Opublikowano 2 kwietnia 201510 l A te pory roku na trasie to w jaki sposób mają się zmieniać? Losowo za każdym odpaleniem tej trasy
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l jest szmoc i,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, RÓŻNICA, ale będzie znowu grane - do tego DLC AC Edytowane 4 kwietnia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 5 kwietnia 20159 l Niby tylko 50cc dodane, ale pojazdy zyskują OGROMNĄ szybkość będzie grane, aż chyba odpale multi
Opublikowano 15 kwietnia 20159 l Jeszcze tydzień... Jak wytrzymać, jak żyć... Edytowane 15 kwietnia 20159 l przez Kris77
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l ja ściągnę po pracy dopiero A nie ściągnie się automatycznie jak DLC Pack 1?
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l a nie wiem, możliwe, że się samo właśnie pobiera/pobrało, sprawdzę jak wrócę z roboty
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Jak tam 200cc się sprawuje? Mi już marudzą a tu się zanosi nowy styl gry w MK ogólnie z b użytecznym i zmienioną nie co strategia na trasy. Więc jestem ciekaw opinii.
Opublikowano 23 kwietnia 20159 l Czy w grze jest gdzieś opcja żeby sprawdzić jakie są czasy przejazdu planszy lub okrążenia ?
Opublikowano 24 kwietnia 20159 l Wejść w tryb Time Trial? Edytowane 24 kwietnia 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Czy w MK zmienił się poziom trudności czy to ja się po prostu zestarzałem? Odpaliliśmy ostatnio ze znajomymi MK, po ok 5 miesiącach. Zawsze graliśmy 150ccm, z cpu na poziomie normal i dojeżdżaliśmy na peirwszych 4 miejscach, sporadycznie ktoś dał się wyprzedzić. A teraz ciężko komukolwiek było wygrać wyścig, nie mówiąc o całej serii. Wiadomo - nowe trasy, nieznane, ale kurde bez przesady
Opublikowano 9 maja 20159 l Odpalilem dzisiaj razem z drugim DLC, bo w koncu udalo mi sie przeprowadzic do nowego lokum. Odpalilem wyscig w 200cc na paru trasach, na ktorych czuje sie najpewniej.. I powiem tylko tyle: za stary na to jestem. Hamowac w MK? Uhh.. Nowe trasy po prostu fantastyczne. Dopieszczenie kazdej do najdrobniejszych wrecz detali urzeka. Mocno zatesknilem za F-Zero. Szkoda, ze mariokartowe DLC to najpewniej maksimum na co mozemy liczyc w tej generacji.
Opublikowano 25 września 20159 l Panowie, gra kupiona. Pamiętam że dodali różne DLCki - które najbardziej warto?
Opublikowano 25 września 20159 l Tak czułem, że taka będzie odpowiedź Kupię wszystkie, ale chwilowo stać mnie tylko na jedno
Opublikowano 25 września 20159 l Teraz widzę, że za dwa packi naraz jest taniej, to chyba kupię od razu całość. Wypróbowałem online i aż mnie anus ścisnął od emocji I natychmiastowy plus - szybciej wracasz na trasę po wypadku!
Opublikowano 25 września 20159 l To DLC to wzór dla wszystkich jak powinna wyglądać zawartość i cena takich dodatków