejących i do tego w sumie 16 nowych tras. Za 50 złotych otrzymujemy więc praktycznie 50% nowej zawartości w grze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak myślałem Wiedzieliście? niedługo sprawdzę to w praniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Mój braciak, który dostał 9(!) amiibo pod choinkę już sobie potestował, naiwny myślał, że odblokuje amiibo nowe postaci i trasy, a tu psikus, tylko stroje do mii Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Pograłem trochę dzisiaj z bratem (jak co dzień od poniedziałku) i trafiliśmy na takiego typa. Ogarniał dobrze, ale po tej jednej mapce gdzie cały czas był gnojony (czerwone skorupy) wyszedł... Ponad 37000 punktów!! :O Edytowane 27 Grudnia 2014 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Też miałem z takim kilkudziesięciotysiącznikiem do czynienia - francuz bodajże, ponad 37 kafli. Tamten osobnik jednak, zawsze i wszędzie był pierwszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kyzio 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Z motywem Amiibo w MK8 trochę przegieli. Myślałem, że odblokowywane będą postacie. A tu tylko stroje do Mii. Jeżeli zakupię, to i tak dla funkcji "ozdoby" pokoju... Edytowane 28 Grudnia 2014 przez kyzio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dla mnie to chyba jedyna gra wyścigowa gdzie bezpośrednia rywalizacja sieciowa ma sens z uwagi na to, że nie ponosimy konsekwencji tego jak ktoś się w nas wpierniczy W bardziej realistycznych racerach potyczki sieciowe prowadzą wyłącznie do bólu głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Odpalilem Mario Kart 8 po raz pierwszy w zeszlym tygodniu z zona i szwagrem na testa. Bawilismy sie swietnie mimo ze Wii Remote (oryginalny) co jakis czas tracil polaczenie podczas wyscigu co jest duza bolaczka tej gry, bo patrzac na inne fora to dosc powszechny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 A sprawdzałeś może baterie? Bo ja mam ten sam problem, ale występuje tylko jak stan akumlatorków jest inny niż... full. CHoć u mnie ma to miejsce z nieoryginalnym wiilotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Baterie nowe, wyjete z opakowania duracell EXTRA POWER. W innych grach nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Grałem z bratem również remotem (zwykle gramy padlet+pro) i nie miałem żadnych problemów. Remote oryginalny, w boxie dedykowanym pod wiiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dlc pobiera sie, dozo na trasie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 834 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 U mnie też nie było problemów - ani na oryginalnych, ani na nieoryginalnych kontrolerach, ani nawet w innych grach. Jedyny problem tego typu miałem, gdy GamePada trzymałem jakieś 7 metrów od konsoli. Może kontrolery są daleko albo występują jakieś zakłócenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
morciba 14 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Miałem takie problemy, ale tylko jak grałem na zwykłym wiilocie z przystawką plus. Samym wiilotem zawsze bez problemu się grało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Jak ktoś grywa wieczorami, to niech mnie doda do znajomych w Nintendo Network. Mam sporo ludzi, ale jakoś trafiam tylko na Jeez z grających znajomków wieczorami w MK8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 No mnie tez dodawajcie jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Już chyba wszystko napisaliście na temat fenomenem MK , dodam od siebie jeśli ktoś nie może się zdecydować na ten tytuł , to musi choć na parę tras przejąć kontrolę na własną rękę , niestety YT nie odda tego całego miodu ! Ja jeszcze zapytam krótko.... ( kupiłem dodatkowe trasy do MK8) kiedy wyjdzie nowe F-ZERO ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Chyba już nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi