Skocz do zawartości

Mario Kart 8 Deluxe

Karas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bierz oba, nie dosc ze w bundleu kosztuja grosze, to jeszcze dostajesz bonusowo 8 kolorow yoshiego i shy guya. (pipi)ka ale bardzo cieszy. Te DLC to 16 nowych tras, 6 nowych postaci, muzyka nowa itd. itp. a Ty sie zastanawiasz ktore brac? ;)

Opublikowano

Jak pomogl?

Tak jak kiedyś robiliśmy turniej MK8 z nagrodami. Potrzebuje kogoś w pomocy organizacji i pilnowaniem tego. Generalnie stworzyłbym jakąś ligę z podziałem na grupy itd., ale chyba za mało nas jest ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do online polecam kupić od razu oba dodatki. Bez dodatków jesteś automatycznie wykluczony z rozgrywek z osobami, które mają już dodatek. Kiedy przez długi czas miałem tylko jeden dodatek z czasem co raz ciężej było mi znaleźć graczy, z dwoma nie mam tego problemu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie przyszedł do mnie Mario Kart 8 ale nie mam internetu w WiiU...więc po próbie update'u wywala mnie z powrotem do menu... jest jakaś opcja żeby to ominąć czy muszę czekać aż uruchomią mi znowu router ? Błagam doradźcie coś bo z żoną mamy dzisiaj wolne i chcieliśmy ograć mocno tego killera

Opublikowano (edytowane)

A masz pomysł jak to zrobić ? Dodam, że konsola jest używana (kupiłem od Balona) i w activity logu widzę że grał w Mario Karta więc pewnie jakiś update tym bardziej był, a ja nic z konsoli nie usuwałem..

Ewentualnie czy istnieje możliwość połączenia WiiU z wifi w komórce ?

Edytowane przez funditto
Opublikowano (edytowane)

Właśnie nie ma.. :/ W Smashu można było pominąć update i grać a tutaj po pytaniu czy chcę skonfigurować neta daję cancel - pojawia się napis że skoro tak to muszę ustawić połączenie następnym razem i wraca do WiiU menu..

A ten patent z komórką ? Podpowie ktoś jak to skonfigurować ?

Edit: Teraz usunąłem wszystkie połączenia internetowe na tej konsoli i pojawiło się: An update is required to start this software. Updates can be downloaded by connecting the WiiU console to the internet. Czyli pewnie Balon usunął ten update

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Na 5 ostatnich gier, które kupiłem każda miała patche usuwające błędy. Wszystkie były first party developer. Tak więc czasy wkładam płytkę i gram można uznać za przeszłość.